03 / 05 / 2024

Demir Romans ticari alan fiyatları

Demir Romans ticari alan fiyatları

Demir İnşaat, ağustosta teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde yer alan ve 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanları satışa çıkardı.

CHP'den konut krizi için araştırma önergesi: Ankara hem konutta hem ticari de Dubai'yi de katladı! Çözüm üretilsin!

CHP tarafından Ankara'daki konut krizi için araştırma önergesi verildi. Ankara Milletvekili Deniz Demir, konut ve ticari gayrimenkul fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Hicaz Demir Yolu'nun restore edilmesi planlanıyor!

İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi, Sultan 2. Abdülhamid döneminin önemli projeleri arasında yer alan Hicaz Demir Yolu'nun restorasyon çalışmaları için Ürdün'de toplandı.

Demir Country fiyatları!

Demir İnşaat imzasıyla 44 bin 426 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Demir Country projesi toplamda  1.160 daire ve 77 adet ticari birimden meydana geliyor. 

Demir Country'de lansman öncesi son fırsat!

''Demir Country'de Lansman Öncesi Son Fırsat'' sloganıyla tanıtılan projede fiyatlar 1+1'lerde 249 bin TL'den başlıyor. Demir Country 1.160 daire ve 77 adet ticari birimden meydana geliyor. 

Yakuplu Demir Country 2018 kampanyası!

1.160 daire ve 77 adet ticari birimden meydana gelen Demir Country projesinde yatırımcılar “Al Kağıdı Kalemi Eline, Ödeme Planını Kendin Belirle” kampanyası başladı..

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece'de 584 konutluk proje!

Demir Grup Yapı İnşaat, Büyükçekmece'de 584 konutluk proje inşa etmeye hazırlanıyor. Ticari birimlerin de yer alacağı proje Aralık 2022'de tamamlanacak..

Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Peşin alımlarda yüzde 20 indirim sağlanan Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Demir Anatolia: Demir İnşaat Yakuplu projesinin adı belli oldu!

Demir İnşaat'ın Yakuplu'da hayata geçireceği yeni projesinin adı belli oldu. Demir Anatolia adını taşıyan projede 680 adet daire, 28 adet villa, 57 adet ticari birim yer alıyor.

Ede Demirçelik’in fabrika ve arsaları icradan satışa çıkarıldı!

Temelleri Özsaruhan ailesi tarafından 1955 yılında Metaş ticari unvanı ile atılan, İzmir Bornova’daki demir - çelik tesisleri, arsaları ile birlikte icradan satışa çıkarıldı. İşte ayrıntılar...

Demir inşaat, Bayim Olur musun Fuarı'na katıldı!

Fuarda Demir Romance ve Demir La Vida projelerinin ticari alanlarını tanıttıklarını söyleyen Demir İnşaat Başkanı Demir, "Fuarda çok ciddi iş bağlantıları kurduk'' dedi.

Demir İnşaat yatırımcıyla "Bayim Olur musun Fuarı'nda buluştu!

Demir İnşaat, "Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı"nda yatırımcılarla buluştu. Projelerinde yer alan ticari ünitelerini hem yatırımcı hem de girişimcilerle buluşturan Demir İnşaat, yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

Demir İnşaat, Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'na katılacak!

Demir İnşaat, 4 gün sürecek fuarda Beylikdüzü'ndeki Demir Romance ve Büyükçekmece'deki Demir La Vida projesinin ticari alanlarını yatırımcılar ve girişimcilerle buluşturacak.

Demir İnşaat Demir Romance projesi nerede?

Demir İnşaat imzası taşıyan Demir Romance 776 tane daire, 28 tane villa ve 60 tane ticari birimden meydana geliyor.Peki Demir İnşaat Demir Romance projesi nerede?

Demir Romans ticari alan fiyatları Haberi

Demir Romans ticari alan fiyatları

Beylikdüzü’nde konumlanan proje 25 metrekare ile 800 metrekare arasında değişen ticari alanlara sahip.  Ticari ünitelerin yatırımcısına kısa vadede hızlı kazanç elde etme fırsatı sunduğunu belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Demir Romance projemizi önümüzdeki aylarda teslim etmeye hazırlanıyoruz. Kaliteli yaşamın kapılarını aralayan projemizin ticari alanları da  fark oluşturacak kalitede ve konseptte hazırlandı. Kazançlı yatırım yapmak isteyenlere ticari alanlarımızı cazip fırsatlar ile sunuyoruz.” dedi. 170 bin metrekare brüt inşaat alanında 22 bin metrekare özel peyzaj alanlı Demir Romance’da, 60 işyeri, sosyal alanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, squash alanı, dans eğitim merkezi, bay-bayan güzellik merkezi, kreş, servis bekleme alanı, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, Türk hamamı ve sauna...