18 / 05 / 2024

dedaş yeni sayaç başvurusu ne zaman son

dedaş yeni sayaç başvurusu ne zaman son

Siirt Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ), düzenlediği sayaç kampanyası ile 31 Aralık 2013 tarihine kadar başvuruda bulunan tüketicilerinin sayaçlarını ücretsiz değiştirme kararı aldığını duyurdu....

Saya Grup'un yeni hedefi 2 milyar TL ciro!

Saya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdulrezzak Sancak, 2020'ye kadar Ar-Ge harcamalarını yılda 100 milyon liraya yükseltip cirolarını 2 milyar liraya ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Saya Grup rotayı ABD'ye çevirdi!

İlaç sektöründe Pharmactive markasıyla faaliyet gösteren Saya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdulrezzak Sancak,"Almanya Sağlık Bakanlığı, BfArM'dan onay alarak Avrupa'nın bir ülkesinde satış yapma yetkisini elde ettik.Yeni hedef ise ABD" diye konuştu.

EPDK'dan sayaçlara yeni ayar!

Tüketicilerin sayaç birleştirme ve/veya ayrıştırmaya ilişkin talepleri teknik imkansızlık durumu haricinde dağıtım şirketi tarafından yerine getirilecek, teknik imkansızlık durumunda kararı Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) verecek.

Adıyaman'da 67 bin elektrik sayacı değişecek!

Akedaş Adıyaman İl Müdürlüğü tarafından elektrik sayaçlarının değişim ihalesinin yapılmasının ardından müteahhit firma sayaçları değiştirmeye başladı. Yaklaşık 2 haftadan beri 4 bin civarında yeni sayaçlar takıldı...

DEDAŞ ekipleri, kaçak elektrik operasyonuna çıktı!

Şanlıurfa'da Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) ekipleri, kaçak elektrik operasyonuna çıktı. 3 mahallede gece yapılan operasyonda yüzlerce konutun sayaçları kontrol edildi. Bazı tüketicilerin elektrikleri kesildi.

Siirt DEDAŞ ücretsiz sayaç yenileme kampanyası başlattı!

Siirt Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ), düzenlediği sayaç kampanyası ile 31 Aralık 2013 tarihine kadar başvuruda bulunan tüketicilerinin sayaçlarını ücretsiz değiştirme kararı aldığını duyurdu....

Marmara Belediyeler Birliği'nden Modern Sayaç Sempozyumu!

Marmara Belediyeler Birliği tarafından elektrik, su ve doğalgaz sektöründe faaliyet gösteren katılımcıların iştirakiyle yeni nesil sayaç okuma sempozyumu düzenlendi

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

dedaş yeni sayaç başvurusu ne zaman son Haberi

dedaş yeni sayaç başvurusu ne zaman son


Konu ile ilgili olarak Siirt DEDAŞ Medya İletişim Danışmanı Atilla Korkmaz, 31 Aralık 2013 tarihine kadar geçerli olacak kampanyada, eski sayaçlarını yenisi ile değiştirmek isteyenlere ücretsiz yenileme sağlayacağını duyurdu.


Kampanyaya başvuran vatandaşların, herhangi bir idari ve hukuki takiple karşılaşmadan sayaçlarını değiştirebileceğini belirten DEDAŞ Müdürlüğü yetkilileri, “Sözleşme affı boyutu da düşünüldüğünde Türkiye'deki en geniş kapsamlı sayaç değiştirme kampanyasına başlattık. Sayaçlarını değiştirmek üzere başvurarak kampanyadan faydalanmak isteyen abonelerin, böylesi bir idari ve hukuki müeyyide ile karşılaşmayacaklar. Özellikle köylerde bu sorun yaygındır. Sayaçların genelde evlerin içinde olduğu göz önünde bulundurularak, bu sayaçların evlerin dışına kurulmasını ücretsiz olarak kurum yapmaktadır. Böylece sayaçları okuma işlemi sırasında hane halkına hiç bir rahatsızlık vermeden işlem gerçekleştirilebilir.” dedi.


Yetkililer, sayaç kampanyasını duyan tüketicilerin şimdiden kendilerine başvurduklarını, bu durumdan fazlasıyla...