07 / 05 / 2024

değişik dekorasyonlu evler 

değişik dekorasyonlu evler 

Evinizi tümüyle değiştirmeye çalışmak çok masraflı olabilir. Bursa çıkışlı f2msgrup Mimarlarından Figen Erdağ Demircan yapacağınız küçük değişikliklerle evinizi nasıl yenileyebileceğinizi anlattı.

Konut sitesi aidatlarıyla ilgili yasa değişikliği yolda!

Hükümet, enflasyonla mücadele adımları ve vatandaşlardan gelen şikâyetler sonrasında son dönemlerde sık sık gündeme gelen konut sitesi aidatlarıyla ilgili bir çalışma başlatmıştı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre önümüzdeki süreçte bu konuda bir yasa değişikliğinin gündeme gelmesi bekle

TÜİK açıkladı: Türkiye'de işsizlik oranı yüzde 9,1'e çıktı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre Türkiye'de işsizlik oranı, Ocak ayında bir önceki aya göre 0,2 puan artış göstererek yüzde 9,1 şeklinde oldu. Açıklanan rakamlara göre bu dönemde işsiz sayısı 3 milyon 214 bin kişi şeklinde belirlendi.

İnşaat sektöründe pazar talepleri değişti! Prefabrik evlere olan talep artmaya devam ediyor!

İnşaat sektörü için yeni olmasa da değişen pazar talepleri nedeniyle son yıllarda prefabrik evler ivme kazanmaya devam ediyor.

İmar Yönetmeliği'nde son dakika! Tek tek değişiyor: Bitişik yapılara, çıkmalara, zemin dükkanlarına düzenleme!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nde değişikliğe hazırlandığı belirtildi. İşte ayrıntılar... 

TÜİK son rakamları açıkladı! Türkiye'de işsiz sayısı çoğaldı mı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kasım ayı işsizlik oranlarını açıkladı. TÜİK'e göre İşsizlik 2022 Kasım ayında yüzde 10,2 olarak tespit edilirken   bir önceki aya göre değişikliğin yaşanmadığını açıkladı.

Deprem korkusu vatandaşların ev anlayışını değiştirdi!  Depremi yüzde 85 daha az hissettiren bu evlere talep arttı!

Dünya genelinde yaşanan felaketler insanların yaşam alanlarına büyük zarara veriyor. Felaketlerde hasar alma olasılığının daha yüksek olduğu klasik evler yavaş yavaş boşaltılmaya başlandı. Deprem korkusu insanların ev anlayışını değiştirdi.

Sitelerde ortak alanlarda yapılacak değişiklikler için oylama nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper 'Kat Mülkiyeti Kanunu’na göre, ortak alanlarda yapılacak inşaat, onarım, değişik renkte badana için beşte dört oy gerekiyor. Daireme klima taktıracağım. Klimanın dış ünitesi için 23 bağımsız bölümlü binamızda, benim bir olan payım da hesaba katılacak mı?' sorusunu cevapladı.

Gayrimenkul sektöründeki büyük dönüşüm! Neler değişti?

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, Özellikle Ege kıyılarımızdan başlayarak Türkiye'de bu konuda değişik bir talep doğduğunu gözlemliyoruz. Geçtiğimiz yıl kıyı bölgelerindeki gayrimenkul ve bitmiş konutlarda fiyat artışları yaşandı" dedi.

Pandemi sonrası her şey değişti!

Bordum, Çeşme’de kalanların sayısında çok artış var. Pandemi ülkede birçok şeyi değiştirdi. Buna göre, artık ısınma çözümleri olan evler daha çok rağbet görecek.

Temmuz ayında evler daha hızlı el değiştirmeye başladı!

Sahibindencom'un Temmuz Ayı Emlak Endeksi sonuçlarına göre, Türkiye geneli ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatları yükselirken, konutlar daha çabuk el değiştiriyor. 

Koronavirüs sonrası gayrimenkul sektöründe neler değişecek?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, koronavirüs sonrası gayrimenkul sektöründe yaşanılabilecek değişimleri anlattı. Yazıcı, apartman görevlileri, ortak alan kullanımı gibi konulara değinen Yazıcı, "Dubleks daireler ve balkonlu evler öne çıktı" dedi...

Tuzla Beşevler 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Beşevler Mevkii ve Yakın Çevresine İlişkin, 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

İnşaat firmaları yeni döneme başlıyor! Kriterler değişti!

Koronavirüsün ardından konut tercihleri de değişti. Değişen talebe ayak uydurmak isteyen inşaat firmaları yeni bir döneme başlıyor. Artık yatay mimari, bahçe ve balkonlar, doğru havalandırma, kaliteli malzeme ve çalışma odalı evler bundan sonra ana kriterler olacak.

değişik dekorasyonlu evler  Haberi

değişik dekorasyonlu evler 


1.Tek bir duvarı koyu bir renge boyayarak birdenbire odanın havasını değiştirebilirsiniz. Sezonun renklerinden turuncu, hardal sarı, lacivert, yeşil gibi tonlarla boyanan bir duvar yenilenme hissine kavuşmanızı sağlayabilir. Koyu tonlardan ve canlı renklerden korkmayın, hayatınızı monotonluktan çıkarır.

2. Salonunuzda, odalarda eşyaların yerlerini değiştirmeyi düşünün. Önce plan yapın, daha sonra eşyalarınızı yeni yerlerine koyun. Böylelikle gözünüze çarpan, fazla gelen eşyalardan da kurtulmuş olursunuz. Fazla eşyalarınızı, mobilyalarınızı bir hayır kurumuna bağışlayabilir ya da online olarak satışını da gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede değişiklik yaptığınız oda hem ferahlar, hem de yeni bir görünüme kavuşur.

3.Doğru aydınlatma her şey demektir. Sadece aydınlatmalarınızı yenilemeyi düşünün. Modern, şık bir aydınlatma ile değişiklik yapmayı düşündüğünüz odanın görünümü eskisinden çok farklı olacaktır. Okuma koltuğunuzun yanına alacağınız bir lambader ya da yatak...