28 / 04 / 2024

demet akalın avrupa yakasında ev arıyor

demet akalın avrupa yakasında ev arıyor

Beykoz Acarkent'te tripleks bir evde oturan Demet Akalın ve eşi Okan Kurt bugünlerde Avrupa Yakası'nda ev arıyor. Taşınma işini üzerine alan Akalın, havalar soğumadan uygun bir ev için şimdilerde emlakçıları dolaşıyor.

Euro'nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu!

Euro'nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı... Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu... Hemen bakın...

Euronun kaderi yarın belli oluyor! Avrupa Merkez Bankası ilk sinyali verdi! Kenarda 1 eurosu bile olanlar hemen baksın

Yarın Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. Karar sonrasında euronun kaderi resmen belli olacak.  Avrupa Merkez Bankası ilk sinyali verdi! Kenarda 1 eurosu bile olanlar hemen baksın.

Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro 8 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen bakın

Piyasalarda bugün, Avrupa Merkez Bankası konuşmaları takip edilecek. ECB yetkililerinden şimdiden açıklamalar gelmeye başlarken Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro 8 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen bakın...

Elinde 1 eurosu bile olanlar acilen baksın! Avrupa Merkez Bankası tarihi resmen açıkladı! Euro böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası (ECB), euronun yönünü belirleyecek olan kiritik gelişmenin tarihini resmen açıkladı. Elinde 1 eurosu bile olanlar acilen baksın! Euro böyle olacak!

Euro'nun 1 ay sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Elinde Euro olanın resmen aklı başından gitti!

Euro'nun 1 ay sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı...Elinde Euro olanın resmen aklı başından gitti...

Euro 5 sonra böyle olacak! Yastık altında 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Avrupa Merkez Bankası açıkladı!

Euro/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Yastık altında 1 eurosu bile olanlar ''euro yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunu araştırırken Avrupa Merkez Bankası'ndan kritik açıklama geldi. Euro 5 gün sonra böyle olacak!

Euro 10 gün sonra resmen böyle olacak! Cebinde sadece 1 eurosu bile olan acil bakın! Avrupa Merkez Bankası duyurdu!

Euro dolar karşısında bugün de yükselmeye devam ediyor. Euro dolar paritesi güne yüzde 0,17 yükselişle başladı ve 1,055'ten değerleniyor. Yatırımcılar ise euro yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını araştırırken Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi. Euro 10 gün sonra resmen böyle olacak

Euro 12 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Avrupa Merkez Bankası açıkladı!

Euro/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar ''euro yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunu araştırırken Avrupa Merkez Bankası'ndan kritik açıklama geldi. Euro 12 gün sonra böyle olacak!

Cebinde sadece 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro 14 gün sonra böyle olacak

Euro dolar paritesi 1 Artalık günü yukarı yükselmeye devam ediyor. Euro kurunun yükselip yükselmeyeceğini merak edneler için Avrupa Merkez Bankası'ndan euronun yönü ile ilgili sinyaller gelmeye başladı. Euro 14 gün sonra böyle olacak.

Demet Akalın'dan Asiye Ateş'in ailesine kira desteği!

Oturduğu sitede pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'in babası işten çıkarıldı. Demet Akalın, duruma tepkisiz kalmadı ve aileye kira desteğinde bulunacağını belirtti.

Demet Akalın afetzedeler için bir ev daha yaptıracak!

Önceki gün Etiler'de görüntülenen şarkıcı Demet Akalın Manavgat'ta afetzedeler için bir ev daha inşa ettireceğini açıkladı. 

Demet Akalın Fatma Teyze'ye yeni evini teslim ediyor! 

Manavgat'ta çıkan yangında evini kaybeden Fatma Teyze'ye yeni ev sözü veren şarkıcı Demet Akalın sözünü tutarak yeni evini inşa ettirdi. 

Demet Akalın yangında evini kaybeden vatandaşın evini yaptırdı!

Manavgat'taki orman yangınında evini kaybeden Fatma Teyze'nin yeni evini şarkıcı Demet Akalın yaptırdı. 

demet akalın avrupa yakasında ev arıyor Haberi

demet akalın avrupa yakasında ev arıyor

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ile işadamı eşi Okan Kurt'un hayatlarını artık kızları Hira belirliyor. Halen Beykoz Acarkent'teki tripleks evlerinde oturan çift, bugünlerde Avrupa yakasında ev arıyor. Bunun nedeni de, iş yeri Hadımköy'de olan Okan Kurt'un, kendisine çok düşkün olan kızı Hira ile daha fazla vakit geçirmek istemesi. Taşınma işini üzerine alan Akalın, havalar soğumadan uygun bir ev için şimdilerde emlakçıları...