12 / 05 / 2024

Demir fiyatları 6 Şubat 2015

Demir fiyatları 6 Şubat 2015

İnşaat Demiri: Betonarme yapılarda kayma ve çekme gerilmelerini karşılamak amacı ile beton içine konulan, özel şekillendirilmiş çeliğe inşaat demiri denir. İşte demir fiyatları 6 Şubat 2015

İnşaat sektöründe bahar fırtınası! Demir fiyatları düştü, çimento ve beton fiyatları resmen fırladı!

İnşaat sektörünün gündeminden düşmeyen zam fırtınası devam ediyor. Çimento ve beton fiyatlarına zam gelirken, inşaat demir fiyatlarında düşüş gerçekleşti. 6 Nisan 2024 demir, çimento ve beton fiyatları...

Demir fiyatları rekor zam sonrası fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 6 Mart 2024 demir fiyat listesi

Dolar/TL kurunun 33 TL sınırına yaklaşması ile demir fiyatlarına okkalı zam geldi. Gelen zammın ardından demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç TL? 6 Mart 2024 demir fiyat listesi.

1952'de inşaat demir fiyatlarına yüzde 50 zam! 6 milimetrelik demir 75 kuruşa yükselmiş!

1952 yılında demir fiyatlarındaki yükseliş yüzde 50'yi buldu. Demir fiyatlarına daha ne kadar zam geleceği ise bilinmezken, 6 milimetrelik demir 75 kuruşa yükselmiş.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! fiyatlar değişti! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 6 Eylül 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatları düşmeye devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına 100 lira daha indirim geldi. Güncel demir fiyat listesi değişti. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 6 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarında 'U' dönüşü! 1 ton demirin fiyatı 20 bin TL'nin altına geriledi!  6 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları Temmuz ayında rekor kırdı. 1 ton demirin fiyatı 20 bin TL'yi geçerek tarihin en yüksek rakamına ulaştı. Fakat son gelen indirimler sonrası demir fiyatlarına ''U'' dönüşü yaşandı. Demir fiyatları ne kadar ? Güncel demir fiyatları kaç lira? 6 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? Hemen bakın! 6 Haziran 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir zam haber daha geldi ve demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 6 Haziran 2023 demir fiyatları.

Demir fiyatları resmen dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar oldu? 6 Mart 2023 demir fiyat listesi

Demir cevheri fiyatları, Çin'de fiyat artışları konusunda önlem çabalarının alınmasına yönelik açıklamaların gelmesiyle birlikte düşüşe geçti. Demir fiyatları resmen dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar oldu? 6 Mart 2023 demir fiyat listesi.

1 ton demir fiyatı ne kadar? Demir fiyatları kaç lira? 6 Şubat 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yap malzemelerinden biri olan demir fiyatları merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta demir fiyatlarına peş peşe zam gelmişti. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! Müteahhitler isyan bayrağını çekti! 6 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Gelen zamlarla birlikte müteahhitler isyan bayrağını çekti! Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 6 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına resmen indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 6 Aralık 2022 demir fiyat listesi 

Çin'de koronavirüs tedbirlerinin gevşetilmesi ihtimali uzun zamandır demir fiyatlarına zam olarak yansırken bugün demir fiyatlarına resmen indirim geldi. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 6 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları dibi gördü! 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları, bu hafta gelen indirimler ile beraber resmen dibi gördü. Demir fiyatları, peş peşe gelen indirimler ile birlikte en düşük rakamlara düşüt. Peki bugün 1 ton demir kaç lira? İnşaat demir fiyatları kaç Türk Lirası? 30 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen çakıldı! 1 ton demir ne kadar? 29 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları, bu hafta gelen indirimlerle birlikte resmen çakıldı. Demir fiyatları, peş peşe gelen indirimlerle beraber en düşük rakamlara geriledi. Peki bugün 1 ton demir ne kadar? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 29 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları bugün ne kadar? Demir fiyatları kaç lira oldu? 28 Ekim 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatları haftanın başından itibaren düşmeye devam ediyor. Demir fiyatları üzerindeki dolar baskısı azalmaya başlaması ile demir fiyatlarında art arda düşüşler kaydedildi. Peki demir fiyatları ne kadar? İşte 28 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları 6 Şubat 2015 Haberi

Demir fiyatları 6 Şubat 2015


İnşaat Demiri: Betonarme yapılarda kayma ve çekme gerilmelerini karşılamak amacı ile beton içine konulan, özel şekillendirilmiş çeliğe inşaat demiri denir. İşte Demir fiyatları 6 Şubat 2015...


Demir fiyatları 6 Şubat 2015'ten önce demir çeşitlerinden bahsedelim;


* Pik demir: %4–%5 karbon ve değişen oranlarda katışkı (S, Si, P gibi) içerir. Demir cevherinden dökme demir ve çeliğe giden yolda bir ara ürün olarak değerlendirilebilir.


* Dökme demir: %2–%4 arasında karbon, %1 – %6 silisyum, ve az miktarda manganez içerir. Pik demirde bulunan ve malzeme özelliklerini olumsuz etkileyen, kükürt ve fosfor gibi katışkılar, kabul edilebilir seviyelere düşürülmüştür. 1420–1470 K arasındaki ergime sıcaklığı, her iki bileşeninin ergime sıcaklığından daha düşüktür ve bu özelliği ile demir ve karbon birlikte ısıtılmaları durumunda ilk ergiyen ürün olur. Mekanik özellikleri,...