29 / 04 / 2024

Demir İnşaat ulaşım

Demir İnşaat ulaşım

Demir İnşaat, çalışanlarının motivasyonlarını artırmak üzere yaptığı etkinliklere yenisini ekledi. Demir İnşaat çalışanları, İstanbul Ataköy’de düzenlenen go kart turnuvasında, pistte yarışıp birlikte eğlenceli saatler geçirdiler.

Demir İnşaat'tan ramazan kampanyası! 9 bin 500 TL peşinat 36 ay 0 faiz!

Demir İnşaat, Demir Romance ve Demir La Vida projeleri için Ramazan Ayı’na özel düzenlediği bol seçenekli kampanyaları ile kazançlı yatırımın kapılarını bir kez daha aralıyor.

Demir İnşaat Rusya yatırımlarını askıya aldı!

Demir İnşaat, ülkede yaşanan gerilim ortamı nedeniyle planlarını askıya aldı. Büyükçekmece’ deki projesini satışa sunan şirket, İstanbul Sultangazi ve de İzmir Gaziemir’de konut projeleri geliştirecek.

Demir İnşaat projelerine yabacılardan büyük ilgi!

19-20 Nisan’da İstanbul Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı’na katılan Demir İnşaat yabancı yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Demir İnşaat, 19-20 Nisan’da İstanbul Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı’nda da yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu.

Demir İnşaat 2014’te fiyatları sabitledi!

2014 yılının başında döviz fiyatlarındaki artışın etkisiyle inşaat ve yapı malzemeleri de zamlandı. Demir fiyatına yaklaşık yüzde 10 ve beton fiyatına ise yüzde 20’ye yakın zam geldi.

Demir İnşaat iftar yemeği düzenliyor!

Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden Demir İnşaat iftar yemeği düzenliyor. Demir inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir’in ev sahipliğini yapacağı iftar 22 Temmuz Pazartesi akşamı gerçekleştirilecek...

İstanbul'da yarın toplu ulaşım ücretsiz mi olacak? 

İstanbul'da okulların 11 Eylül Pazartesi günü açılması için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul trafiği, şehir içi kameralar aracılığıyla anlık olarak takip edilecek. İETT, her gün 1.636 ek sefer düzenleyecek. Toplu ulaşım ücretsiz olacak. İşte detaylar...

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Erkan Ersoy ve Harun Demir Kaan ortaklığında kuruldu.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Avcu Geri Dönüşüm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcu Geri Dönüşüm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avcu ve Talip Avcu ortaklığında kuruldu.

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

Bursa'da ulaşım ve kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, kent içindeki ulaşım projelerinin doğru planlanmadığını ve ulaşımın daha da içinden çıkılmaz hale getirildiğini savundu.

Demir İnşaat'tan enflasyonla mücadeleye destek geldi!

Demir İnşaat hükümet tarafından başlatılan yeni kampanyaya çok kazandıran projelerini dahil ederek destek verme kararı aldı....

Fermanoğlu Kentsel Dönüşüm İnşaat Onarım Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fermanoğlu Kentsel Dönüşüm İnşaat Onarım Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fadaıl Ruhullayev tarafından kuruldu. 

Mika Demir İnşaat Elektrik Temizlik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mika Demir İnşaat Elektrik Temizlik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'a 100 bin TL sermaye bedeli ile Mılka Karamf Benkovska tarafından kuruldu.

Demir İnşaat ulaşım Haberi

Demir İnşaat ulaşım

5’er kişilik 4 takımın yarıştığı turnuvayla Demir İnşaat, rekabeti ve takım çalışmasını bu kez go kart etkinliğiyle bir araya getirdi.  28 saniyede parkuru tamamlayan Tevfik Durak şampiyonluk kupasını kaldırdı. Kurum içi etkinliklerle ilgili açıklama yapan Demir İnşaat Kurumsal İletişim Direktörü Gözde Yıldırım Ansari; “Kurum içi iletişimin etkin şekilde sağlanması, çalışanlara verdiğimiz değeri göstermenin en güzel yoludur. Dışarıda güçlü olmak için, önce içeride güçlü olmak, takım ruhunu hissetmek gerektiğini biliyoruz. Yaptığımız kurum içi etkinliklerde de çalışanlarımızın bu etkinliklerden keyif aldığını gözlemledik. İş dışında birlikte vakit geçirmenin, kaynaşma, motivasyon, stres yönetimi, aidiyet hissi oluşturmak adına önemli olduğunu düşünerek bu tür etkinliklerin sürdürebilirliğini sağlamayı hedefliyoruz” dedi. Ansari ayrıca  “Biz Demir İnşaat olarak  çok geniş bir aileyiz ve biz bir arada kalabilmeyi, birbirimize...