27 / 04 / 2024

Demir Countr lansmanı

Demir Countr lansmanı

Demir İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Demir Country projesinin basın lansmanı 22 Kasım Çarşamba günü yapılacaktı, ileri bir tarihe ertelendi. 

Demir Panorman'da yüzde 40 peşinatla 12 ay 0 faiz! Yeni proje!

Demir İnşaat tarafından Göktürk'te hayata geçirilen Demir Panorman projesinde lansman dönemine özel olarak 12 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Demir Panorman'da yer alan konutların teslimlerinin 20 ay sonra yapılması planlanıyor.

Demir Grup’tan Sivas-Milli Mücadele’nin 108 Günü kitabına destek!

Sivas- Milli Mücadele’nin 108 Günü kitabının lansmanı yapıldı. Demir Grup desteğiyle okuyucuyla buluşan kitap Yekta Kopan moderatörlüğünde düzenlenen bir söyleşi eşliğinde tanıtıldı...

Demir Country lansman öncesi fiyatları 2018!

Demir İnşaat imzası ile Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Demir Country projesinde lansman öncesi fiyat avantajı ile ev sahibi olunabiliyor..

Demir Country'de lansman öncesi son fırsat!

''Demir Country'de Lansman Öncesi Son Fırsat'' sloganıyla tanıtılan projede fiyatlar 1+1'lerde 249 bin TL'den başlıyor. Demir Country 1.160 daire ve 77 adet ticari birimden meydana geliyor. 

Demir Country basın lansmanı 3 Mayıs'a ertelendi!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirdiği  Demir Country projesi tanıtmak adına düzenleyeceği basın lansmanının tarihi ertelendi. 

Demir Country basın lansmanı 19 Nisan'da!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü Yakuplu'da inşasına başladığı Demir Country projesinin basın lansmanı için tarih belli oldu.

Demir Country basın lansmanı ertelendi!

Demir İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Demir Country projesinin basın lansmanı 22 Kasım Çarşamba günü yapılacaktı, ileri bir tarihe ertelendi. 

2 lansman ertelendi!

Konut sektöründe lansman hareketliliği yaşanırken bugün 2 lansmanın ertelendiği haberi geldi. Keleş Center Airport ile Demir Country projelerinin lansmanları ileri bir tarihe ertelendi. 

Demir Country basın lansmanı 16 Ekim'de!

Demir İnşaat'ın yeni projesi Demir Country projesi basına tanıtılacak. Demir Country basın lansmanı 16 Ekim'de gerçekleşecek.

Demir Country güncel fiyatlar!

İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilen Demir Country projesinde 1+1'den 5+1 villaya kadar konut seçenekleri sunuluyor. Demir İnşaat imzası taşıyan projenin lansmanı 16 Ekim'de yapılacak...

Demir Country basın lansmanı ertelendi!

Demir İnşaat'ın 5 Ekim'de yapılması planlanan Demir Country projesinin basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Demir Country Konutları'nın metrekaresi 4 bin TL'den başlıyor!

Demir İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilen Demir Country projesinin lansmanı 16 Ekim'de gerçekleşecek. Projede 12 aydan 60 aya kadar firma bünyesinde vade imkanı sunuluyor...

Demir Country ön satış fiyatları!

Demir İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilen Demir Country Evleri'nin lansmanı Haziran sonu Temmuz başı gibi yapılacak. Projede ön satış fiyatları 240 bin TL'den başlıyor...

Demir Countr lansmanı Haberi

Demir Countr lansmanı

Demir İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Demir Country projesinin basın lansmanı bir kez daha ertelendi.  22 Kasım Çarşamba Günü yapılması planlanan Demir İnşaat'ın en güncel projesi Demir Country'nin lansmanı ileri bir tarihe alındı.

Demir Country projesi İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da yükseliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 normal daireler ile 3+1 ve 4+1 villa tipi daire seçeneklerine yer veriliyor. 

2020 yılında dairelerin teslim edilmesi planlanan Demir Country  projesinde dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. 

Projede  açık ve kapalı yüzme havuzları, süs havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, zengin peyzaj, çocuk oyun alanları, dinlenme ve güneşlenme terasları, alışveriş, bankalar, kafe ve restoranlar, spor, kartlı giriş sistemi, kapalı otopark, vale, 24 saat kameralı güvenlik, yangın alarmı, gaz alarmı, jeneratör gibi olanaklar bulunuyor.