03 / 05 / 2024

demir kaç lira oldu

demir kaç lira oldu

Demir fiyatları son 15 ayın en dip seviyesini gördü. Dalian'da demir cevheri Çin'den talebe ilişkin gelen kötümser görünümle, üst üste beşinci gün de düşerek iki haftanın en düşük seviyesini geçti.

Demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları!

Milyonlarca vatandaş arama motorlarında en çok ''Payas ve İzmir'' demir fiyatlarını merak ediyor. Son zamanlarda zam gelen demir rekor fiyatlara ulaştı. Peki demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları.

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira? 8 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak ediliyor. Geçtiğimiz ayı oldukçta hareketli geçiren hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira? 8 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları fiyatları kaç lira? 24 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak ediliyor. Dolar kurunun yükselmesi ile zam gelen hurda fiyatlarının güncel rakamları araştırılıyor. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve dmeir hurda fiyatları fiyatları kaç lira? 24 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları Haziran 2023 ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 5 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Geçtiğimiz hafta hurdaya gelen zamdan sonra güncel hurda fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Hurda fiyatları Haziran 2023 ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 5 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Güncel hurda fiyatları kaç lira? Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Demir cevheri vadeli fiyatları ve bakır fiyatları düşüşe geçerken gözler hurda fiyatlarna çevrildi. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 1 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Çin'de talep endişeleri devam ediyor. Demir cevheri vadeli işlemleri gerilerken gözler bakır ve demir hurda fiyatlarına çevrildi.Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira oldu? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 20 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi araştırılıyor. Vatandaşlar ve hurda işi yapanlar 2023 hurda fiyatlarını merak ediyor. Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira oldu? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 20 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 18 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Son dönemlerde bakır fiyatları 5 ayın dip seviyesinden toparlanırken, demir cevheri vadeli işlemelerinde düşüş devam ediyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 18 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 16 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurdanın güncel fiyat listesi merak ediliyor. Vatandaşlar ve hurda işi yapanlar güncel hurda fiyatlarını araştırıyor. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 16 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 8 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde demir fiyatlarına gelen indirim inşaat sektörüne bomba gibi düştü. İnşaat malzeme fiyatları tavan yaparken gelen indirim haberleri sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdü. Demir fiyatları ne kadar oldu?  1 ton demir fiyatı kaç lira? 8 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatları bugün ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 2 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyat listesi, hurda işi yapna vatandaşlar ve sektör temsilcileri tarafından araştırılıyor. Hurda fiyatları ne kadar?  Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 2 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 1 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son dönemlerde peş peşe indirim geldi. Gelen indirimlerden sonra güncel demir fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor.Demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 1 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 21 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan inşaat demir fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları dün gelen 100 TL'lik indirimin ardından düşüşe geçti. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 

demir kaç lira oldu Haberi

demir kaç lira oldu

FED'in faiz artırımı ve önümüzdeki dönemde de devam edeceği beklentisi emtialar üzerinde ciddi baskı kurmaya devam ediyor.

Fabrikalar bugün inşaat demiri için 670-700 dolar + KDV karşılığı TL fiyatlar verse de piyasa tam anlamıyla serbest düşüşü yaşadı. Tüccarlar ellerindeki malları çok daha ucuz fiyatlardan satmaya çalıştılar. İç piyasada talep oldukça sınırlı devam etti ve ihracat tarafından piyasayı tersine çevirebilecek bir haber yok.

Yeni duyulan ithal hurda fiyatları 15-25 dolarlık düşüşlere işaret etse de, global piyasalardaki aktivitelerin de daralmasıyla, düşüşün durduğunu gösterir bir tablo henüz görünmüyor.

Cevher fiyatları günü oldukça sert bir düşüşle kapattı. İç piyasa hurda alım fiyatlarını düşüren fabrika sayısı her geçen gün artıyor.

Fabrikaların ithal hurda fiyat beklentileri şu anki seviyelerin oldukça altında görünüyor. Türkiye'nin ihracatta yeniden aktif olabilmesi için ithal hurda...