18 / 05 / 2024

Demir Kilise açıldı mı

Demir Kilise açıldı mı

Balat'taki "Demir Kilise" olarak bilinen Stevi Stefan Kilisesi'nin açılış töreni gerçekleşti. Kilisenin açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım katıldı..

Balat'taki Demir Kilise yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balat'taki Demir Kilise'nin açılışını yarın yapacak. Kilise 9 yıl sonra ibadete açılacak.

Konut piyasası canlanıyor! Krediler açıldı, faizlerin düşmesi bekleniyor!

Demir sektörü temsilcilerinden Muzaffer Küçükdoğan, konut kredilerin açıldığını ve faizlerin düşmesini beklediklerini söyledi.

Mp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi açıldı!

Mp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aslı   Altunay ve  Murat Demir tarafından açıldı.

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi 28 milyon 753 bin 868 TL sermaye bedeli ile Murat Albuga ve Tarık Aksoy tarafından açıldı.

Deba Demir Baskı İşleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla İstanbul Şubesi açıldı!

Deba Demir Baskı İşleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla İstanbul Şubesi Tuzla’da 938 bin 796 TL yatırım bedeli ile Ömer Arslan ve Suat Gevrekci tarafından açıldı.

Demir Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Demir Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Türköz tarafından açıldı.

Dmr Cam Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dmr Cam Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından açıldı.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından açıldı.

Kaptan Demir Çelik Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Kaptan Demir Çelik Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün Arnavutköy'de 260 milyon 230 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Kozik tarafından açıldı.

İran ve Afganistan arasındaki demir yolu hattının 140 kilometresi açıldı!

İran'ın kuzeydoğusundaki Rezevi Horasanı eyaletine bağlı Haf kenti ile Afganistan'ın Herat kenti arasında yapılan demir yolu hattı açıldı. 

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Taşdemir tarafından açıldı. 

86 yıl sonra ilk: Ayasofya, cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı!

İstanbul'un fethine kadar 916 yıl kilise, 1453 yılından 1934 yılına kadar cami olarak kullanılan, 86 yıl müze olarak kalan Ayasofya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla kılınan cuma namazıyla birlikte yeniden ibadete açıldı.

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 245 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cem Demiröz ve Ora Akkor ortaklığında açıldı! 

Birtan Kağıt Demir Hurda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Birtan Kağıt Demir Hurda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Esenyurt'ta 130 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Demir Kilise açıldı mı Haberi

Demir Kilise açıldı mı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Balat'taki "Demir Kilise" olarak bilinen Stevi Stefan Kilisesi'nin açılış töreni gerçekleşti. Törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım konuşma yaptı.

Anadolu Ajansında yer alan habere göre, Başbakan Binali Yıldırım, "Ülkemizde değişik inançlara sahip vatandaşlarımızın ibadetlerini en iyi şekilde yapabilmesi, toplumsal uyum, barış ve huzur içinde bir arada yaşaması, hükümetimizin önem verdiği konuların başında gelmektedir." dedi.

"Demir Kilise" olarak bilinen Sveti Stefan Kilisesi'nin açılış töreninde konuşan  Başbakan Yıldırım, kilisenin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın huzurunda gerçekleştirdiklerini belirterek mimari bakımdan birçok özelliğe sahip kilisenin restore edilerek Hristiyan vatandaşların hizmetine sunulmasının, Türkiye'de dinlere karşı ecdatlarından gelen ve bugün de devam eden hoşgörünün en güzel numunesi olduğunu ifade etti.

- "Bin 29 eser, varlık, cemaat vakıflarına aktarılmış"

Cumhurbaşkanı...