10 / 05 / 2024

Deloitte Türkiye Maslak NO1 Plaza

Deloitte Türkiye Maslak NO1 Plaza

İstanbul Maslak’ta plazalar bölgesinde yapımı tamamlanmak üzere olan Maslakno/1 Ofis Plaza, dünyanın en büyük finans ve denetim kuruluşlarından biri olan Deloitte Türkiye ile anlaştı...

Türkiye'nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji firması açıklandı...

Deloitte Technology Fast50 ödülleri kapsamında 2023 senesinde Türkiye'nin en çok ve çabuk ilerleme gösteren 50 teknoloji şirketi bildirildi. Buna göre, listede İstanbul'dan 32, Ankara'dan 13, İzmir'den 3, Antalya ve Mersin'den birer firma yer aldığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

42 Maslak'ın tesis yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Bay İnşaat imzası ile Maslak'ta 250 bin metrekare alan üzerinde yapılan 42 Maslak projesinin site yönetimi, temizlik, güvenlik ve teknik hizmetler yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

BAT Türkiye merkez ofisiyle dünyada en iyiler arasında!

British American Tobacco Türkiye’nin Orjin Maslak’daki yeni merkez ofisi, dünyanın dört bir yanından projelerin paylaşıldığı mimarlık alanında prestijli bir platform olan Office Snapshots’ın ‘2017’nin En İyi 25 Ofisi’ listesinde yer aldı. 

Akıllı şehirler Türkiye'ye 30 milyar kazandıracak!

Vodafone, Deloitte Türkiye ve Türkiye Bilişim Vakfı tarafından hazırlanan Akıllı Şehir Yol Haritası Raporu'nda, akıllı şehirlerin Türkiye'nin Gayri Safi Yurtiçi Hasılası'na yılda yaklaşık 30 milyar liralık katkıda bulunabileceği öngörülüyor

JLL Türkiye'nin basın toplantısı 31 Mayıs'ta!

Ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi JLL Türkiye’nin İstanbul Maslak’taki yeni ofisine taşınması dolayısıyla 31 Mayıs Salı günü saat 09:30'da basın toplantısı gerçekleştirecek.

JLL Türkiye Maslak’taki yeni ofisine taşınıyor!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığı alanında faaliyet gösteren JLL Türkiye, Maslak Link Plaza’daki yeni ofisine taşınıyor. JLL Türkiye Mayıs ayı itibariyle yeni ofisinde hizmet verecek.

Türkiye TANAP projesinde kilit öneme sahip!

Deloitte Enerji ve Doğal Kaynaklar Endüstri Lideri Uygar Yörük, “Türkiye, TANAP gibi Avrupa Birliği'nin enerji güvenliğine hizmet eden çok önemli bir projede kilit öneme sahip oyuncu olarak yer alıyor” dedi.

Türkiye TANAP projesinde kilit oyuncu!

Deloitte Enerji ve Doğal Kaynaklar Endüstri Lideri Uygar Yörük, "Türkiye, TANAP gibi Avrupa Birliği'nin enerji güvenliğine hizmet eden çok önemli bir projede kilit öneme sahip oyuncu olarak yer alıyor" dedi.

2006 yılında Donald Trump, Yeşil İnşaat'la Türkiye'ye gelecek!

2006 yılında dünyanın en büyük emlakçılarından ve sayılı zenginlerinden biri olan Donald Trump, Yeşil İnşaat ile Türkiye'ye gelecekmiş. Şirket, Zincirlikuyu-Maslak hattına dünya çapında iddialı bir kompleks inşa etmeyi hedeflemiş.

Flou'nun Türk tasarımı Natevo Koleksiyonu Türkiye'de!

Dünyaca ünlü tasarım markalarını bünyesinde barındıran Maslak Yapı, Mustafa ve Emre Toner'in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu'nu Türkiye'ye getirdi.

Maslak Yapı, Natevo Koleksiyonu'nu Türkiye'ye getirdi!

Dünyaca ünlü tasarım markalarını bünyesinde barındıran Maslak Yapı, Mustafa ve Emre Toner’in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu’nu Türkiye’ye getirdi. Koleksiyonun yakaladığı başarı Türk tasarımcılar için gurur kaynağı oldu.

Beaulieu Türkiye'de Ağaoğlu ile büyüyecek!

Beaulieu Uluslararası Grup; Ağaoğlu'nun en büyük projesi Maslak 1453 için aldığı siparişle Türkiye pazarında büyüme kararı aldı. Şirket, Maslak 1453 projesinde toplamda 300 bin metrekarelik zemin kaplama işini aldı.

EY Türkiye Orjin Maslak Plaza’ya taşıdı!

Büyüme başarısı gösteren, yeni mezunlarla birlikte istihdam rakamını ise 1.300’lere çıkaran denetim ve danışmanlık şirketi EY Türkiye, müşteri portföyü ve çalışan sayısındaki artışla birlikte merkez ofisini yeni inşa edilen Orjin Maslak Plaza’ya taşıdı.

Deloitte Türkiye Maslak NO1 Plaza Haberi

Deloitte Türkiye Maslak NO1 Plaza

Maslakno/1 projesi, Maslak bölgesinin ana arterlere trafiksiz olarak direkt çıkış sağlayan ilk projesi olma özelliğini taşıyor. Hem konumu, hem mimarisi hem de çevre dostu plaza olması nedeniyle, Deloitte Türkiye Maslakno/1’i tercih ediyor. 


Toplamda 26 kattan oluşan Maslakno/1 Ofis Plaza, 20 adet tek kat ofis olacak şekilde, 5 katı ise otoparka ayrılmış olarak tasarlandı. Cafe, sağlık merkezi, kuaför, kuru temizleme gibi yiyecek ve ek hizmetler ile profesyonel iş hayatının ihtiyacı olan bütün imkanları sunarken, her katta sahip olduğu bahçeleri, yeşil terasları, geniş bahçe ve havuz alanları ile oksijen kaynağı da oluşturmaktadır.


Net kullanım alanlarına yönelik % 84 verimlilik yakalamış bir plaza olan Maslakno/1 Ofis Plaza, Leed Gold Sertifikası adaylığı ve yeşil dostu oluşu ile de kiralama yapmak isteyen firma sahiplerinin oldukça ilgisini...