06 / 05 / 2024

Demre merkezi

Demre merkezi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre Belediyesi’nden devraldığı 80 kilometrelik kanalizasyon yapımını iki yıl içinde tamamlayıp hizmete sundu.

Antalya Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi cazibe merkezi olacak!

Antalya Demre Belediyesi tarafından  Karabucak Mahallesi'nde bulunan Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde başlatılan çalışmalar sonucunda alanın cazibe merkezi olması planlanıyor. 

Menderes Türel’den Demreli'ye kültür merkezi sözü!

Demre’de öğrencilerle buluşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kendisinden sinema salonu isteyen Nazife adlı öğrenciye kültür merkezi sözü verdi.

Antalya Demre Halk Eğitim Merkezi'nin yeni binası Nisan'da tamam!

ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde yapımına başlayan Halk Eğitim Merkezi (HEM) yeni hizmet binasının önümüzdeki yıl Nisan ayında tamamlanması planlanıyor.

Antalya'nın Demre ilçesi yeni cazibe merkezi olacak!

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Köse, Milletvekili Adayı Ercan Mekteplioğlu ile birlikte Demre ilçesinde temaslarda bulundu.

Antalya Demre Meydanı cazibe merkezi olacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Demre Meydanı’nda yapılacak düzenlemeyle Avrupai bir görünüme kavuşacağını söyledi. Başkan Türel, “Noel Baba Kilesi bölgesi ve Demre Meydanı artık yeni bir cazibe merkezi olacak.

Demirci İş Merkezi boşaltıldı!

Konya'daki deprem Demirci İş Merkezi'nde ağır hasara yol açtı

Yedek Uydu Kontrol Merkezi Konya'da yapılacak

Özkan Dalbay, Yedek Uydu Yer Kontrol Merkezi için Konya'da 50 dönüm arazi satın alındığını söyledi

İzmir Dünya Ticaret Merkezi inşaatı durduruldu

İzmir'in Konak ilçesi Basmane Meydanı'nda Dünya Ticaret Merkezi alanı, 11 yıldır temeli atılmış bir inşaat çukuru olarak duruyor

Pekin Türk Ticaret Merkezi açıldı!

Zafer Çağlayan, Pekin'de büyükelçilikten ayrı bir binada faaliyet gösterecek Pekin Türk Ticaret Merkezi'nin açılışını yaptı

İstanbul'un finans merkezi olması için tanıtımlar başlıyor

İstanbul'un uluslararası arenada tanınan bir finans merkezi olması için tanıtım atağı başlıyor

Vakıflar İzmir'de iş merkezi yaptıracak

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 629 metrekare arsayı iş merkezi yapılması için kiraya verecek

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü İş Merkezi inşaatı yaptıracak

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü vakıflar iş merkezi inşaatı yaptıracak

İzmir Bayraklı'ya deprem merkezi kuruluyor

Bayraklı Belediyesi, Postacılar, Deprem Etüt Merkezi kurmak için girişimleri başlattı

Demre merkezi Haberi

Demre merkezi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Noel Baba Kilisesi, Myra Antik Kenti ile dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Demre'nin kanalizasyon sorununu 2 yılda çözdü. İlçe 80 kilometrelik kanalizasyon hattı ile örümcek ağı gibi örüldü. Demre'de, kanalizasyon olmadığı için sık sık fosseptik taşmaları yaşanıyordu. Turistik ilçeye yakışmayan bu duruma el atan Büyükşehir Belediyesi, Başkan Menderes Türel'in talimatıyla 2 yılda Demre'yi bu ayıptan kurtardı.


15 MİLYON LİRAYA MAL OLDU

2013 yılında Demre Belediyesi tarafından başlatılan çalışmayı yeni Büyükşehir Yasası'yla birlikte devralan ASAT, Demre merkezi ve Beymelek'i 80 kilometrelik kanalizasyon hattı ile örümcek ağı gibi ördü. Yaklaşık 15 milyon liraya mal olan kanalizasyon hattında 200'lük, 300'lük ve 400'lük korige borular ile 500'lük 600'lük 800'lük beton borular kullanıldı. Kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamlayan ASAT ekipleri, evsel bağlantıların...