08 / 05 / 2024

dekar 2014 projeleri

dekar 2014 projeleri

Salih Kuzu, 2013 yılında koydukları tüm hedefleri gerçekleştirdiklerini söyleyerek "2013 yılı aynı zamanda hem şirketimiz, hem de sektör için yenilikçi ve sürdürülebilir projelere hazırlık yılı olarak geçti" diye konuştu.

Dekar Kıyıbahçe 4. Etap satışta!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştiren gayrimenkul sektörünün öncü markası Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’nin 4. Etap satışlarına başladı. 

Dekar Kıyıbahçe'de 2. Etap satışları başladı! 0,64 faiz oranıyla!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’de ilk etap teslimleri ve ikinci etap satışları başladı.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Dekar Asmalı Hayat'ta ilk etap Kasım'da teslim edilecek!

Ulaşılabilir fiyatla bahçeli ev projeleri inşa eden Dekar Yapı İstanbul Beylikdüzü’nde 244 bahçeli ev yapıyor. Dekar Asmalı Hayat projesinde deniz manzarası ve bahçe keyfi bir arada sunuluyor.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Dekar Asmalı Bahçeler Bahçeşehir'de metrekaresi 3 bin 500 TL'ye!

Ulaşılabilir fiyatlara bahçeli ev konseptiyle yaptığı projeleri sürdüren Dekar DK, Bahçeşehir’deki yeni projesi Dekar Asmalı Bahçeler’in birinci kısmında yer alan 228 evin satışına başladı. Projenin tamamı ise 650 bahçeli evden oluşacak.

Dekar Asmalı Bahçeler'de metrekaresi 3 bin 500 TL'ye bahçeli ev!

Ulaşılabilir fiyatlara bahçeli ev konseptiyle yaptığı projeleri sürdüren Dekar DK, Bahçeşehir’deki yeni projesi Dekar Asmalı Bahçeler’in birinci kısmında yer alan 228 evin satışına başladı. Projenin tamamı ise 650 bahçeli evden oluşacak.

Adana ve Konya'daki Hava Kalitesi Ön Değerlendirme Projeleri açılış toplantıları yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 2014 Yılı Yatırım Programı kapsamında; Adana ve Konya illerinde yapılan Hava Kalitesi Ön Değerlendirme Projeleri açılış toplantıları düzenlendi. Projeler kapsamında yapılacak çalışmalar anlatıldı...

Evrenol Architects Cityscape Global 2014 Fuarı’nda!

Vizyonları doğrultusunda Dubai’deki ofisini faaliyete sokan Mehpare Evrenol, 21-23 Eylül 2014 tarihlerinde emlak ve gayrimenkul dünyasını buluşturan Cityscape Global fuarında “Evrenol Architects Projeleri - Özel Seçkisi” ile yerini al

dekar 2014 projeleri Haberi

dekar 2014 projeleri



Bu yıl içinde Bahçeşehir ve Çengelköy'de hayata geçirdiği bahçeli ev projelerinde başarıyı yakalayan Dekar DK, 2014 yılında da aynı vizyon çerçevesinde büyüyecek. Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, 2013 yılında koydukları tüm hedefleri gerçekleştirdiklerini söyleyerek "2013 yılı aynı zamanda hem şirketimiz, hem de sektör için yenilikçi ve sürdürülebilir projelere hazırlık yılı olarak geçti" diye konuştu. 


ÇEVRECİ KONUTLAR 

Yeni projelerimizin hazırlıklarını sürdürüyoruz, 2014 yılının ilk aylarında yeni projelerimizin lansmanlarını gerçekleştireceğiz" diyen Salih Kuzu "Yeni projelerimiz yine bahçeli ev konseptinde olacak. Sürdürülebilir, çevreci ve yenilikçi olmasına özen gösterdiğimiz projelerimizle bahçeli bir yaşamı ulaşılabilir kılarak bahçeli konut üretiminde iddiamızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. 


DÖNÜŞÜM İTİCİ GÜÇ 

2014 yılı beklentileri ve hedefleri hakkında konuşan Salih Kuzu şöyle devam etti: "2014 yılının olumlu bir havada büyüme...