06 / 05 / 2024

demir ekosan kira ücretleri

demir ekosan kira ücretleri

Demir Grup tarafından Çorlu OSB'de yapılan Demir Ekosan'da inşaat çalışmaları başladı. Sanayi sitesinde yer alan dükkanların 2022'de teslim edilmesi planlanıyor.

İnşaat sektörü temelden sallanıyor! Çimento, beton ve demir fiyatlarına gelen zamlar 'artık yeter' dedirtti!

Konut sektöründeki fiyatlar gündemden hiç düşmüyor. Konut fiyatlarına gelen zamlar aynı orantı da kira fiyatlarını da etkiliyor. Konuta gelen zammı anlamak için temele inmek gerekiyor. İnşaatın temelinde; demir, çimento ve beton fiyatları bulunuyor. Peki beton, çimento ve demir fiyatları ne kadar?

Demirören Medya Grubu yüksek kira sebebiyle Söğütözü'ndeki binadan taşınıyor!

Demirören Medya Grubu, Ankara'da Hürriyet, Milliyet, CNN Türk, Kanal D, Demirören Haber Ajansı ve Posta Gazetesi’nin yer aldığı binadan taşınmaya karar verdi.

Demir Ekosan fiyatları 2021!

Demir Ekosan fiyatları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Demir Ekosan fiyatları 2021 ve proje detayları...

Demir Ekosan nerede?

Demir Grup tarafından hayata geçirilen Demir Ekosan nerede? İşte Demir Ekosan nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Çorlu Demir Ekosan fiyat listesi!

Demir Grup tarafından Çorlu OSB'de yapılan Demir Ekosan'da inşaat çalışmaları başladı. Sanayi sitesinde yer alan dükkanların 2022'de teslim edilmesi planlanıyor.

Samsun Yabancılar Çarşısı esnafından kira alınmayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Yabancılar Çarşısı esnafımızdan kapalı olduğu dönem için kira bedeli almayacağız." dedi.

Kentsel dönüşüm Bursa'da kira fiyatlarını artrdı!

Gayrimenkul danışmanı Caner Taşdemir, Bursa'da kira fiyat artışını değerlendirdi. Taşdemir, kira fiyatlarının artmasına neden olarak kentsel dönüşümü gösterdi.

Hamit Demir: Şimdi ev almak için doğru zaman!

Tüketiciye ramazan ayına özel kira öder gibi ev sahibi olma şansı sunduklarını söyleyen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Şimdi ev almak için doğru zaman” dedi.

Demir İnşaat'tan 33. yılına özel kampanya!

Demir İnşaat Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece'de yer alan konut projelerinde 33. yılına özel kampanya yaptı. Alıcılara kira öder gibi ev sahibi olma şansı sunduklarını söyleyen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Şimdi ev almak için doğru zaman" dedi.

Ferruh Taşdemir, kirasını ödemeyince mahkemelik oldu

Adını manken Özge Ulusoy ile iki gün süren evlilikte duyuran Ferruh Taşdemir hakkında, 5 bin liralık kira bedelini ödemediği gerekçesiyle ev sahibi tarafından dava açıldı

Hatay'a 1.7 milyar dolarlık demir çelik fabrikası kuruluyor!

Hatay'ın Dörtyol İlçesi'ne yapımı devam eden demir çelik fabrikası tam 1.7 milyar dolara mal olacak 

İstanbul'da konutlar arttı, kira oranları değişti!

Konut sayısının artması, kiracı bulmayı zorlaştırırken, kira oranlarının da yeniden belirlenmesine neden oldu

Kira geliri olanlar dikkat!

Star Gazetesi yazarlarından Şakir Dorukkaya, kira geliri olanlara önerilerde bulundu

demir ekosan kira ücretleri Haberi

demir ekosan kira ücretleri

Çorlu OSB'de Demir Grup tarafından hayata geçirilen Demir Ekosan'da inşaat süreci başladı. Yapımı eden sanayi sitesinde dükkan teslimi için belirlenen tarih ise 2022 olarak belirlendi.

320 metrekareden 1300 metrekare büyüklüğe kadar dükkanları bulunan Demir Ekosan'da 362 adet imalathane, 62 adet dükkan, 2000 kişil fuar-kongre-balo-toplantı salonu yer alıyor. Ek olarak proje 241 bin 845 metrekarelik alana inşa ediliyor.

7 bloktan oluşan sanayi sitesinde 12 metre de tavan yüksekliği bulunuyor. Bloklar arası mesafe de 30 metre olarak planlandı.

Proje içerisinde yer alan dükkanların satış fiyatları metrekare başına 3 bin 900 TL ile 7 bin 500 TL arasında değişiyor.

Çorlu OSB'de içerisinde yükselen Demir Ekosan, Çorlu Havalimanı, Silivri Limanı, Velimeşe OSB, Veliköy OSB, Tekirdağ Otoyolu, Çorlu Sanayi Sitesi'nin yanı başında yer alıyor.

https://www.demirekosan.com/