25 / 07 / 2024

dedeman franchise

dedeman franchise

Otelcilik sektöründe ülkenin önemli isimlerinden biri olan Dedeman Hotel  franchise sistemine dahil oluyor. 

Dedeman Hotel franchise sistemine giriyor!

Otelcilik sektöründe ülkenin önemli isimlerinden biri olan Dedeman Hotel  franchise sistemine dahil oluyor. 

Dedeman Turizm Grubu'nun otel yatırımları tam gaz!

Otel zinciri Dedeman Turizm Grubu'nun ilk franchise oteli 'Park Dedeman Adıyaman' adıyla geçtiğimiz cuma günü açıldı. Dedeman Hotels - Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, şirketin geleceğe yönelik hedeflerine ve pandeminin turizme etkisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Park Dedeman Levent Oteli hizmet vermeye başladı!

Dedeman İstanbul'dan sonra bu kez de Park Dedeman konsepti ve Dedeman konukseverliği ile İstanbul'un merkezinde, Levent'te hizmet vermeye başladı.

Karatay Yapı Denetim Dedeman Otel'de bir araya geldi!

Dedeman Otel'de düzenlenen iftar programına Karatay Yapı Denetim ortakları Sibel Dursun, Mehmet Aktaş, İpek Yolu Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Tahir Şahin, CHP İl Başkam Bekir Yetiştirici ve bir çok sayıda davetli katıldı.

Levent Dedeman Park Otel açıldı!

Dedeman Grubu’nun yeni oteli Park Dedeman Levent, bugün itibarıyla misafirlerini ağırlamaya başladı.Grup, Dedeman İstanbul’dan sonra bu kez de Park Dedeman konsepti ile İstanbul’un merkezinde, Levent’te hizmet vermeye başladı.

Kapadokya Dedeman Otel Yeşil Yıldız belgesi aldı!

Kapadokya Dedeman Otel, Turizm Bakanlığı'nın belirlediği standartlara uyarak çevreye duyarlı tesis belgesi sahibi oldu ve 'Yeşil Yıldız' aldı.

Fatih İşkin: Dedeman Konya Otel'i bir adım öteye taşıyacağız!

Dedeman Konya'nın yeni Genel Müdürü Fatilı İşkin ve otelin Satış Pazarlama Müdürü Fatih Kocagüzel, Yenigün'e nezaket ziyan-etinde bulundu. İkili burada gazetenin Yönetim Kurulu Başkanı Muştala Arslan ve Reklam Koordinatörü Fatih Altınok'la sohbet etti.

Otel projesi Süzer'den, yönetim Dedeman'dan!

Dedeman ailesinin tanınmış üyelerinden Özlem Önal, Süzer Grubu’nun ABD’nin Miami kentinde inşa edeceği lüks otelin başına geçiyor. Önal’ın, geçtiğimiz günlerde şirket ortaklarıyla biraraya geldiği belirtiliyor.

Park Dedeman Levent'in yapı kullanım izin belgesi alındı!

Halk GYO'nun Büyükdere Caddesi üzerindeki konumuyla, portföyündeki en önemli varlıklarından biri olan Park Dedeman Levent otel projesinin inşa süreci tamamlandı ve yapı kullanım izin belgesi alındı.

Hacı Sayid franchise verecek!

1982’de kurulan ve 40 mağazaya ulaşan tatlı-pastane zinciri Hacı Sayid artık franchise verecek. Hacı Sayid’in yıl sonu hedefi ise 46 mağaza...

Dedeman 4 Mükemmellik Sertifikası aldı!

Ünlü seyahat sitesi TripAdvisor'ın kullanıcıları, geleneksel Dedeman misafirperverliğini ödüllendirdi. Dedeman 2015 Mükemmellik Sertifikası'na layık görüldü.

Park Dedeman Izmailovo Moskova hizmete açıldı!

Dedeman Hotels & Resorts International'ın gelişmekte olan önemli bölgelerinden Izmailovo’daki yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova’nın resmi açılışı 27 Mayıs’da yapıldı.

Park Dedeman Izmailovo Moskova açıldı!

Dedeman Grubu'nun yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova'nın açılışı 27 Mayıs günü gerçekleştirildi. Dedeman Hotels yatırımları hakkında bilgi veren Rıfat Dedeman, "Rusya'daki yeni otelimiz Park Dedeman Izmailovo ile 16 otel sayısına ulaştık" dedi.

dedeman franchise Haberi

dedeman franchise

Dedeman Hotels ve Resorts International'ın ilk franchise oteli Park Dedeman Adıyaman hizmete açıldı. Ekonomist'te yer alan habere göre; Dedeman Turizm Yönetimi ilk franchise oteli için Karahan Menzil Turizm'le anlaştı. 

Dedeman Hotels ve Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, "Bugüne kadar management sistemi ile büyüyen markamız için şimdi yeni bir dönem başlıyor. Park Dedeman Adıyaman ile franchise sistemine adım atmış oluyoruz” dedi.

Dedeman Turizm Grubu'nun otel yatırımları tam...