18 / 05 / 2024

Demirağ Yapı

Demirağ Yapı

Demirağ Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Demirağ Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Zeki Demirağ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Bahçelievler'de kuruldu.

Levent Demirağ, Maliye Bakanlığı’nda hangi görevde yer aldı? Hangi alanlarda çalıştı?

Levent Demirağ hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Sabancı Holding’de hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Demirağ ile ilgili tüm merak edilen her şey...

TEV Uğuz Tarık Demirağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!

Merhum iş adamı Uğuz Tarık Demirağ'ın bağışı ve vasiyetiyle Ümraniye'de hayata geçirilen 2019-2020 eğitim öğretim yılı itibarıyla kapılarını açan okulun resmi açılış töreni yapıldı.

Demirağ OSB'de ihale süreci başladı!

Sivas'ta kurulacak Demirağ Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) altyapı projeleri yapım ihalesi 7 Haziran'da yapılacak. 

Sivas Demirağ OSB'de yer tahsisi yapılıyor!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, Sivas'ta yeni kurulan Demirağ OSB'de yer tahsisi yapmaya başladıklarını belirtti.

Demirağ Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demirağ Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Demirağ Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Zeki Demirağ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Bahçelievler'de kuruldu.

Gökhan Demirağ: Foça'da turistik tesis yapacağız!

“Biz ekip olarak belediye çalışanları değil Foça’nın aşığı olan kişileriz” diyen Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça’nın tanıtımı ve daha da gelişmesi adına yapılanları anlattı

Sivas'a 50 milyon liralık termal yatırım yapılıyor!

Sıcak Çermik'e yapılacak tesisin temeli törenle atıldı. Nuri Demirağ Havaalanına 25, Yıldız Dağı Kayak Merkezi'ne 15 kilometre mesafede bulunan tesisin 30 Haziran 2015'te müşterilerine teslim edilmesi planlanıyor...

Düzce'ye yakıt tasarruflu konut yapılacak

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde yapımına başlanılan 72 konut yüzde 80 yakıt tasarrufu sağlayacak.

Yapı Kredi de faiz indirimine gitti

Yapı Kredi, Konut, Taşıt, Kampanyalı Taşıtve Bireysel İhtiyaç Kredisi faiz oranlarında indirim yaptı.

Yapı Kredi'nin krizde 'tarihi köşkler' planı

Kültür, sanat ve tarihi eserlere verdiği değerle tanınan Yapı Kredi Bankası, krize karşın elindeki Yeniköy Korusu, Kırmızı Köşk ve Abdülmecid Köşkü'ne sahip çıkıyor.

Kırşehir'e Adalet Sarayı yapılıyor

Kırşehir Adalet Sarayı'nın yapımına başlanacağı bildirildi.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Demirağ Yapı Haberi

Demirağ Yapı

Demirağ Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Demirağ Yönetim Kurulu Başkanlığı, Zeki Demirağ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Rüstem Demirağ Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Bahçelievler'de kuruldu.


Demirağ Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a-Her türlü konut, işyeri, resmi bina ve tesisler, sanayi ve turizm, sağlık, eğitim, spor ve kültür merkezi tesis ve binaların, arsaların ve diğer her türlü gayrimenkullerin alımı, satımı, imarı ve inşaatı, kiralanması, tapuya her türlü şerh konulması, Şirket adına kayıtlı her türlü gayrimenkullerin tapu dairelerinde dilediği kişi yada kuruluşlara, dilediği bedel ve şartlara kiralamaya ve bu kira akitlerini dilediği süre ve şartlarda tapu siciline şerh vermeye, rızai taksim işlemleri yapmaya, ifraz, tevhit, yola terk,parselasyon, harita çalışmalarını yapmak, sahibi...