03 / 05 / 2024

Dekoman Dekoratif Mantolama Sistemleri

Dekoman Dekoratif Mantolama Sistemleri

Dekoman Dekoratif Mantolama Sistemleri Limited Şirketi, Armağan Cumhur Demir, Özlem Gökoğlu, Yunus Hakan Özsoy tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz 2014 tarihinde kuruldu.

Binalarda yapılan mantolama da imar affı kadar riskli! Mantolama rapor ve ruhsat şartına bağlanmalı!

Binalarda yapılan mantolama da imar affı kadar riskli! Mantolama rapor ve ruhsat şartına bağlanmalı! İşte Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Kurucu Başkanı Tekin Saraçoğlu'nun o açıklamaları...

Evinize şömine keyfi katın! Hem yazlık hem kışlık dekoratif Şömine ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 Bauhaus fiyat listesi…

Evinize şömine keyfi katmak için harekete geçin. Dlc 1500W ayaklı dekoratif şömine indirimde! Dlc 1500W Ayaklı Dekoratif Şömine ne kadara satılıyor? İşte şöminelerin 4 Şubat 2023 Bauhaus fiyat listesi…

Safran Dekoratif Yapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Safran Dekoratif Yapı Sistemleri Limited Şirketi Kağıthane'de Gökhan Korkulmaz tarafından kuruldu.

İtalyan Dekoratif Boya Limited Şirketi kuruldu!

İtalyan Dekoratif Boya Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Baranlıoğlu tarafından kuruldu.

Ondu Yapı Dış Cephe Dekoratif Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ondu Yapı Dış Cephe Dekoratif Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Öndü ve Halil Bulut ortaklığında kuruldu.

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aydın tarafından kuruldu.

Bina mantolama zorunlu mu?

Mantolama Yasası ile inşaat alanı 1000 metrekareden fazla binalarda Enerji Kimlik Belgesi şartı aranıyor. Peki bina mantolama zorunlu mu? Binalarda mantolama yasası neyi ifade ediyor? İşte tüm merak edilenler...

Ans Taş Group Dekoratif İnşaat Malzemeleri Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ans Taş Group Dekoratif İnşaat Malzemeleri Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Samaneh Karımpourgharakheili ve Soroush Gandomi tarafından kuruldu.

Binanızı mantolama yaptırmanız için 9 neden!

Avrupa’nın mantolama devi Baumit, yaşam alanlarınıza mantolama yaptırmanız için 9 nedeni açıkladı.

Çağ Mantolama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Çağ Mantolama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Fakı tarafından kuruldu.

Y S Metal Dekoratif Yapı Sistemleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y S Metal Dekoratif Yapı Sistemleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Özer ve Yücel Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Sena Dekoratif Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sena Dekoratif Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Guygusuz tarafından kuruldu.

Ata Corner Lüleburgaz'ın cephe mantolama işlerini Çelebi Grafik İnşaat yapacak!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Kırklareli  ili Lüleburgaz ilçesinde yer alan Ata Corner Lüleburgaz projesinin cephe mantolama işleri 315 bin TL + KDV ile Çelebi Grafik İnşaat'a yaptırılacak...

Dekoman Dekoratif Mantolama Sistemleri Haberi

Dekoman Dekoratif Mantolama Sistemleri

Dekoman Dekoratif Mantolama Sistemleri Limited Şirketi, Armağan Cumhur Demir, Özlem Gökoğlu, Yunus Hakan Özsoy tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu.


Dekoman Dekoratif Mantolama Sistemleri Limited Şirketi iş konusu; Şirketin Amaç ve Konusu Başlıca Şunlardır: a)      Her türlü özel ve resmi kurum ve kuruluşlara ait konut, fabrika, atölye ve binaların iç ve dış cephe süsleme söve, çatı izolasyonu işlerini yeniden veya onarımı  yapmak, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. b)      Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemeleri ambalaj ve paketleme plastik ve plastik türevi malzemeler yapı kimyasalları ve bunların yapımında kullanılan malzemelerin ve söve cephe süsleme elemanlarının satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak, soğuk hava depoları kurmak. c)       Her türlü...