09 / 05 / 2024

denetim raporu örneği

denetim raporu örneği

Apartman yönetiminin görevlerini yerine getirip getirmediği, denetçinin raporunda belirtiliyor. Örnek apartman yönetimi denetim raporu haberimizde yer alıyor...

İskan raporu başvuru dilekçesi örneği 2022!

Yapı kullandırma belgesi olarak da bilinen iskan belgesi, binanın resmi olarak tamamlandığını ve oturuma hazır halde olduğunu gösteriyor. Bu rapor için öncelikli olarak bir dilekçe ile belediyeye başvuru yapılması gerekiyor. İşte 2022 iskan raporu başvuru dilekçesi örneği...

Riskli yapı tespit raporu örneği 2021!

İzmir'de geçtiğimiz aylarda yaşanan deprem sonrasında vatandaşlar harekete geçti. Riskli bina ihbarları yeniden arttı. Peki riskli yapı nasıl tespit ediliyor? İşte riskli yapı tespit raporu örneği 2021...

Bilirkişi raporuna itiraz dilekçesi örneği!

Sulh Hukuk veya Asliye Hukuk mahkemelerinde açılan davalarda bilirkişi raporu istenebiliyor. Taraflar bu rapora itiraz edebiliyor. Peki, dilekçe nasıl yazılır? İşte bilirkişi raporuna itiraz dilekçesi örneği..

Kaçak yapı şikayet dilekçesi örneği!

Kaçak yapıların önlenmesi ve yapı denetim sisteminin etkin uygulanabilmesi için, ruhsatsız inşaatların şikayet edilmesi gerekiyor. İşte, kaçak yapı şikayet dilekçesi örneği!

Konut değerleme raporu örneği!

Konut kredisi ekspertiz raporu, gayrimenkulün değer tespiti için banka tarafından isteniyor. İşte, konut değerleme raporu örneği!

Gayrimenkul değerleme raporu örneği!

Gayrimenkul değerleme raporu konut kredisi kullanımı gibi durumlarda kurum tarafından isteniyor. Gayrimenkulün değerlendirilmesi SPK Lisanslı uzmanlar tarafından yapılıyor. İşte, gayrimenkul değerleme raporu örneği!

Ekspertiz raporuna itiraz dilekçesi örneği!

Konut kredisi ekspertiz raporu, gayrimenkulün değer tespiti için banka tarafından isteniyor. Eğer banka rapor sonucunda yüklü miktarda ücret talep ettiyse itiraz edilebiliyor. İşte, ekspertiz raporuna itiraz dilekçesi örneği!

Ev kredisi ekspertiz raporu örneği!

Ev kredisi kullanarak gayrimenkul sahibi olmak istiyorsanız, banka sizden evin değer tespiti için ev kredisi ekspertiz raporu talep ediyor. Peki, ekspertiz raporunda nelere yer verilir? İşte, ev kredisi ekspertiz raporu örneği!

Ekspertiz raporu dilekçe örneği!

Konut kredisi ekspertiz raporu süreci, konut kredisiyle hayallerindeki eve ulaşmak isteyenlerin en çok merak ettiği konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor. İşte, ekspertiz raporu dilekçe örneği!

Yapı denetimi hizmet sözleşmesi örneği!

Yapı sahipleri, yapının uygulama projeleri bitirildikten sonra bir yapı denetim kuruluşu ile ilgili yönetmeliğe uygun bir hizmet sözleşmesi yaparak ilgili idareye sunuyor. İşte yapı denetimi hizmet sözleşmesi örneği..

İnşaat seviye tespit tutanağı örneği!

Henüz tamamlanmamış ve inşaat çalışmaları devam eden yapılar, gelinen son aşamalarına göre derecelendirilebiliyor. Tutanak, yapı denetim kuruluşu tarafından düzenleniyor. İşte inşaat seviye tespit tutanağı örneği...

Konut kredisi ekspertiz raporu örneği!

Konut kredisi kullanacaklar alacağınız ev için ödemeniz istenen yüzde 25 peşinat ekspertiz raporuna bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. İşte, konut kredisi ekspertiz raporu örneği!

ÇED raporu almak için dilekçe örneği!

ÇED raporu için Çevre ve Şehircilik Bakanlığına başvuru yapılması gerekiyor. ÇED raporu için bakanlık tarafından istenen belgeler arasında ÇED raporu dilekçesi yer alıyor. İşte, ÇED raporu almak için dilekçe örneği!

denetim raporu örneği Haberi

denetim raporu örneği

Apartman yönetimi denetim raporu!

Kat malikleri, genel kurul toplantılarında apartman için bir yönetici ve zorunlu olmamak ile birlikte yöneticinin denetlenmesi için bir de denetici atıyor. Denetçinin kat malikleri arasından seçilmesi gerekiyor.


Denetçi, apartman yönetimini denetleyen ve denetim raporunu oluşturan kimselere deniyor. Denetçinin denetim sonrasında hazırlaması gereken denetim raporu örneği haberimizin içerisinde yer alıyor.


Denetim raporunun nitelikleri..

Denetim raporunun titizlikle hazırlanması gerekiyor. Denetçinin objektif bir bakış açısı ile yönetimin yerine getirdiği ve getirmediği işleri raporda belirtmesi gerekiyor. Denetim raporu kapsamında, apartmanın mali gelir ve giderlerinin karşılaştırılması, mevcut durumun değerlendirilmesi gerekiyor.


Apartman yönetimi denetim raporu örneği..



................ APARTMANI DENETİM KURULU RAPORU 


........................Apartmanı yöneticisinin 01.09.2012 - 31.05.2013 tarihleri arasındaki bir yıllık döneme ait çalışmaları ve faaliyetleri denetlenmiş aşağıdaki hususlar tespit edilmiştir.


A-MALİ YÖNDEN YAPILAN İNCELEME: 

1-Belirtilen döneme ait gelir ve giderlerin...