02 / 05 / 2024

İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 21 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 21 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan inşaat demir fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları dün gelen 100 TL'lik indirimin ardından düşüşe geçti. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 



Demir fiyat listesi başta müteahhitler olmak üzere sektör temsilcileri tarafından araştırılıyor. İnşat sekötürün en gözde yapı malzemesi olan demir fiyatlarına son günlerde peş peşe indirim geldi. Gelen indirimlerle birlikte demir fiyatları dip seviyelere kadar düştü. Demir fiyatları bugün ne kadar oldu?

Demir cevheri vadeli işlemleri gerilemeye başladı.Çin'in beklenenden güçlü gelen ekonomik büyümesi, ikinci çeyrekte daha az teşvik politikası olacağı endişelerini artırdı ve demirli metal piyasası üzerinde baskıya neden oldu.

Dalian ve Singapur'da demir cevheri vadeli işlemleri, Çin devlet planlamacısından gelen başka bir fiyat uyarısının, piyasa hissiyatına baskıya neden olmasıyla düşüşe geçti.

Shanghai Vadeli İşlemler Borsasında inşaat demiri yüzde 0,4 düşüşle 3.936 yuan/tona gerilerken, sıcak haddelenmiş rulo yüzde 0,54, filmaşin yüzde 0,5 düştü. 

Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 2023 demir fiyatları kaç TL? 21 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

 


Geri Dön