27 / 04 / 2024

demir romance satılık

demir romance satılık

Demir İnşaat'ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam başladı. Projede hemen teslim ünitelerin satışları devam ediyor.

Demir Romance projesi iletişim!

Daire teslimlerin hemen gerçekleştiği Demir Romance projesi Demir İnşaat imzasıyla yükseliyor. Demir Romance projesi iletişim için 444 2 116 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Demir Romance'ta teslime son 1 ay!

Toplam 22 bin metrekarelik yeşil alan ve sosyal olanaklarıyla müşterilerine kaliteli bir yaşam sunan Demir Romance projesi, daha çok oturum amaçlı tercih edilen bir proje niteliğinde bulunuyor.

Demir Romance daire teslimleri Ağustos'ta!

Demir İnşaat'ın " Demir Romance " projesi kapsamında, konutların sahiplerine Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Demir Romance Çarşı'da metrekaresi 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü'nde inşa ettiği Demir Romance projesindeki Demir Romance Çarşı'da satışlar metrekaresi 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla yapılıyor.

Demir Romance satış ofisi telefon!

Demir Romance satış ofisi telefon numarası 444 2 116 olarak belirlendi. Yüzde 25 peşinatta yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Beylikdüzü Demir Romance ödeme seçenekleri!

Havalimanına 15 dakika uzaklıkta bulunan Beylikdüzü Demir Romance ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 50 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel 20 ay vadelendiriliyor. Proje Demir İnşaat imzası taşıyor.

Demir Romance satılık villa!

Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance Evleri Kasım 2015 tarihinde teslim edilecek. Projede yer alan satılık villa konutlar haberimizde bulunuyor.

Demir Romance'ta 1+1 daireler 279 bin 716 TL!

Demir Romance Konutları Beylikdüzü'nde E-5'e ve AVM'lere 5 dakikalık yürüme mesafesinde inşa ediliyor. Demir Romance'ta 1+1 daireler 279 bin 716 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Beylikdüzü Demir Romance villa fiyatları!

Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance Evleri 776 daire, 28 villa, 58 dükkan ve 1 market ile hayata geçiyor. Projede yer alan villa fiyatları haberimizde bulunuyor.

Demir Romance güncel fiyatlar!

Demir Romance Konutları Demir İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 170 bin metrekare inşaat alanında hayata geçen Demir Romance güncel fiyatları haberimizde yer alıyor...

Demir İnşaat Demir Romance'ın ticari alanları satışta!

DEMİR İnşaat, İstanbul'un son yıllarda öne çıkan bölgesi Beylikdüzü'nde konumlanan Demir Romance projesinde yer alan ve sadece 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanları satısa çıkardı.

Demir Romance projesinde ticari alanlar satışa çıktı!

Demir İnşaat, ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde yer alan ve 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanları satışa çıkardı.

Demir Romance Konutları fiyat listesi!

Beylikdüzü Demir Romance 'ta yüzde 25 peşin ödeme yapılması durumunda, kalan bedel banka kredisi ile ödenebiliyor. Projede 776 adet konut yer alıyor. İşte Demir Romance Konutları fiyat listesi...

Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi iletişim!

Daire fiyatları 394 bin TL'den başlangıç gösteren Demir Romance Evleri'nde yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel banka kredisi ile ödenebiliyor. İşte Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi iletişim bilgileri...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son dakika müjdesi! Ev alacaklar dikkat: Fiyatlar düşecek mi? 

Yeni ev almak isteyen milyonlarca kişi, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Esat Demir, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek mi?

Demir Country Yakuplu satılık ev!

Demir Country Yakuplu satılık ev fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. Projede konutların 2020 yılında yapılması planlanıyor...

Demir Country Yakuplu satılık ev fiyatları!

Demir Country Yakuplu satılık ev fiyatları dairelerin metrekaresinde 4 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 normal dairelerle 3+1 ve 5+1 villalar yer alıyor...

Demir Romance Sitesi satılık daire fiyatları!

Demir Romance Sitesi satılık daire fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Demir Romance Beylikdüzü'nde yüzde 1,09 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Yakuplu Demir İnşaat Evleri satılık!

Yakuplu Demir İnşaat Evleri satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Çeşitli sosyal yaşam alanlarının yer aldığı proje 800 adet konuttan meydana geliyor.

Demir Romance satılık daire fiyatları!

Demir İnşaat imzası taşıyan Demir Romance Evleri'nde 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. Demir Romance satılık daire fiyatları ise haberimizin içinde yer alıyor.

Demir İnşaat Ayışığı Butik satılık!

Demir İnşaat Ayışığı Butik satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen projede toplam 110 adet konut yer alıyor.

Demir Romance satış ofisi telefon!

Demir Romance satış ofisi telefon numarası 444 2 116 olarak belirlendi. Yüzde 25 peşinatta yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Demir Romance satılık villa!

Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance Evleri Kasım 2015 tarihinde teslim edilecek. Projede yer alan satılık villa konutlar haberimizde bulunuyor.

Demir İnşaat Demir Romance satılık daire!

Demir İnşaat Demir Romance satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Demir Romance projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi...

Beylikdüzü Demir Romance Residence satılık!

Beylikdüzü Demir Romance Residence satılık daire fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. 170 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Büyükçekmece Demir Lavida satılık daire!

Büyükçekmece Demir Lavida satılık daire alanları 60 metrekareden başlıyor. 24 aya kadar vade farksız taksit yapılan projede ayrıca banka kredisi ile ödeme de yapılabiliyor.

Demir Romance Beylikdüzü satılık daire!

Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir Romance Beylikdüzü satılık daire fiyatları 285 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde peşin ödemeler ile konut sahibi olabilmek mümkün.

demir romance satılık Haberi

demir romance satılık

DEMİR Inşaat'ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam başladı. Temmuz ayında yapılan erken teslim sonrasında gerçekleştirilen ve 2 bin kişinin katıldığı açılış etkinliğinde Işın Karaca sahne aldı. Toplamda 22 bin metrekare yeşil alanda doğa ile iç içe huzurlu bir yaşam sunan Demir Romance projesin de 1 + 1.2+1.3+1,4+1, 4.5+1 gibi 776 adet 14 farklı daire ile birlikte 28 villa bulunuyor. Projede yer alan 60 ticari alanın büyüklükleri 25 metrekare ile 1800 metrekare arasında değişiyor. Hemen teslim ünitelerin satışları devam ediyor.


Sözcü