17 / 05 / 2024

Demir Romance da ödeme seçenekleri

Demir Romance da ödeme seçenekleri

Demir İnşaat imzalı Demir Romance projesinde yer alan dairelerin alanları 66 metrekare ile 229 metrekareye kadar değişiyor.Demir Romance projesinde teslimler Kasım 2016 olarak belirlendi.

Demir Romance ve Demir La Vida'da sonbahar kampanyası!

Demir İnşaat, Demir Romance ile Demir La Vida projelerine özel sonbahar kampanyası başlattı.Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde yer alan Demir Romance ve Büyükçekmece'de bulunan Demir La Vida projelerinde sonbahara özel fırsatlar sunuyor.

Demir Romance'ta konut kredi faizleri 0,99'da sabitlendi!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nde Akıllı ev teknolojileriyle öne çıkan projesi Demir Romance’de sınırlı sayıdaki son daireler için kredi faizlerinde 0.99’a demir attı.

Demir Romance'da teslimler Temmuz'da!

Demir Romance'da teslimler öne alınarak Temmuz ayında yapılacağı belirtildi. Müşterilerine erken teslim müjdesi veren Demir İnşaat 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1'lerden oluşan 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunuluyor.

Demir Romance'da erken teslim müjdesi!

Demir İnşaatı'ın Demir Romance projesinde teslimler Temmuz ayında başlıyor.Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, bir projeyi zamanından önce teslim etmenin önemli bir durum olduğuna dikkat çekti.

Demir Romance’da teslimler Temmuz ayında başlıyor!

Beylikdüzü’nün yeni çekim merkezi olan Demir Romance’de teslimler Temmuz ayında başlıyor. Müşterilerine erken teslim müjdesi veren Demir İnşaat, bir projesini daha erken bitirmenin gururunu yaşıyor.

Demir Romance Çarşı'da dükkanlar satışa sunuldu!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü'ndeki Demir Romance projesinde yaşam ağustos ayında başlayacak. Projede bulunan Romance Çarşı'daki dükkânlar satışa çıktı.

Demir Romance Çarşı'da metrekare fiyatları 6 bin TL'den başlıyor!

Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance'da teslimler yaklaşırken, 60 adet ticari ünitenin satışları devam ediyor. Romance Çarşı'da metrekare fiyatları 6 bin liradan başlıyor.

Demir Romance Çarşı'da metrekaresi 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü'nde inşa ettiği Demir Romance projesindeki Demir Romance Çarşı'da satışlar metrekaresi 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla yapılıyor.

Demir Romance Çarşı'da satışlar devam ediyor!

Beylikdüzü'nde Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance Ağustos ayında kapılarını açıyor. Projenin ticari alanlarını oluşturan 'Romance Çarşı'nın satışları da devam ediyor..

Beylikdüzü Demir Romance'ta 60 dükkan satışta!

Beylikdüzü'ndeki Demir Romance konut projesinde yaşam ağustos ayında başlıyor. Projede ticari alanlarını oluşturan Romance Çarşı'nın satışları da devam ediyor. Dükkanların metrekare satış fiyatı 6 bin liradan başlıyor.

Demir Romance Ağustos'ta teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance Ağustos'ta teslim edilecek. Atatürk Havalimanı’na da 15 dakika uzaklıkta olan projede 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Demir Romance'ın 22 bin metrekaresi peyzaja ayrıldı!

Demir İnşaat'ın ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı. Teslime beş ay gibi kısa bir zaman kalan projedeki 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanların satışı da devam ediyor.

Demir Romance'ta yüzde 5 peşinatla! 452 bin TL'ye 2+1!

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Demir Romance projesinde fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor. Birçok ödeme seçeneği bulunan projede daire teslimlerinin Kasım 2016'da gerçekleşmesi öngörülüyor.

Demir Romance da ödeme seçenekleri Haberi

Demir Romance da ödeme seçenekleri

Demir Romance projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salondan oluşuyor.Projede 60 ticari ünitenin yanı sıra 20 villa ve 776 konut yer alıyor. 


Demir Romance projesi İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor.Projede yer alan daireler 66 metrekare ile 229 metrekare arasında değişiyor.



Toplam 776 adet konutun yer aldığı projede dairelerin fiyatları 285 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 5, yüzde 15 ya da yüzde 15 peşinatlı ödeme seçenekleri sunan Demir Romance projesi 37 bin metrekare arsa alanına sahip.



Demir Romance...