27 / 04 / 2024

Has Delta projesinin temeli atıldı!

Has Delta projesinin temeli atıldı!

Has Delta projesinde ilk beton döküldü. 2.5 yıl sonra teslim edilmesi planlanan proje, İstanbul İncirli’deki eski fabrika arazisi üzerinde hayata geçiriliyor...



İncirli’deki eski kola fabrikası arazisinde rezidans, otel ve açık cadde mağazalarıyla hayata geçirilecek ‘Has Delta’ projesinin temeline ilk beton döküldü. Milliyet'te yer alan habere göre; proje 2.5 yıl sonra teslim edilecek. Delta Proje İnşaat ve ortakları imzası ile inşa edilen Has Delta projesinde 4 blokta rezidans, beş yıldızlı otel ve yaklaşık 50 üniteden oluşan açık cadde mağazaları yer alacak.

Geçtiğimiz günlerde arazinin sahibi Has Ailesi ile Delta Yatırım Holding yöneticilerinin katılımıyla projenin temeline ilk beton döküldü. Delta Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Delibalta, uzun süredir atıl durumda kent içinde kalan fabrika alanının bölgeye kazandırılması için çalıştıklarını söyledi. 

Has Delta projesinin temeli atıldı!

"Değer oluşturuyoruz"

Has Delta projesi ile bölgede önemli bir yatırımı hayata geçirdiklerini söyleyen Delibalta, "Burası eski kola fabrikası. Sahibi olan Has Ailesi ile kat karşılığı olarak yüzde 50-50 anlaştık. Bölgeye çok iyi bir proje kazandırmış olacağız. Burada özellikle AVM yapmadık. Çok kullanışlı açık cadde mağazaları olacak. Oteli her ihtiyacı karşılayacak donatılarla yapılıyor. Bölgeye, İstanbul’a faydalı olmak istiyoruz. Şimdiye kadar yaptığımız Sultan Makamı, Delta Yalı, A Plus AVM gibi pek çok projemiz de bunun göstergesi" ifadelerini kullandı. 

140 yataklı otel 120 rezidans

Has Delya'nın inşaat alanı 100 bin metrekare. Projede yer alan 5 yıldızlı otel için çeşitli markalarla görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Nihat Delibalta, önemli markaların ilgilendiğini belirtti. Otelin 140 yataklı olması planlanıyor. 120 civarında rezidans daire olacak projede, yerin altında 5 kat ise; otopark ve otelin donatı alanları için kullanılacak. Proje yerden ise 6 kat yükseklikte yapılacak.

Nihat Delibalta, bölgenin bu projeye olan ihtiyacından bahsederken, Atatürk Havalimanı bölgesi, buraya yapılması planlanan fuar alanı ve Millet Bahçesi gibi önemli projelerden örnek verdi. Delibalta, "Tüm bunları göz önüne alınca, bölgenin çekim merkezi olma özelliğini de düşününce; hem bulunduğu konum, hem de arazi üzerine yapılacak projenin ne kadar önemli olduğunu daha iyi görebiliriz" dite konuştu.

Tel: 0212 554 29 00
Web: http://deltayatirimholding.com


Geri Dön