07 / 05 / 2024

Dekar bahçeli evler

Dekar bahçeli evler

Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, Bahçeşehir ’de 650 bahçeli evden oluşacak Dekar Asmalı Bahçeler projesinin ilk kısmında bulunan 228 evi satışa çıkardıklarını açıkladı.

Dekar Yapı düğmeye bastı! 2.9 Milyarlık 4 yeni proje geliyor!

Dekar Yapı son sürat projelerine devam ediyor. Doğa dostu bahçeli evler üretme vizyonuyla çıktığı yolda 15. yılını tamamlayan Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş., 2023 yılında 2 milyar 900 milyon TL'lik yatırımla 4 yeni projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Koronavirüsle yazlıklar ve bahçeli evlere talep arttı!

Koronavirüs salgını, emlak tercihlerini de değiştiriyor. Evde kal çağrısıyla birlikte vatandaşların akıllarına yazlıklar ve bahçeli müstakil evler geliyor. Salgınla birlikte rahat ve izole yaşamak isteyen vatandaşlar, arsa arayışlarını artırdı. Uzmanlar müstakil evlere talebin artacağını belirtiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güvenli Bölge'de Suriyelilere bahçeli evler yapalım!

Ankara'da il başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güvenli Bölge'de Suriyeliler için bahçeli ev yapılmasını önerdi.

Dekar Asmalı Hayat projesi ne zaman teslim?

Dekar Asmalı Hayat projesi ne zaman teslim? 150 milyon lira yatırımla yükselen Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde bahçeli evler 750 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde bahçeli bir yaşam başlıyor!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde bahçeli bir yaşam başlıyor. 244 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Hayat projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 900 liradan başlıyor...

Dekar Asmalı Hayat'ta ön satışlar başladı!

Bahçeli evler konusunda sektörün önde gelen firmalarından olan Dekar Yapı'nın yeni projesi Dekar Asmalı Hayat ile Beylikdüzü'nde de bahçeli konsepti hayata geçiriyor.

Dekar Asmalı Hayat konutlarında ön satışlar başladı!

Bahçeli evler konusunda sektörün önde gelen firmalarından olan Dekar Yapı’nın yeni projesi Dekar Asmalı Hayat ile Beylikdüzü’nde de bahçeli konsepti hayata geçiriyor.

Dekar Asmalı Hayat'ta ön satışlar başladı!

Bahçeli evler konusunda sektörün önde gelen firmalarından olan Dekar Yapı’nın yeni projesi Dekar Asmalı Hayat ile Beylikdüzü’nde de bahçeli konsepti hayata geçiriyor. İşte projenin ayrıntıları...

Dekar Yapı Dekar Asmalı Hayat Projesi!

Dekar Yapı Dekar Asmalı Hayat Projesi 'nde konut fiyatları 664 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede ikiz bahçeli, sıralı bahçeli sıralı katlı ve bahçeli evler bulunuyor.

Evvel İstanbul'da balkonlu, bahçeli ve teraslı evler!

Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de ‘Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul’da fazlasıyla’ sloganıyla geliştirilen EVvel İstanbul, sakinlerine özledikleri mahalle yaşamını sunuyor. Evvel İstanbul'da balkonlu, bahçeli ve teraslı evler...

Üsküdar'da icradan 3 milyon 967 bin TL'ye satılık bahçeli ahşap ev!

İstanbul Anadolu 15. İcra Dairesi 5 bin 137 metrekare alana sahip Üsküdar'da bulunan bahçeli ahşap evi satışa çıkardı. Eve 3 milyon 967 bin TL değer biçildi.

Asmalı Bahçeler 2. etapta 520 bin TL'ye!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli evler inşa etmeyi hedefleyen ve bu kapsamda Günışığı Evleri, Aşmalı Evler, Aşmalı Sokaklar ve Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, Beylikdüzü'nde yeni projeye hazırlanıyor

Dekar DK 2015'te daha fazla kişiyi bahçeli ev sahibi yapmayı planlıyor!

Dekar DK Yönetim kurulu Başkanı Salih Kuzu, " 2015 baharında daha fazla sayıda kişiyi bahçeli ev sahibi yapacak projemizin lansmanını yapmayı planlıyoruz " dedi. Hareketliliğin devam edeceğini de ekledi.

Dekar bahçeli evler Haberi

Dekar bahçeli evler

Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, projede 2+1’den 5+1’e kadar 8 farklı büyüklükte ev seçeneği sunduklarını söyledi. İlk kısmın tamamının Ağustos 2016’da tamamlanmış olacağını belirten Kuzu, “Bu kısmın 165 milyon liralık bir satış değeri olacak. Tamamının ise 450 milyon liralık bir büyüklükte olacağını tahmin ediyoruz” dedi. Kuzu, şöyle konuştu:



“Eski müşterilerimize özel yaptığımız lansman öncesi ön satışta beklentimizin üzerinde bir ilgi ile karşılaştık. Dekar’ı takip eden ve yeni projelerimizi sabırsızlıkla bekleyen müşteri kitlemiz var. Uygun fiyata bahçeli evler sunmaya çalışıyoruz. Biz bahçeli evler konusunda uzmanlaşarak, akla gelen ilk firma olmak istiyoruz. Daha önce bu bölgede Günışığı Evleri ve Asmalı Evler projelerini de yaptık.”

Tek kat ya da dubleks olarak brüt 119 ile 188 metrekare aralığında tasarlanan bahçeli evlerin metrekare fiyatları...