17 / 05 / 2024

Delphin markası

Delphin markası

Daha önce Martı bünyesinde bulunan oteli yeni markaları Delphin BE Prive adıyla işleteceklerini kaydeden Cömertoğlu, işletmenin sorumluluğunun ise şirketin yönetim kurulu üyesi Egemen Cömertoğlu'nda olacağını kaydetti.

Yılın İnşaat Markası ödülü Ceylan İnşaat’a verildi!

Ceylan İnşaat Yılın İnşaat Markası ödülünün sahibi oldu. Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sona erdi. İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan 1’inci Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sonucu ödül sahipleri belli oldu.

Altay Global Tradıng "AGLO" markasıyla üretimlerine devam ediyor!

Altay Global Tradıng,  2017 yılı başından itibaren faaliyet gösteriyor. Altay Global Tradıng, “AGLO” markası ile de çeşitli Elektrik & Aydınlatma ürünlerini fason olarak ürettirip yurtdışına ihraç ediyor.

Yeni yalıtım markası DYOTHERM/ISOLTECO 110'un lansmanı yapıldı!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)’de 7 Kasım 2017 tarihinde Dyo'dan '' Yalıtım 4.0'' devrimini başlatan yeni yalıtım markası DYOTHERM/ISOLTECO 110'un lansmanı gerçekleştirildi...

Esta, Benesta markası ile konut üretecek!

Esta Construction Benesta markası altında, her metrekaresi çocuklu aileler için dizayn edilmiş konut projeleri hayata geçirmek için çalışmalara başlıyor.

Jumeriah markası Sea Pearl Ataköy'de!

Sea Pearl Ataköy projesinde fiyatlar 1 milyon 767 bin 292 dolardan başlayarak değişiyor. Jumeriah markası Sea Pearl Ataköy'de yer alıyor.

Sinpaş, gayrimenkul sektörünün Süper Markası seçildi!

Gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçiren Sinpaş, ‘Supermarkalar 2016 Türkiye’ araştırmasında gayrimenkul kategorisinde özel sektörün tek ‘Süper Markası’ seçildi.

Türkiye’nin 18 markasının 2'si inşaat!

Superbrands Türkiye, geçen hafta, 2016 yılının süpermarkalarını açıkladı. 18 marka Türkiye’nin süpermarkası olmaya hak kazandı. 18 markanın 2'si inşaat markası.

Yurtdışında 'turizm markasıyız' kavramına vurgu yapalım!

Artaş İnşaat Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu, "Yurtdışında 'güvenliyiz' yerine, 'turizm markasıyız' kavramına vurgu yapalım" dedi.

Dedeman Grubu'ndan yeni nesil turiste yeni otel markası!

DEDEMAN ve Park Dedeman markaları ile hizmet veren Dedeman Grubu, yeni nesil turiste yeni otel markası yarattı.

DKY, 2016’da gayrimenkul ve inşaat sektörünün en başarılı markası oldu!

Marketing Türkiye ve Akademetre işbirliğiyle düzenlenen, “The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” kapsamında gayrimenkul kategorisinde itibar ve marka değer performans ölçümleri sonucu 2016 yılının en başarılı markası DKY oldu.

Folkart Liva markasıyla kentsel dönüşüme giriyor!

Yaklaşık 10 yıl önce İzmir’i A + gayrimenkul projeleriyle tanıştıran Folkart, Liva markasıyla kentsel dönüşüm işlerine de iddialı giriyor. Folkart, ilk kentsel dönüşüm çalışması olan Uzundere projesinin temelini hafta sonunda atacak.

En beğenilen konut markası Nef oldu!

Nef, başarısını, ‘Sektörünün en beğenilen şirketi’ seçilerek tescilledi. İş dünyasının en prestijli araştırmalarından biri olan “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında Nef, “inşaat / konut” kategorisinde ilk sırada yer alarak en beğenilen konut markası oldu.

1A Plus, 2 bin 500 franchise markası arasında ilk 100'e girdi!

Son olarak İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde franchise ofisi açan 1A Plus, 2500 franchise markası arasından ilk 100'e girmeyi başardı.

Delphin markası Haberi

Delphin markası

Alanya'da 1980'li yıllarda açtıkları Botanik Otel ile turizme giren Cömertoğlu Ailesi, Delphin markasını şehir otelciliğine taşıdı. Delphin Ailesi olarak resort otelciliğinde elde ettikleri tecrübeyi şehir otelciliğine taşıyıp Avrupa'ya açılmayı planladıklarını belirten Cömertoğlu Otelcilik AŞ'nin Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Cömertoğlu, bir sonraki hedeflerinin ise Delphin bayrağını Avrupa'da dalgalandırmak olduğunu ifade etti. Cömertoğlu, "Ailemizin ilk jenerasyonundan aldığımız misyonu bir sonraki jenerasyonun Avrupa'ya taşıyacağı bir turizm şirketinin peşindeydik. Dolayısıyla diğer ülkelerdeki şehir oteli hayalimizi önce İstanbul'da pekiştirmek istedik. Uzun zamandır İstanbul'da bir şehir oteli için arayış içindeydik. Bizim için önce lokasyon, sonra altyapı ve otelin kaliteli ve lüks olması önemliydi" dedi. 

'DELPHIN BE PRIVE' MARKASI 

Daha önce Martı bünyesinde bulunan oteli yeni markaları Delphin BE Prive adıyla işleteceklerini kaydeden Cömertoğlu, işletmenin sorumluluğunun ise şirketin...