11 / 05 / 2024

değirmen

değirmen

Muğla'nın Marmaris İlçesi Turgut Mahallesindeki turistik şelale içinde bulunan koruma altındaki tarihi su değirmeni bakımsızlıktan yıkıldı. Yapım tarihi bilinmeyen su değirmeninin hissedarları arasında tartışma çıktı.

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zübeyda Kavraz tarafından kuruldu.

Cole & Mason değirmen seti ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Cole & Mason değirmen seti fiyatları kasım ayında ne kadar oldu? Cole & Mason değirmen setinin özellikleri neler? İşte Cole & Mason değirmen seti özellikleri ve 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Çirmen İnşaat Metal Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çirmen İnşaat Metal Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman İnan tarafından kuruldu.

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi açıldı!

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Gedik tarafından açıldı. 

Konyalı Milleral, Nijeryalı milyardere tesis kuracak!

BUA Group, Türk şirketi İttifak Holding’e ait Milleral adlı firma ile anlaşma imzaladı. Nijeryalı şirkete ait BUA Fodds, Nijerya’da günlük 2 bin 400 tonluk üretim kapasitesine sahip değirmen ve un öğütme tesisi kuracak.

22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı 2021'de bitecek!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatının 2021'de bitirileceği açıkladı. 

Isparta'ya 5 bin sosyal konut hamlesi!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in seçim vaatleri arasında bulunan ‘Şehre 5 bin adet sosyal konut’ sözünün ilk ayağı olarak görülen bin konutun kuraları çekildi ve yapım aşamasına geçildi.

Değirmen Tasarım Mimarlık Hizmetleri Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Tasarım Mimarlık Hizmetleri Sanayi ve Limited Şirketi Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Apdullah Sefer ve İrem Aksu tarafından kuruldu. 

Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı için protokol imzalandı

22 yıldır bitirilemeyen Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatının tamamlanabilmesi için TMSF Başkanı Gülal ile Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen arasında protokol imzalandı...

Isparta'da yarım kalan inşaat projeleriyle ilgili flaş karar!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yarım kalan Yeni Terminal Projesi, Etnografya Ek Müze İnşaatı Projesi ile Gökkubbe Güreş Alanı Projesi için Meclisi’nde ortak karar alınacağını söyledi.

Isparta'da trafiği aksatan yol üzerindeki yapılar yıkıldı!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in seçim döneminde vaat ettiklerinden biri olan SDÜ Batı Kampusu-Adliye arasındaki yolda asfaltlama çalışmaları sırasında, Adliye Kavşağında bulvar üzerinde kalan 2 katlı binanın da yıkımını gerçekleştirdi...

Isparta'ya sosyal konut müjdesi!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bölgede sosyal konuttan sıvı atık tesisine kadar birçok yatırımın inşa edileceğini söyledi.

değirmen Haberi

değirmen

Muğla'nın Marmaris İlçesi Turgut Mahallesindeki turistik şelale içinde bulunan koruma altındaki tarihi su değirmeni bakımsızlıktan yıkıldı. Değirmenin hissedarlarından 65 yaşındaki Hasan Hüseyin Ünlü, değirmenin yıkılmasında sorumluğu olduğunu ileri sürdüğü bir hissedar ve işletmeci ile Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü hakkında, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Muğla Valiliği'ne dilekçeyle başvurup şikayetçi oldu.


Marmaris'e gelen yerli ve yabancı turistlerin uğrak yerlerinden olan Turgut Şelalesi içerisinde mülkiyeti Marmarisli Ünlü ile Çümen Aileleri'ne ait olan ve şu andaki 9 hissedara miras kalan tarihi su değirmeninin çatısı ile doğu cephesinin duvarı bakımsızlıktan yıkıldı.


Yapılış tarihi bilmediği fakat 1955 yılında yandıktan sonra 1962 yılında tadilat geçirdiğini anlattığı değirmenin ilgisizlikten yıkılması, hissederlardan Hasan Hüseyin Ünlü'nün tepkisine neden oldu. Ünlü, değirmeni yıllarca sorunsuz işlettiklerini belirterek, "Bölge 1996 yılında...