29 / 04 / 2024

Demirli Vega daire fiyatları

Demirli Vega daire fiyatları

15 ay sonra anahtar teslimleri yapılacak olan Demirli Vega Evlerinde 2 oda 1 salon daireler 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Maltepe Demirli Vega nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Vega Cadde Ofis nerede?

Nata Holding imzasıyla Ankara'nın en gözde ilçesi Yenimahalle'de yükselen Vega Cadde Ofis satışa çıktı. Peki Vega Cadde Ofis nerede? Vega Cadde Ofis satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Folkart Vega İzmir'de 456 bin TL'ye 1+1!

Folkart Vega İzmir projesinde 1+1 daire fiyatları 456 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje 4 bloktan meydana geliyor.

Folkart Yapı Folkart Vega!

Folkart Yapı Folkart Vega projesinde daire satışları devam ediyor. TAGO Mimarlık tarafından dizayn edilen projede 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor.

Folkart Vega fiyat bilgisi!

Folkart Vega fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. TAGO Mimarlık tarafından mimari çizimleri yapılan projede 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Folkart Vega daire fiyatları!

Folkart Vega daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde satışa çıkan proje 4 blok halinde inşa ediliyor.

Erenkaya İnşaat'tan Vega Residence projesi!

Mimar Hikmet Erenkaya ve oğlu Ulaş Erenkaya, sahibi oldukları Erenkaya İnşaat ile rezidansta çığır açacak, oldukça iddialı bir projeye imza atıyor. VEGA RESİDENCE’ta 1+1 daireler bile, normal şartlardaki 3+1 daire ile aynı genişlikte.

Kadıköy Demirli Park Plus iletişim!

2 blok halinde hayata geçirilecek olan projede toplam 152 adet daire yer alıyor. Kadıköy Demirli Park Plus iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 36 75 olarak belirlendi.www.demirliyapi.com.tr

Demirli Yapı Demirli Park Plus!

Demirli Yapı Demirli Park Plus 'ta toplam 152 adet daire yer alıyor. Lansmanı önümüzdeki ay içerisinde gerçekleşecek olan projenin yapımına Ekim - Kasım aylarında başlanması planlanıyor.

Kartal Demirli Kule teslim tarihi!

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Kartal Demirli Kule teslim tarihi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.

Demirli Yapı Demirli Kule satılık!

Demirli Yapı Demirli Kule satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Satışlar 2015 sonunda başlayacak.

Demirli Yapı My City Göztepe!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Demirli Yapı My City Göztepe projesinde yer alan konutlar 5 ay sonra satışa çıkacak.

Demirli Yapı Twinstar projesinde 2 bin 300 TL peşinatla!

Demirli Yapı Twinstar projesinde yer alan daire seçeneklerinin taksitleri 2 bin 300 TL'den başlangıç gösteriyor. Daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve de 4+1 şeklinde müşterilere sunuluyor.

Demirli Yapı Twinstar Yakacık projesi!

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin ulunduğu ve konut büyüklüklerinin 84 ile 251 metrekare arasında değiştiği Demirli Yapı Twinstar Yakacık projesi detayları...

Demirli Vega daire fiyatları Haberi

Demirli Vega daire fiyatları

Demirli Yapı girişimi ile yükselen Demirli Vega projesi İstanbul'un Anadolu Yakasında yer alan Maltepe bölgesinde konumlandırılıyor. Maltepe Demirli Vega nerede sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor.


2 bloktan meydana gelen Demirli Vega Evlerinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri mevcut. Demirli Vega fiyatları kapsamında konutlar 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


15 ay sonra teslimleri gerçekleşecek olan Maltepe Demirli Vega projesi 40 adet daireden oluşuyor. Maltepe Demirli Vage nerede sorusunun yanıtından hemen önce projede yer alan dairelerin alanlarından bahsedelim.


Demirli Vega Evlerinde 2 oda 1 salon dairelerin brüt alanları 120 metrekare, net alanı ise 84,85 metrekare olarak belirtiliyor. Banka kredisi kullanılabilen Demirli Vege Evlerinin satış ofisi ile 444 36 75 no'lu telefondan...