17 / 05 / 2024

den inşaat Mahal Sancaktepe

den inşaat Mahal Sancaktepe

Denge Yapı’nın Mahal Sancaktepe projesinden ev alanlar oturmak için yıllarca beklemeyecek. Konut teslimlerinin önümüzdeki aylarda başlayacağı projeden daire alanlara anahtarlarıyla birlikte tapuları da veriliyor.

Kanada’dan Türkiye’den ithal ettiği inşaat demirine ilişkin geriye dönük vergi değerlendirme kararı!

Kanada Sınır Hizmetleri Ajansı (CBSA), Temmuz 2021 ve Ağustos 2023 yılları arasındaki dönemde Türkiye’den ithal edilen inşaat demirine uygulanan vergilerin bazı hallerde geriye dönük olarak değerlendirilebileceğini duyurdu.

İnşaat maliyet bedellerine doları adım adım bilen Selçuk Geçer’den çarpıcı yorum

Resmi Gazete’de yayımlanan inşaat maliyet 2023 fiyatları için ekonomist Selçuk Geçer’den çarpıcı bir yorum geldi. İşte detaylar…

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Alrafıden İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alrafıden İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ammar K.O. Al-Fahdawı ve Muhammad S.M. Muhammad ortaklığında kuruldu.

İHH, Suriye’deki briket evlerin 2 bin 800'den fazlasının inşaatını tamamladı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Suriye’deki briket evlerin 2 bin 800'den fazlasının inşaatını tamamladı!

Güney Sudan'dan Türk inşaat şirketlerine davet!

Güney Sudan'ın Ankara Büyükelçisi Majok Guandong Türk yatırımcılar ile ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye'den inşaat şirketleri talep ediyoruz çünkü Türkiye'yi tanıyoruz. En iyisi onlar."dedi...

Bakü-Kars Demiryolu'yla Türkiye'den yurt dışına inşaat malzemesi taşınıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Avrupa ile Orta Asya, Çin ve Orta Doğu aksını ekonomik, güvenli ve elverişli rota haline getiren Bakan Turhan, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı vasıtasıyla Türkiye'den yurt dışına inşaat malzemesi, demir cevheri gibi ürünler taşınıyor." dedi.

Kuruçeşme'deki otel inşaatıyla ilgili İBB'den açıklama!

Kuruçeşme’de yapılan otel şehrin siluetini bozduğu gerekçesiyle tartışma konusu oldu. Kuruçeşme'de bulunan otel inşaatıyla ilgili İBB'den açıklama geldi.

İnşaat, 200'den fazla sektörü direkt etkiliyor!

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa yaptığı açıklamada, inşaatın 200'den fazla sektörü direkt etkilediğini ve 2 milyondan fazla kişinin bu sektörde istihdam edildiğini söyledi.

Den İnşaat Gayrimenkul Teknoloji ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Den İnşaat Gayrimenkul Teknoloji ve Enerji Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Birden tarafından kuruldu.

Kocaeli Büyükşehir'den inşaat malzemesi yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı, kırsal mahallelere yönelik hizmetlerine devam ediyor. Kocaeli'deki 12 ilçenin kırsal mahalleleri başta olmak üzere Kocaeli genelinde yapılan inşaat malzemesi yardımları sayesinde, köylülerin ihtiyaçları gideriliyor.

AB’den inşaat çeliğine yeni kota!

AB, iç pazarını korumak için çelik ürünleri ithalatına kota koyacak. Kotalar AB’de de inşaat çeliği ihracatında yüzde 60’ın üzerinde daralmaya neden olacak.

TOKİ'den inşaat sektörüne 150 milyar lira kaynak!

2003-2018 yıllarında alt ve orta gelir grubu vatandaşlar için ihale tarihi alınmış projelerle 835 bin sosyal konut rakamına ulaşan TOKİ, 15 yılda inşaat sektörüne de yaklaşık 150 milyar lira kaynak aktardı.

den inşaat Mahal Sancaktepe Haberi

den inşaat Mahal Sancaktepe

Denge Yapı, Sancaktepe’de inşa ettiği Mahal Sancaktepe projesinde yer alan daireleri anahtarları ve tapularıyla birlikte sahiplerine teslim ediyor. Bu fırsattan herkesin yararlanması için düzenlenen “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” kampanyasıysa yoğun ilgi görüyor. Kampanya kapsamında konut alıcısı daire bedelinin yüzde 25’ine denk gelen peşinat tutarını 1 yıl ertelerken, borcun kalan yüzde 75’lik kısmı için kredi kullanabiliyor. Mahal Sancaktepe’de 1+1 dairelerin fiyatı 140 bin liradan başlıyor. Buna göre konut alıcısı 140 bin liraya satılan dairenin yüzde 25’ine denk gelen 35 bin liralık peşinatı 2016 yılında öderken, aylık sadece 1.400 lira taksit vererek ev sahibi olabiliyor.


Projeyi görün öyle alın

Mahal Sancaktepe’de ışıkların önümüzdeki aylardan itibaren yanmaya başlayacağını söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, “Türkiye'de yeni yapılan projelerde ev...