27 / 04 / 2024

delta isim hakkı alındı mı

delta isim hakkı alındı mı

Üzdelta Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Üzer, Seyithan İzsiz'in sahibi olduğu Delta Şirketler Grubu'nun isim hakkını aldığını açıkladı. Üzer, davanın neticelendiğini ve bundan sonra Delta ismini kullanacaklarını belirtti.

Galatasaray'dan dev sponsorluk anlaşması! Galatasaray Stadyumu’nun adı Rams Global oldu!

Galatasaray Sportif ve Galatasaray Spor Kulübü ile Rams Global İnşaat arasında yeni bir stadyum isim hakkı ve sponsorluk sözleşmesi imzalanırken ilerleyen sezonlara ilişkin sözleşme yenilemesinde Enflasyon Araştırma Grubu'nun(ENAG) verileri de dikkate alınacak. İşte detaylar...

Uzman isim açıkladı! EYT’liler hakkınız elden gidebilir! EYT’de hayati önem taşıyan SMS detayı!

EYT’liler eğer bunu yapmazsa hakları yanabilir. Kritik SMS detayını uzman isim açıkladı! İşte detaylar!

Milyonları ilgilendiriyor! Uzman isim tek tek yanıtladı! Emekli, EYT’li, dul, yetim maaşları...

İşçi, işveren, emekli, EYT’li, ev kadını herkesin merak ettiği soruları uzaman isim Mert Nayır yanıtladı. Peki, kimler hangi şartlarda emekli olabilir? Vefat eden birinin maaşını hangi vatandaşlar alabilir? Ev hizmetlisinin kıdem tazminatı hakkı var mı? Biz ne zaman emekli olabiliriz ve EYT bizi kap

Bartın kura sonucu 26 Kasım isim listesi!

Bartın kura sonucu 26 Kasım isim listesi haberimizde yer alıyor. Bartın kura sonucu 26 Kasım isim listesi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarıyla ilgili bazı bilgiler verelim.

Galatasaray'ın stat sponsoru Nef oldu!

Galatasaray Spor Kulübü, stat isim hakkı için Nef'in de sahibi olan Erden Timur'a ait Timur Şehircilik Planlama AŞ ile anlaştı. 725 milyon TL karşılığında 5+5 yıllık için sözleşme imzalandı.  

Terra Pizza'dan girişim fırsatı!

Pizza Pizza, yeni dönemde Terra Pizza ismiyle üç yıllık dönemde 350 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Terra Pizza'da isim hakkı bedeli dahil, mağazaların yatırım maliyeti 500 bin ile 550 bin TL arasında değişiyor…

Bedelsiz franchise fırsatları!

Franchise veren markaların girişimcilerden bir defaya mahsus talep ettiği isim hakkı bedeli bazen yatırımcıyı oldukça zorlayan bir gider kalemi olabiliyor.

Swissotel Kıbrıs'ta 2 yeni otel açacak!

Accor Grubu’nun isim hakkına sahip olduğu Swissotel, Kuzey ve Güney Kıbrıs’ta yeni otel açılışına hazırlanıyor. Swissotel’in 2019 sonu veya 2020’de açılacağı belirtildi.

Pera Palas için marka savaşı başladı!

Osmanlı’nın en lüks oteli olan tarihi Pera Palas’ın isim hakkını elinde bulunduran Misbah Muhayyeş Vakfı, ünlü oteller zinciriyle marka mücadelesine girişti. 

BTL Hospitality Türkiye'de işletecek otel arıyor!

Çin merkezli BTL Hospitality, Türkiye'de isim hakkını verip işleteceği oteller arıyor. Firmanın Türk yöneticisi Semih Erken, "Bize gelecek ilk beş işletmeye çok uygun şartlar sunacağız"diyor.

Kanal İstanbul'un isim hakkını FETÖ'cü Gökhan Aygen almış!

Kanal İstanbul Projesi’nin isim hakkının Sakarya’da FETÖ’den tutuklanan Gökhan Aygen’in ortağı olduğu firma tarafından projenin açıkladığı gün Türk Patent Enstitüsü’nden tescil ettirildiği ortaya çıktı.

Trabzon Akyazı Stadı'nda çalışmalar hız kesmiyor!

Trabzonspor, Akyazı’nın isim hakkının satışından yılda 5 milyon Euro’dan 10 yılda 180 milyon TL ve kombine ile loca satışlarından 3 yılda 150 milyon TL’yi kazanmak istiyor..

Tanem Sivar Bodrum Türkbükü’nde mekan açacak!

Tanem Sivar, mülkü ve isim hakkı anneannesine ait olan, annesiyle işleteceği mekânı açmak için kolları sıvadı. Güzel sunucu Bodrum Türkbükü’ndeki mekânın tadilat işleriyle bizzat ilgileniyor.

delta isim hakkı alındı mı Haberi

delta isim hakkı alındı mı

Bölgede uzun yıllar faaliyet gösteren iki firma arasında isim ve marka tartışması başladı. Delta Şirketler Grubu adı altında inşaat, gayrimenkul, pazarlama, elektrik, mobilya gibi birçok alanda faaliyet gösteren ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Seyithan İzsiz'in yaptığı firmanın isim hakkının kendilerinde olduğunu basın mensuplarıyla paylaşan Üzdelta Gayimenkul Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Üzer "Bu ismi artık kullanamazlar" açıklamasını yaptı.



Delta ismini kullanacağız


Üzdelta Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın da kendi firmaları olduğunu belirten Murat Üzer  Euro Park Otel'de düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda, 'Delta'nın isim hakkını satın aldıklarını belirten Üzer, öncelikle şirket hedeflerinden söz etti. Üzer, "Delta Emlak Gayrimenkul Yatırım AŞ. olarak düzenlediğimiz tanışma ve istişare toplantımıza hoş geldiniz. Uzun yıllar bölgece gayrimenkul ve inşaat sektöründe büyük hizmetlerimiz olmuştur ve olmaya...