06 / 05 / 2024

dell g15 özellikleri

dell g15 özellikleri

Turkcell Pasaj'da dizüstü bilgisayar Dell G15'e 3 bin 450 lira indirim uygulandı! indirimden faydalanmak için tek yapmanız gereken Turkcell Pasaj'ın resmi sitesinden bu bu dizüstü bilgisayarı satın almak! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Bosch Blender VitaPower Serie kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Kullanıcıları için 450 wattlık güçlü motoru ile çalışan Blender VitaPower Serie,paslanmaz bıçakları istenilen sonuca 30 saniye içinde ulaşılmasını sağlar.Blender buz kırma, doğrama ve smoothie yapma özellikleri ile dikkat çeker.

Fakir Ekmek Yapma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Ekmek Yapma Makinesi sahip olduğu farklı pişirme teknikleri ve özellikleri sayesinde istediğiniz ekmeği pratik bir şekilde pişirmeyi sağlıyor. Bu ürün çeşitli pişirme programları ve ısı ayarları ile istediğiniz tarifi ortaya koyuyor. Peki ürünün özellikleri neler? 

Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum Çok Amaçlı Pişirici,6 litrelik kapasitesi ve 14 fonksiyonlu pişirme programları sayesinde yüksek performans sergileyerek yemek pişirme süresini kısaltır.Peki çok yönlü kullanım avantajı sunan çok amaçlı pişiricinin diğer özellikleri neler?

Simfer Turbo Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Simfer Tubo fırın farklı pişirme modları ve sahip olduğu tasarımı sayesinde mutfaklarda yerini alıyor. Yemeklerin pratik ve kolay şekilde pişmesini sağlayan fırın ısıyı eşit derecede dağıtan bir sistem sayesinde bunu başarıyor. Peki fırının diğer özellikleri neler?

Arçelik Telve Türk Kahve Makinesi en ucuza nerden alınır? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severler ve misafiri hiç eksik olmayanlar Arçelik, 6 fincanlık kapasiteye sahip Telve Türk Kahve Makinesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Arçelik kahve makinesi özellikleri neler? İşte Telve Türk kahve makinesi 18 Şubat 2023 fiyat listesi.

Vestel Çamaşır Kurutma Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel ısı pompalı kurutma makinesi 9 kilogramlık kurutma kapasitesi,kırışık önleme ve narin kurutma fonksiyon özelliği ile karşımıza çıkıyor. Peki Vestel kurutma makinesinin diğer özellikleri neler?

Yeni BMW XM’in fiyatı belli oldu! BMW XM’in teknik özellikleri! 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni BMW XM’in fiyatı belli oldu. Peki, BMW XM’in özellikleri neler? BMW XM’in kaç TL? İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

King Mikser ve Blender Seti kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Ayni zamanda hem mikser hemde blender olarak kullanılan King BlendmasterPro,geniş iç hacmi,8 farklı program sayısı ve 6 döner bıçak sayesinde bir çok ürünün parçalanmasını sağlayan ergonomik tasarıma sahiptir. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Regal Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri bir evi en büyük yardım sağlayan beyaz eşyası. Regal markası da fiyat performans olarak ön planda tutuluyor. Regal Bulaşık Makinesi hayat kolaylaştırmak için tasarlanmış. Peki en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Sadece 97 Euro'ya satılan Xiaomi Redmi A2 teknik özellikleri belli oldu! 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

97 Euro fiyat etiketiyle satışa sunulan Xiaomi Redmi A2 teknik özellikleri ve tasarımı belli oldu! İşte detaylar...

Sinbo Elektrikli Çay Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Çay severler için Sinbo elektrikli çay ısıtıcı, paslanmaz çelik demliği,aşırı ısınma ve susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi sayesinde ilgileri üzerine çekiyor.Peki elektrikli çay ısıtıcının diğer özellikleri neler?

Arçelik Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi 

Arçelik 9124 N MG Çamaşır Makinesi, buhar destekli yıkama teknolojisi,çamaşır ekleme özelliği ve ergonomik modları sayesinde ilgileri üzerine çekiyor. Peki çamaşır makinesinin diğer özellikleri neler? 

Philips Kahve Makinesi Kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Çok Amaçlı Kahve Makinesi 15 fincan kapasiteye sahip olması ve bir çok kahve çeşidini yapabilme teknolojisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Peki kahve makinesinin diğer özellikleri neler? 

dell g15 özellikleri Haberi

dell g15 özellikleri

Her geçen gün yükselen fiyatlar sebebiyle pek çok insan dizüstü bilgisayar almayı aklının ucundan bile geçiremiyor  bu yüzden eskiye oranla satış oranları düşüyor. Dizüstü bilgisayar satışı yapan firmalar ise çareyi indirim yapmakta buldu. Turcell Pasaj'da bu firmalardan biri oldu! İndirm yapılan cihaz ise Dell G15 oldu.

Bu indirimden yararlanmak için tek yapmanız gereken Turkcell Pasaj'ın resmi sitesi üzerinden Dell G15'i satın almak!

Dell G15'in 10. Nesil Intel Core i5 işlemcisi ile oyununuz, duraksız yayınınız veya videolarınız kesilmeden güçlü performansı deneyimleyebilirsiniz.

Dell G15 Gaming 5510 4B200F82C sıradan bir dizüstü bilgisayardan çok daha farklı görünüşü ile göreni kendine çekmeyi başarıyor. 

Dell G15, 8 GB sistem belleği ile oyunların ve programların akıcı çalışmasını sağlarken Intel Core i5-10200H işlemcisi ile iş yükünüzü rahatlıkla...