12 / 05 / 2024

Demirbaş ve Hanesel Yapı projeleri

Demirbaş ve Hanesel Yapı projeleri

Kurtköy'de konut projeleri hayata geçiren Demirbaş ve Hanesel Yapı Ortaklığı bölgede 2 yeni proje inşa edeceğini açıkladı. 

Demirbağ Geri Dönüşüm Metal Ambalaj Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirbağ Geri Dönüşüm Metal Ambalaj Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirbağ tarafından kuruldu.

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

D Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

D Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Demirbaş tarafından kuruldu.

Land Start Grup Yapı İnşaat Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Start Grup Yapı İnşaat Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kartakl'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Demirbağ ve Asaf Alp Erengil ortaklığında kuruldu.

JMO'dan son dakika fay açıklaması: Türkiye’de 500’e yakın diri fay var ve 6-7 şiddetinde deprem üretebilir!

TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Genel Başkanı Şevket Demirbaş, fay hatları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demirbaş, "Türkiye’de 500’e yakın diri fay var ve 6-7 şiddetinde deprem üretebilir" dedi. İşte ayrıntılar...

Ugk Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Dekorasyon Ve İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ugk Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Dekorasyon Ve İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Demirbaş tarafından kuruldu.

Shm Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shm Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Demirbaş tarafından kuruldu.

Magen Yapı İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magen Yapı İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ahmet Demirbaş tarafından kuruldu.

Gtek Ahşap Ve Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gtek Ahşap Ve Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de Banu Özlem Demirbaş tarafından kuruldu.

Dbg Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dbg Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Demirbağ tarafından kuruldu.

Lawiva Home Grup Yatırım Kuyumculuk Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lawiva Home Grup Yatırım Kuyumculuk Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Demirbağ tarafından kuruldu.

Sem Adr Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sem Adr Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Demirbaş tarafından kuruldu.

Demirbaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirbaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Demirbaş tarafından kuruldu.

Demirbaş ve Hanesel Yapı projeleri Haberi

Demirbaş ve Hanesel Yapı projeleri

Kurtköy’de yaptığı projeler ile bölgeye değer katan  Demirbaş ve Hanesel Yapı Ortaklığı bölgede 2 yeni konut projesi hayata geçirecek. 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Demirbaş ve Hanesel Yapı Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, sektöre girdiği günden bu yana ‘net-brüt metrekare’ konusuna vurgu yapıyor. 

Sefa Demirbaş  Aydos Ormanları’nın yanındaki proje hakkında açıklamalar yaptı. Toplamda 540 konuttan oluşan 360 Kurtköy, 52 bin metrekare arsa alanı üzerinde 102 bin metrekare inşaat alanına sahip. 

360 Kurtköy teslimleri başladı
360 Kurtköy projesinde 2.5+1, 3.5+1, 4.5+1, 5.5+1 daireler, 4 adet villa buluyor. 360 Kurtköy'de konut teslimleri başladı. 

Demirbaş ve Hanesel Yapı Ortalığı yine Kurtköy'de 2 yeni proje için çalışmalara başladı. Ortaklık, Çengelköy ve Beylerbeyi’nde kentsel dönüşüme...