15 / 05 / 2024

Demokrasi Kavşağı son durum

Demokrasi Kavşağı son durum

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla hayata geçirilen Demokrasi Kavşağı Bat-Çık Projesi inşaatında geri sayım başladı. Yüzde 85’i tamamlanan Demokrasi Kavşağı Bat-Çık inşaatında ilk kirişler yerleştirildi.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Kahramanmaraş Karamanlı Kavşağı’nda sona gelindi!

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Karamanlı Kavşağı’nda çalışmalar son hızla sürüyor, projede asfalt çalışması tamamlanarak göbek ve refüj çalışmaları devam ediyor.

​Kayseri Fuzuli Katlı Kavşağı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Fuzuli Katlı Kavşağı'nın temelini attı.

Balıkesir Kocaseyit Kavşağı’nda sona yaklaşıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kocaseyit Kavşağı'nın inşaatında sona yaklaştı.

Gaziantep Beykent Kavşağı'na ilk kazma vuruldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda son olarak ‘Beykent Köprülü Kavşağı’nın yapımına başlandı.

Aşiyan Köprülü Kavşağı yükseliyor!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in vizyon projeleri arasında yer alan Aşiyan Köprülü Kavşağı'nın inşaatı son sürat ilerliyor.

Kahramanmaraş Gayberli Kavşağı'nda son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaatı devam eden Gayberli Kavşağında incelemelerde bulundu.

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’ndaki çalışmalarına devam ediyor.

Bursa Acemler Kavşağı 10 yıl sonra tamamlanıyor!

Acemler Kavşağı’nın son lupu içindeki emniyet binaları yıkılıyor ve kavşak açılıştan 10 yıl sonra gerçek kimliğine bürünüyor.

Kocaeli Hisar Deresi Köprülü Kavşağı’nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarını sürdürüyor.

Mersin Demokrasi Kavşağı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ikinci bat-çık projesi olan Demokrasi Kavşağı trafiğe açıldı.

Mersin Demokrasi Kavşağı Bat-Çık Projesi’nde sona gelindi!

Büyükşehir Belediyesi’nin Mersin ulaşımına kazandıracağı önemli projelerden biri olan Demokrasi Kavşağı Bat-Çık Projesi’nde adım adım sona yaklaşılıyor.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmaları aralıksız devam ediyor

Demokrasi Kavşağı son durum Haberi

Demokrasi Kavşağı son durum


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler, Mersinlilerin hizmetine bir bir sunulurken, kent genelinde yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar da hız kesmeden devam ediyor.


15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların anısına adı Demokrasi Kavşağı olarak belirlenen Bat-Çık Projesi’nde sona yaklaşıldı. Kent merkezinde trafik yoğunluğunu azaltmayı amaçlayan ve kısa sürede tamamlanması planlanan projenin 15 Aralık tarihine kadar bitirilerek Mersin halkının hizmetine sunulması hedefleniyor. Mersin’in ikinci bat-çık projesi olan Demokrasi Kavşağı’nda prefabrik kirişlerin montajına başlanmasıyla projenin önemli bir bölümü de tamamlandı. İnşaatı yüzde 85 tamamlanan projede, 21,70 metre uzunluğunda toplam 66 adet prefabrik kiriş, 2 gün içerisinde yerleştirilerek, kuzey-güney istikametinde yukarıdan geçiş sağlayacak yolun temeli de atılmış olacak.


Çalışmaların gece ve gündüz ara verilmeden devam ettiği Demokrasi Kavşağı’nda, kuzey-güney istikametinde üstten, doğu-batı istikametinde...