03 / 05 / 2024

Demir fiyatları düştü mü

Demir fiyatları düştü mü

Vatan Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Meltem Kara bugünkü yazısında inşaat demiri fiyatlarının düştüğünü müjdeledi. İşte Meltem Kara'nın o yazısı;

Demir fiyatları yüzde 8.3 düştü!

Çin’in şubat ayında ihracat ve ithalatının gerilemesi, uluslararası piyasada demir ve bakır fiyatlarını keskin şekilde düşürdü. Demirde % 8.3, bakırda da iki günde % 2.6’lık fiyat düşüşü yaşandı.

10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları düştü! 3 Mayıs 2024 güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Gram altın 2453 liraya gerilerken bilezik fiyatları da düştü. 10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları  düştü! 3 Mayıs güncel altın bilezik fiyatları.

22, 18 ve 14 ayar bilezik fiyatları düştü! 10 gram 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Başak burma bilezik kaç TL? 

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altının gramı gerilerken, 22, 18 ve 14 ayar bilezik fiyatları da düştü. Peki 10 gram 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Başak burma bilezik kaç TL? 22 Nisan 2024 bilezik fiyatları.

İnşaat sektöründe bahar fırtınası! Demir fiyatları düştü, çimento ve beton fiyatları resmen fırladı!

İnşaat sektörünün gündeminden düşmeyen zam fırtınası devam ediyor. Çimento ve beton fiyatlarına zam gelirken, inşaat demir fiyatlarında düşüş gerçekleşti. 6 Nisan 2024 demir, çimento ve beton fiyatları...

22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları düştü! Bilezikler kapış kapış satılıyor! 25 Mart 2024 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde aşağı yönlü hareket ediyor. Altındaki düşüş 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatlarını da etkiledi. 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları düştü! Bu bilezikler kapış kapış satılıyor! 25 Mart 2024 altın bilezik fiya

Raporlar fiyatlar düştü diyor ama vatandaş hala otomobil alamıyor

Otomobil piyasasında yaşanan durgunluk fiyatlara da düşüş olarak yansıdı. BETAM’ın raporuna göre satılık otomobil reel fiyatı geçen yılın ocak ayına göre yüzde 8.5 düştü. Araçların ilanda kalma süresi de uzadı ama vatandaş bu fiyatlardan da otomobil alamıyor.

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

O ilde kiralık konut fiyatları düştü! Ev sahipleri fiyatları düşürerek kiraya vermek istiyor!

Konya’da kiralık konut fiyatları düşüyor. Boş duran kiralık dairelerine kış sezonunda aidat ve yakıt masrafları ödemek istemeyen konut sahipleri, fiyatlarda indirim yaparak bir an önce kiraya vermek istiyor.

Emlakçılar Odası Başkanı resmen açıkladı! O ilde kira fiyatları düştü!

Son dönemlerin en yüksek kiralık ev fiyatlarının olduğu illerden Trabzon’da kiracıları sevindiren bir gelişme yaşandı. Trabzon’da kiralık ev fiyatlarının düştüğü açıklandı.

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründen dev indirim haberi! Demir fiyatları düşüşe geçti! 1 ton demir ne kadar oldu?

Son zamanlarda inşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışları, Ticaret Bakanlığı'nın merceğine girdi. Bakanlık denetimlerin artırılıp yaptırımlar uygulanacağını açıklamıştı. İnşaat malzemeleri tarafından ilk adım demirden geldi. Demir fiyatlarına indirim geldi ve fiyatlar düşüşe geçti.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru! Demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi! Fiyatlar düşüyor! Hemen bakın

İnşaat demir fiyatlarına bugün 100 TL indirim geldi. Son dönemlerde peş peşe gelen indirimlerin ardı arkası kesilmiyor. Gelen indirimlerin ardından demir fiyatları düşerken müteahhitler güncel demir fiyat listesi araştırılıyor. 20 Eylül Salı demir fiyatları ne kadar oldu?

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! fiyatlar değişti! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 6 Eylül 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatları düşmeye devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına 100 lira daha indirim geldi. Güncel demir fiyat listesi değişti. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 6 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Demir fiyatları düştü mü Haberi

Demir fiyatları düştü mü

İnşaat demirindeki kriz çözüldü, müteahhitler paydos etmekten vazgeçti. İMKON Başkanı Tellioğlu, hükümetin vergi çözümü bulduğunu, fiyatların da 1.950 liraya gerilediğini söyledi


İnşaat sektöründeki ‘demir krizi’ çözüldü. Demir fiyatlarının yükselmesi ile piyasada istedikleri miktarda ürün bulamadıklarından şikayet eden ve çözüm bulunmazsa 9 Haziran’da paydos edeceklerini açıklayan inşaatçılar, işe devam kararı aldı.


TOBB Türkiye İnşaat Sektör Meclis Başkanı ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, demir krizinin tatlıya bağlandığını belirterek, “Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, demirdeki gümrük vergisini düşüreceklerini açıkladı. Ayrıca fiyatlar istediğimiz seviyelere doğru geriliyor. Şu anda tonu 1.950 liraya kadar indi. Biraz daha düşme eğiliminde. Ramazan ayı sonuna kadar 1.900-1.800 liralara kadar düşer. Bizim derdimiz üzüm yemek, maksadımız işlerin yürümesiydi” açıklamasını yaptı.


İnşaat sektöründe demir krizi Mayıs ayının sonunda ortaya çıkmıştı....