27 / 04 / 2024

demem konak ödeme planı

demem konak ödeme planı

Ena Gayrimenkul projesi olarak hayata geçirilen Dedem Konak fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Konutların ön satış sürecine başlanan proje lokasyon olarak; E-5 yolu ve Maltepe Metro durağına 600 metre mesafede inşa ediliyor...

Nava Konak'ta 60 ay 1,99 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı!

Teslimlerin bu yılın Eylül ayında gerçekleştirileceği Nava Konak'ta 60 ay 1,99 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı sunuluyor. 25 katlı tek kule olarak yükselen projede farklı konut alternatiflerine yer veriliyor. 

Nava Konak'ta yüzde 50 peşinatla yüzde 5 indirim! 9 ay sonra teslim!

Nava Konak projesinde yüzde 50 peşinat ve kişiye özel ödeme planı ile konut sahibi olunabiliyor. Yüzde 5 indirim imkanı sunulan Nava Konak projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konu seçeneği bulunuyor.

Validebağ Konakları'nda konak hayatı 180 ay vade ve 3. yılda ödeme fırsatıyla başlıyor!

Validebağ Konakları’nda 180 ay vade ve 3. yılda ödeme fırsatıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

İzmir Mahall Bomonti fiyat ve ödeme bilgisi!

Türkerler İnşaat tarafından İzmir Konak'ta hayata geçirilen Mahall Bomonti projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri yer alıyor. İşte İzmir Mahall Bomonti fiyat ve ödeme bilgisi...

Konak Belediyesi vergi tahsilat vezneleri hafta sonu açık!

Vatandaşların, vergi ödeme takvimini kaçırmamaları için, 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar günü saat 09.00-16.00 arasında, Konak’ta bulunan Mali Hizmetler binası ile Gültepe Semt Merkezi içindeki vezneler açık olacak.

TOKİ Malatya Merkez Konak Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Malatya Merkez Konak Mahallesi başvuruları bugün başlıyor. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede 2+1 ve 3+1 konutlar satışa çıkarılıyor.

TOKİ Şırnak Güçlükonak başvuruları bugün sona eriyor!

Toplam 11 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Şırnak Güçlükonak başvuruları bugün sona eriyor. Peşinatsız ödeme yapılabilen projede aylık taksitler 328,54 TL'den başlıyor.

TOKİ Şırnak Güçlükonak başvuruları!

Toplam 11 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Şırnak Güçlükonak başvuruları bugün başlıyor. Projede yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor.

Dedem Konak Evleri ödeme planı!

Lokasyon olarak İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde yükselen Dedem Konak Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. Ön satış sürecine başlanan proje, E-5 yolu ve Maltepe Metro durağına 600 metre mesafede yükseliyor..

Eviva Evleri'nde 4 farklı ödeme seçeneği! 470 TL taksitle!

Toplamda 758 konuttan meydana gelen Eviva Yaşam Merkezi'nde yer alan konutlar için 4 farklı ödeme seçeneği oluşturuldu. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 56 bin 400 TL'den başlarken taksitler 470 TL'den başlangıç gösteriyor...

Sinpaş İstanbul Sarayları'nda 3 farklı ödeme koşuluyla! 1340 TL'den başlayan taksitlerle!

9 farklı bölümden meydana gelen Sinpaş İstanbul Sarayları projesi kapsamında müşterilere 3 farklı ödeme  seçeneği sunuluyor. Proje kapsamında taksitler 1340 TL'den başlangıç gösteriyor...

Ürgüp'teki Asmalı Konak müze oldu, giriş 2 TL!

Ürgüp, Üçhisar, Göreme ve Nevşehir'de çekilen 'Asmalı Konak' dizisi tüm zamanların en çok izlenen dizilerinden biri olmuştu. 'Seymen Ağa'sı, 'Hanımağa'sı, 'Dicle'si, 'Bahar'ı, 'Ali Bey'i, 'Haydar'sı 'Rıza'sı , 'Kirve'siyle hayatımıza girmişti

Varyap Meridian Grand Towerda 8 farklı ödeme seçeneğiyle! 386 bin TL'ye! Yüzde 1 peşinatla!

Türkiyenin ilk yeşil gökdeleni Varyap Meridian Grand Towerın yeni ödeme sistemine göre, daire fiyatının yüzde1i peşin alınacak. 386 bin TL'den başlayan konutlara sahip proje de 8 farklı ödeme seçeneği bulunacak...

demem konak ödeme planı Haberi

demem konak ödeme planı

İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde hayata geçirilen Dedem Konak fiyatları dairenin tipi ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. Projede banka kredisi kullanılıyor.


Maltepe Dedem Konaklar projesinin sosyal donatı alanları arasında; güvenlik, otopark, yüzme havuzu, fitness center bulunuyor. 


İçerisinde 178 adet daire bulunan Dedem Konak fiyatları hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim.  Proje, Ena Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. 



3 blok halinde yaşama geçirilen Dedem Konak Maltepe projesi, kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. 


E-5 yolu ve Maltepe Metro durağına 600 metre mesafede yükselen Dedem Konak fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede ön satış sürecine başlandı. 


Dedem Konak satış ofisi

Tel: 0212 322 38 63

Web: www.enagayrimenkul.com

Merve...