16 / 05 / 2024

Demirsaç İlkokulu

Demirsaç İlkokulu

Oy için 11 teklif verildi Çayırova'ya yapılacak Demirsaç ilkokulu'nun yapım ihalesine 11 firma katıldı. En düşük teklifi Akkaya İnşaat-Bülent Değişmen iş ortaklığı, 1 milyon S21 bin lira ile verdi...

Muş Malazgirt'te 16 derslikli okulun temeli atıldı!

Muş’un Malazgirt ilçesinde yeni yapılacak 23 okuldan biri olan Atatürk İlkokulu’nun temeli atıldı. Okulun 2019 yılının 30 Ağustos günü tamamlanması öngörülüyor. 

Pendik Nazım Ungan İlkokulu'nun temeli atıldı!

Pendik Belediyesi, Pendik Eğitim Kültür Yardımlaşma Vakfı ve bağışçı katkılarıyla Pendik Sülüntepe Mahallesi'nde yapımına başlanan Nazım Ungan İlkokulu'nun temeli atıldı.

Avrupa Konutları İlkokulu'nun temeli atıldı!

Artaş İnşaat sosyal sorumluluk kapsamındaki okul projelerine bir yenisini daha ekledi. Bağış olarak yapılan Avrupa Konutları İlkokulu’nun temeli atıldı...

Bahçelievler Gazi Anaokulu açıldı!

Bahçelievler Yenibosna Gazi İlkokulu bahçesinde inşaatı tamamlanan anaokulunun açılışı, geniş bir katılımla yapıldı.

Manisa Büyükşehir'den Ali Rıza Çevik İlkokulu açıklaması!

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un, Ali Rıza Çevik İlkokulu Projesi ile Cengiz Ergün’ün bir ilişkisinin olmadığı şeklindeki söylemlere yanıt geldi. İşte Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama...

Okmeydanı'nda dönüşüm 2018'de başlayacak! 

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Muallim Cevdet İlkokulu’na gerçekleştirdiği ziyarette “Okmeydanı’nda, Kentsel Dönüşüm için ilk kazmayı 2018'in başında vurmayı hedefliyoruz.” dedi.

Kocaeli Hasan Tahsin İlkokulu Spor Salonu’nda sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Hasan Tahsin İlkokulu Spor Salonu’nun inşaatını tamamladı.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için son bina da yıkıldı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan Demirtaşpaşa İlkokulu alanında yer alan 4 katlı son binanın da yıkımına başlandı.

Konya Gazi Mustafa Kemal İlkokulu restore ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Alaaddin Tepesi karşısında yer alan tarihi Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’nda restorasyon çalışması yürütüyor.

Antalya'daki Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu kapanacak mı?

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Serik Dorumlar'da bulunan Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu'nun kapatılmasına ilişkin olarak 4 soru hazırladı..

Çatalca Akalan İlkokulu'nun velileri yeni okul istiyor!

Çatalca Akalan İlkokulu öğrenci velileri, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün 2014 yılında kendilerine okul yaptırma sözü vermesine karşın, aradan 3 yıl geçtiği halde herhangi bir gelişme olmadığını söyledi.

İstanbul Valiliği'nden 3 okulda yeniden inşaat ihalesi!

Küçükçekmece'deki Sefaköy 100. Yıl İlkokulu ve Eşref Bitlis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kağıthane'deki Zuhal İlkokulu için yeniden yapım inşaat ihalesi düzenleniyor..

Esenyurt Seyithan İzsiz İlkokulu açıldı!

Esenyurt'taki okul yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda 24 derslikli Seyithan İzsiz İlkokulu açıldı. Açılışa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.

Demirsaç İlkokulu Haberi

Demirsaç İlkokulu

İl Özel İdaresi tarafından Çayırova ilçesinde yapılacak 23 derslikli Demirsaç İlkokulu için ihale gerçekleştirildi. Yaklaşık maliyeti 2 milyon 578 bin 741 lira olarak belirlenen ihaleye 11 firma katıldı. Dem-ka İnşaat 1 milyon 982 bin, Ercan Görgöz-Ergör İnşaat 1 milyon 945 bin, Aryas İnşaat-Çelik İnşaat Tahsin Çelik İş Ortaklığı 1 milyon 925 bin, Engin Çelik İnşaat 1 milyon 924 bin, Elif Yazıcı Murat 1 milyon 905 bin, Evliyaoğlu İnşaat 1 milyon 895 bin, MTK Mühendislik İnşaat 1 milyon 859 bin, Özdere Yapı İnşaat 1 milyon 858 bin, Nafia İnşaat 1 milyon 853 bin, Aslantaş inşaat 1 milyon 849 bin, Akkaya İnşaat-Bülent Değişmen İş ortaklığı 1 milyon 821 bin lira teklif verdi. Çayırova Yeni Mahalle Osmaniye Caddesi'nde yapılacak 23 derslikli Demirsaç...