07 / 05 / 2024

Delta Luxury

Delta Luxury

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Esenyurt'ta Delta Şirketler Grubu yeni bir konut projesi inşa ediyor. Delta Luxury Beylikdüzü'nde yükseliyor. Projede konutlar 89 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Richmond Nua, 2019 World Luxury Hotel Awards ödülünün sahibi oldu!

Finlandiya'da düzenlenen 2019 World Luxury Hotel Awards ödüllerinde, Richmond Nua Wellness-Spa, Luxury Spa Hotel ünvanının sahibi oldu...

Luxury Plus Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Plus Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Rıyadh K. Kadhım tarafından kuruldu.

Bahçelievler Has Delta İncirli nerede?

Bahçelievler Has Delta İncirli nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin teslimlerinin 2.5 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Has Delta İncirli detayları 2019!

Has Delta İncirli detayları haberimizde yer alıyor. Proje, İstanbul İncirli’deki eski fabrika arazisi üzerinde inşa ediliyor.

Has Delta projesinin temeli atıldı!

Has Delta projesinde ilk beton döküldü. 2.5 yıl sonra teslim edilmesi planlanan proje, İstanbul İncirli’deki eski fabrika arazisi üzerinde hayata geçiriliyor...

Delta Şam Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta Şam Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hasan tarafından kuruldu.

Delta Dubai Entegre projesi geliyor!

Delta Gayrimenkul Delta Dubai Entegre projesi için düğmeye bastı. Proje 296 milyon 825 bin 389 TL yatırım bedeliyle yükselecek.

Reges, a Luxury Collection Resort Çeşme açıldı!

Marriott Grubu'nun lüks segment markalarından The Luxury Collection, Türkiye’deki  üçüncü otelini Çeşme'de Reges, a Luxury Collection Resort & SPA adıyla hizmete açtı...

Tamer Tanca, TNC Luxury ismiyle yeni bir zincir daha kuruyor!

Kemal Tanca ismiyle 165 mağazaya ulaşan Tamer Tanca, perakendede yeni projelere başlayacak. Tanca Kids’in ardından TNC Luxury ismiyle yeni bir zincir daha kuruyor. Tanca, “Bir de deri mağazası hayalim var” diyor…

GMW Mimarlık'tan Balkanlar’da yeni proje: Portonovi Luxury Resort!

İstanbul merkezli mimari tasarım & uygulama ofisi GMW Mimarlık Balkanlar’da  Portonovi Luxury Resort projesinin tasarımını üstlendi...

Luxury İstanbul Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İstanbul Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Samer     Abdul Hamıd tarafından kuruldu.

Luxury And More Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Luxury And More Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rama Issa ve Kınan Safı ortaklığında kuruldu. 

Delta Zemin Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta Zemin Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Tonka tarafından kuruldu.

Delta Luxury Haberi

Delta Luxury

Delta Şirketler Grubu İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Esenyurt'ta yeni bir proje inşa ediliyor. Delta Luxury projesi, Delta Şirketler Grubu tarafından yükseliyor. Tek bloktan oluşan proje U şeklinde tasarlanıyor.


Delta Luxury projesinde 187 konut ve 13 dükkan bulunuyor.


Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Konut büyüklüklerinin 44 metrekareden başlangıç gösterdiği projede inşaat çalışmalarına başlandı. 


İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Esenyurt tarafında konumlandırılıyor. Esenyurt'ta Crrefour'un hemen arka tarafında yer alıyor.


Delta Luxury teslim tarihi!


Beylikdüzü'nde konumlandırılan Delta Luxury projesinde konut teslimleri 2014 yılının sonunda gerçekleştirilecek.


Delta Luxury fiyatları!


1+0'lar 89 bin lira,

1+1'ler 155 bin lira,

2+1'ler 175 bin lira olarak belirlendi.


Projeden konut sahibi olmak isteyenler için bir çok ödeme planı bulunuyor. Projede ister peşin, ister banka kredli, isterseniz...