04 / 05 / 2024

Demir Romance nerede harita

Demir Romance nerede harita

Demir Romance Evleri ulaşım bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Daire teslimlerinin 2015 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan proje E-5'e 5 dakikalık yürüme mesafesinde yükseliyor.

Demir Romance Beylikdüzü Evleri iletişim!

Demir Romance Beylikdüzü Evleri iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Satış süreci devam eden projede yer alan konutların alanları minimum 66 metrekare, maksimum 229 metrekare olarak belirlendi.

Demir İnşaat Demir Romance fiyatları!

Demir İnşaat imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance 37 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Demir İnşaat Demir Romance fiyatları ne kadar?

Demir İnşaat Demir Romance projesi nerede?

Demir İnşaat imzası taşıyan Demir Romance 776 tane daire, 28 tane villa ve 60 tane ticari birimden meydana geliyor.Peki Demir İnşaat Demir Romance projesi nerede?

Demir Romance Demir İnşaat nerede?

Daire fiyatları 394 bin TL ile 829 bin TL arasında değişiklik gösteren Demir Romance Rezidans Demir İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Demir Romance Demir İnşaat nerede?

Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Havalimanına 15 dakikalık mesafede inşa edilen Demir Romance Beylikdüzü konut projesi 170 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Peki Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Beylikdüzü Demir Romance Konutları nerede?

Demir Romance projesinde 776 adet daire, 28 adet villa ve 60 adet ticari birim yer alıyor. Projede daire fiyatları minimum 285 bin TL olarak belirlendi. Peki Beylikdüzü Demir Romance Konutları nerede?

Demir Romance Konutları nerede?

Daire teslimleri 7 ay sonra gerçekleşecek olan Demir Romance Evleri'nde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salon kadar farklı alternatifler bulunuyor. Peki Demir Romance Konutları nerede?

Demir Romance Evleri nerede?

Demir Romance projesinde daireler 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede toplam 776 tane daire yer alıyor. Peki Demir Romance Evleri nerede?

Demir Romance Residence nerede?

Demir Romance projesinde satışları devam eden dairelerin teslimleri 7 ay sonra gerçekleşecek. Proje 776 adet daire yer alıyor. Peki Demir Romance Residence nerede?

Demir Romance İstanbul nerede?

2015 yılında tamamlanacak olan İstanbul Demir Romance projesi, akıllı ev sistemine dair her türlü teknolojik olanağı kullanıyor. Projenin satış süreci devam ediyor. Peki, Demir Romance İstanbul nerede?

Demir Romance'ta fiyatlar 265 bin liradan başlıyor!

Daire, villa, ticari birim ve sosyal donatılardan oluşan Demir Romance projesinde fiyatlar 265 bin liradan başlarken satış oranı ise yüzde 60'a yaklaştı. Demir Romance'ta fiyatlar 265 bin liradan başlıyor..

Demir Romance ve Demir La Vida'da kampanya başladı!

Demir İnşaat'ın satışta olan iki projesi Demir Romance ve Demir La Vida'da kampanyaya başladı.Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance'da taksitler 1 yıl ertelenirken, peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim yapılıyor.

Demir Romance'de peşin ödemelere yüzde 10 indirim! 1 yıl öteleme!

Demir inşaat, akıllı ev teknolojisiyle insa ettiği Demir Romance'da düşük peşinat ve öteleme kampanyasıyla müşterilerinin karsısına çıkıyor. Proje, peşin alımlarda yüzde 10 indirim de sağlıyor.

Demir Romance projesinde taksitler 1 sene erteleniyor!

Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde akıllı ev teknolojili Demir Romance projesinde taksit erteleme kampanyasına başladı. İnşaat çalışmalarının yüzde 60'ının bittiği Demir Romance'ta 37 dönüm arazi içinde 776 konut ve 60 ticari alan yer alıyor.

Demir Romance projesinde ödemeler 1 yıl öteleniyor!

Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir Romance projesine özel kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında düşük peşinatlarda daire sahibi olma fırsatı sunulurken, geriye kalan kısmı bir yıl öteleniyor.

Demir Romance nerede harita Haberi

Demir Romance nerede harita

Demir Romance Evleri ulaşım bilgileri haberimizin devamında mevcut. Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 776 tane daire ile birlikte 28 tane villa ve 60 tane ticari birim bulunuyor.


Yüzde peşinat ile konut sahibi olunabilen Demir Romance Konutları İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Proje AVM'lere ve okullara 5 dakika,  havalimanına 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


Daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlardan meydana gelen Demir Romance Rezidans 5 bin 141 metrekarelik sosyal alandan oluşuyor. 


Demir Romance Beylikdüzü projesinin sosyal imkanları arasında; diyetisyen hizmeti, dans eğitim merkezi, bilardo salonları, tenis kortu, açık yüzme havuzu, bisiklet parkuru, dinlenme ve güneşlenme terasları, kreş, Türk hamamı ve yürüyüş yolu mevcut.


Demir Romance Evleri ulaşım...