05 / 05 / 2024

Dedeman Zonguldak nerede

Dedeman Zonguldak nerede

Dedeman Zonguldak, Turizm ve Kültür Bakanlığı tarafından ‘Yeşil Yıldız’ belgesi (Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi) ile ödüllendirildi. Dedeman Zonguldak bölgede bu belgeye sahip tek otel olarak misafirlerine hizmet vermeye devam edecek.

11 soruda TOKİ Zonguldak 50 bin konut kampanyası!

TOKİ Zonguldak 50 bin konut nerede? TOKİ Zonguldak 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Zonguldak 50 bin konut fiyatları ne kadar? İşte 11 soruda TOKİ Adıyaman 50 bin konut kampanyası detayları...

TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası nerede?

Çekiliş listesinin açıklandığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası nerede?

Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kurası nerede?

TOKİ Zonguldak Kdz'de toplamda 200 adet daire emekliler için satışta. Peki Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kurası nerede?

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ kurası nerede?

200 adet konutluk Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ projesinde kura çekilişi için geri sayım başladı. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ kurası nerede?

Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekilişi nerede?

Toplamda 200 adet dairenin emekliler için satışta olduğu projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura çekilişi nerede?

Toplamda 200 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura çekilişi nerede?

Zonguldak Rüya Kent Prestij satışa çıkıyor!

Zonguldak’ın en güzel manzaralı tepesi Kozlu’da yükselecek olan Rüya Kent Prestij, 20-29 Mayıs tarihleri arasında Zonguldak Dedeman Otel’de satışa çıkıyor.Projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı 261 konut, 14 villa ve 12 adet ticari alan yer alıyor.

Dedeman Zonguldak Otel'e TripAdvisor'dan iki ödül!

Denize sıfır konumuyla Dedeman Zonguldak, dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor kullanıcılarının yorumları ile "Türkiye'nin En Lüks Otelleri" ve "Türkiye'nin En İyi Otelleri" listelerine girdi.

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni 3. Etap kura çekimi nerede?

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni 3. Etap'ta yer alan 148 adet konut satışa sunuluyor. Projede 7 bin 973 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni 3. Etap kura çekimi nerede?

Zonguldak Çaydeğirmeni TOKİ kura çekimi nerede?

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni 3. Etap'ta yer alan 566 adet konut bugün kura yöntemi ile satışa sunulacak. Peki Zonguldak Çaydeğirmeni TOKİ kura çekimi nerede?

Dedeman Zonguldak Yeşil Yıldız belgesi ile ödüllendirildi!

Zonguldak’ın ilk beş yıldızlı oteli olan Dedeman Zonguldak, Turizm ve Kültür Bakanlığı tarafından ‘Yeşil Yıldız’ belgesi ile ödüllendirildi. Dedeman Zonguldak bölgede bu belgeye sahip tek otel olarak misafirlerine hizmet vermeye devam edecek.

Dedeman Zonguldak Yeşil Yıldız ile taçlandı!

Dedeman Zonguldak, Turizm ve Kültür Bakanlığı tarafından ‘Yeşil Yıldız’ belgesi (Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi) ile ödüllendirildi. Dedeman Zonguldak bölgede bu belgeye sahip tek otel olarak misafirlerine hizmet vermeye devam edecek.

Dedeman, Zonguldak kömür madenlerini müzeye çevirmek istiyor!

Dedeman, Zonguldak'da yaptığı yatırım ile Zonguldak'ı turizm şehrine çevirmeyi hedefliyor. Turisti çekmek için ise kömür madenlerini müzeye çevirmek istiyor

Dedeman Zonguldak nerede Haberi

Dedeman Zonguldak nerede

Dedeman Zonguldak, misafirlerini ağırlamaya başladığı 2011 yılından bu yana, su ve enerji kullanımındaki tasarruf çalışmaları, çevreye zararlı maddelerin ve atık miktarının azaltılmasın ile enerji verimliliğini arttıran uygulamalarının yanı sıra çevreye uyum ile duyarlılık konusunda çalışanlarına verdiği eğitimlerle “Yeşil Yıldız” belgesine layık görüldü.


‘Yeşil Yıldız’ belgesine sahip olmaktan dolayı son derece mutluluk duyduğunu dile getiren Dedeman Zonguldak Genel Müdürü Murat Yılmaz Zeren sözlerine şöyle devam etti: “Dedeman Zonguldak olarak Yeşil Yıldız belgesini almaya hak kazanarak bölgede bir ilke imza atmış olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Bu belgenin bizimle birlikte diğer tesisler için örnek teşkil etmesini ve önümüzdeki dönemde Yeşil Yıldız belgeli tesislerin artmasını diliyoruz” dedi.


Yeşil Yıldız belgesi, sürdürülebilir turizm kapsamında, çevrenin korunması, çevre bilincinin geliştirilmesi, turistik tesislerin çevreye olan olumlu katkılarının...