26 / 07 / 2024

Değer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Değer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Değer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Tuzla Aydıntepe Mahallesi 'nde, Fatih Değermenci Müdürlüğü 'nde kuruldu.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçer Bab tarafından kuruldu.

Saar34 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saar34 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Arzu Aydemir ve Şaban Özbiçer ortaklığında kuruldu.

Ölcer İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ölcer İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de Kutbettin Ölçer tarafından kuruldu.

Değer artış kazancı vergisi hesaplama nasıl yapılır?

Gayrimenkullerin iktisap tarihinden başlayarak beş yıl içinde elden çıkarılmasından doğan kazançlar vergilendiriliyor. Peki, değer artış kazancı vergisi hesaplama nasıl yapılır?

Kentsel dönüşümde değer tespiti nasıl yapılır?

Kentsel dönüşümde maliklerin merak ettiği konular arasında taşınmazın değerinin tespiti yer alıyor. Peki, kentsel dönüşümde değer tespiti nasıl yapılır?

Değerlensin Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değerlensin Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sezgin Doğan tarafından kuruldu.

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31574 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mg Değer Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mg Değer Yapı Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmoud Abdalla ve Memiş Şimşek ortaklığında kuruldu.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31397 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Marmara İz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara İz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Er ve Ünal Er ortaklığında kuruldu.

Uçer Yapı Ve Plastik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçer Yapı Ve Plastik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Uçer tarafından kuruldu.

Değer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Değer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Değer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 9 Şubat 2015'te, Fatih Değermenci Müdürlüğü'nde kuruldu.


Değer Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;A- MİMARLIK ŞEHİRCİLİK  MÜHENDİSLİK  İNŞAAT TAAHHÜT VE MÜŞAVİRLİK İŞLERİ  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü yapı işlerinin mimarlık mühendislik müşavirlik ve teknik hizmetlerini üstlenerek proje araştırma ve ihale dosyaları ile kesin hesap fizibilite raporlarını hazırlamak ve ilgili kuruluşlara onaylatmak.Yurt içi ve yurt dışında ülke bölge ve kentsel ölçekte her türlü imar planları harita kadastro ve parselasyon işlerinin etüdü yapımı ve uygulamalarını yapmak. Konu ile ilgili özel ve resmi kuruluşlarda ihalelere katılmak ve taahhüt etmek taahhüt edildiği ettiği işleri kısmen veya tamamen başkalarına ihale etmek veya bu türlü işleri gerçek ve tüzel kişilerle...