29 / 04 / 2024

Dekar Asmalı Bahçe Şehir iletişim

Dekar Asmalı Bahçe Şehir iletişim

Asmalı Bahçe Şehir projesinde dairelerin 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Lansmana özel yüzde 20 indirim sağlanan projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Bahçeşehir Dekar Asmalı Bahçe Şehir fiyatlar!

Toplam 600 milyon TL yatırım bedeline sahip Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Bahçeşehir Dekar Asmalı Bahçe Şehir fiyatlar metrekare bazında 4 bin 400 TL'den başlıyor.

Dekar Asmalı Bahçe Şehir ödeme planı!

Başakşehir Asmalı Bahçeler projesinin hemen yanında inşa edilen Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesi 6 etapta toplamda 499 adet daireden meydana geliyor. İşte Dekar Asmalı Bahçe Şehir ödeme planı...

Dekar Şehirbahçe satışa çıktı! Dekar'dan Bahçeşehir'e 181 konutluk yeni proje!

4 yeni proje için düğmeye basan Dekar Yapı, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Dekar Şehirbahçe projesini satışa çıkardı. İşte detaylar...

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Dekar Yapı'dan Bahçeşehir'e 177 konutluk yeni proje geliyor!

Dekar Yapı, Asmalı Bahçe Şehir'e komşu olacak yeni projesi için çalışmalara başladığını duyurdu.

Asmalı Bahçe Şehir Projesi'nin satışları tamamlandı! 

Dekar Yapı imzasıyla Bahçeşehir’de hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir projesinin satışları tamamladı.

Asmalı Bahçe Şehir'in son etabı satışa çıktı!

Dekar Yapı imzalı Asmalı Bahçe Şehir projesinin son etabı satışa çıktı. Projede 15 yıla kadar yüzde 0,64 kredi faiziyle ev sahibi olunabiliyor.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir'de yüzde 0,89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Asmalı Bahçe Şehir projesi,  en büyük bahçeli konut projesi olarak sektörde yerini aldı. Projenin, Halkbank, Yapı Kredi ve İş Bankası ile gerçekleştirdiği anlaşma sonucu faiz oranları yüzde 0,89’a indirildi…

Asmalı Bahçe Şehir'in ikinci etabı teslim edildi!

91 bin metrekare büyüklüğünde bir arazide hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir!de ikinci etap konut teslimleri başladı...

Asmalı Bahçe Şehir’de fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir ’de, 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim bahçeli evlere kira öder gibi sahip olunabiliyor. 

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir'de 36 ay vade farksız kampanya!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile inşa ettiği ve bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir”de, 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı.  

Asmalı Bahçe Şehir'de kredi faizleri sabitlendi!

Asmalı Bahçe Şehir projesinde banka kredisi faizi yüzde 0.99’da sabitlendi. Ayrıca sabitlenen fiyatlar üzerinden konut alımı yapanlara, ayrıca yüzde 10 indirim imkanı sağlanacak..

Dekar Asmalı Bahçe Şehir iletişim Haberi

Dekar Asmalı Bahçe Şehir iletişim

Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor. 600 milyon TL yatırım bedeline sahip proje 91 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Asmalı Bahçe Şehir Evleri'nde peşin ve banka kredili alımlarda lansman dönemine özel yüzde 20 indirim sağlanıyor. 


Asmalı Bahçe Şehir Evleri projesinde 443 adedi bahçeli ev, 56 adedi ise 1 apartman bloğunda bulunan apartman dairelerine yer veriliyor. 


Asmalı Bahçe Şehir projesinde ilk teslimler 2018 Temmuz tarihinde yapılacak. 2+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan projede daire büyüklükleri 93 ila 214 metrekare arasında değişiyor.


Asmalı Bahçe Şehir Dekar fiyatları!


Asmalı Bahçe Şehir Dekar fiyatları kapsamında dairelerin metrekare bazında 4 bin 400 TL'den başlıyor. Asmalı Bahçe Şehir projesinin tamamı 2020 yılında...