05 / 05 / 2024

Demir İnşaattan beş yıldızlı yatırım

Demir İnşaattan beş yıldızlı yatırım

İnşaat sektörünün önde gelen markası Demir İnşaat, İstanbul’un artan turizm potansiyeline hizmet vermek üzere Demir La Vida projesi ile birlikte, bir oteli de hayata geçirecek.

Kadıköy'ün göbeğindeki inşaat yok artık dedirtti!

Bazı inşaat firmaları imar mevzuatını görmezden gelerek projelerine devam ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Kadıköy'ün göbeğindeki bir inşaatı paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Yılın ilk beş ayında toplam altın ithalatı 163 bin 761 kg oldu!

Altın ithalatı mayısta 13 bin 426 kg oldu. 2023 yılının ilk beş ayında toplam altın ithalatı 163 bin 761 kg oldu.

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL teminatla 2 yıl kiraya verilen dükkanları kaçırmayın!

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL geçici teminatla 2 yıl kiraya verilecek dükkanları kaçırmayın! İhale 23 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek. İşte detaylar…

Altınçizgi'de beştaş pırlanta yüzük 19 bin 375 TL'den 9 bin 687 TL'ye düştü! Dev indirim! 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de beştaş pırlanta yüzüklerde net yüzde 50 indirim kampanyası başladı. Peki Altınçizgi beştaş pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? 13 Aralık 2023 Altınçizgi fiyat listesi.

Gram altın ilk beş ay içinde tam tamına bu kadar olacak! Bu rakamı görenler havalara uçacak! Çabuk bakın!

Altın fiyatları hareketli bir güne başladı. Vatandaşlar ''altın fiyatları ne kadar olacak'' sorusunun yanıtı araştırırken uzman isimden  gram altının ilk beş ay içinde ne kadar olacağı belli oldu. Bu rakamı görenler havalara uçacak! Çabuk bakın!

Ford Transit Minibüs'te düşük faiz fırsatı başladı! Son beş gün hemen alın! 25 Kasım 2022 fiyat listesi

Yeni bir Ford Transit Minibüs sahibi olmak isteyenler 30 Kasım​ 2022 tarihine kadar düşük faizlerden faydalanabilecek. Yeni bir Ford Transit almak isteyenler hemen alın, son beş gününüz kaldı. Peki Yeni bir Ford Transit fiyatı ne kadar? İşte 25 Kasım 2022 fiyat listesi.

Altın resmen beşik gibi sallanıyor! Rakamlar tek tek açıkladı! Bakmayan bin pişman! 10 Ekim altın fiyatları

Altın fiyatları güncel son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe dalgalı başladı. Altın resmen beşik gibi sallanıyor. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 10 Ekim 2022 altın fiyatları

Beşkardeşler Demir İnşaat Petrol Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşkardeşler Demir İnşaat Petrol Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Bekir Bayındırlıoğlu tarafından kuruldu.

Altın fiyatları beşik gibi sallanıyor! Gram altın ne kadar? Tam altın, çeyrek altın ve ata altın fiyatları kaç lira?

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra dalgalanmaya başladı. Enflasyon rakamları altın fiyatlarını beşik gibi sallarken altının ons fiyatı 1837 seviyelerine kadar geriledikten sonra şu dakikalarda 1848 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın, çeyrek ve tam altın ne kadar?

TOKİ Bitlis Beşminare başvuruları bugün sona eriyor! Yüzde 20 peşinatla konut için son fırsat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Beşminare TOKİ projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. İşte Bitlis TOKİ fiyatları ve proje detayları...

İnanç Kabadayı, gayrimenkul sektörünün en beğenilen CEO'su oldu!

İnşa edildiği bölgelere değer katan ödüllü projelerin markası olan Ege Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Türkiye genelinde 35 bini aşkın oy verilerek iş dünyasındaki öncü isimlerin ödüllendirildiği Altın Lider Ödülleri'nde 'Türkiye’nin En Beğenilen 50 CEO’su' kategorisinde ödül aldı. 

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Demir İnşaattan beş yıldızlı yatırım Haberi

Demir İnşaattan beş yıldızlı yatırım

Dünya çapında artan cazibesi ile son yılların en popüler şehirleri arasında yerini alan İstanbul, geçtiğimiz yıl 11 milyon turist ağırladı. Her geçen yıl artan turizm potansiyeli ile ABD’den Asya’ya kadar dünyanın en lüks otel markalarının yatırım üssü haline gelen kentte yeni otel yatırımları da birbirini izliyor. 


İnşaat sektörünün önde gelen markası Demir İnşaat da İstanbul’un artan turizm potansiyelinden yola çıkarak Bölge’nin en değerli lokasyonunda yükselen Demir La Vida projesi içinde 200 milyon TL’lik yatırımla 5 yıldızlı bir otel inşa ederek turizm sektörüne yatırım yapıyor. Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinin en lüks oteli olması planlanan otelin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Yatırım alanlarını çeşitlendiriyor

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, yatırım yaptıkları alanları çeşitlendirme hedefi doğrultusunda İstanbul’un artan turizm potansiyeline paralel olarak turizm sektöründe...