24 / 05 / 2024

Denge Towers ne zaman teslim

Denge Towers ne zaman teslim

Denge Towers'ta fiyatlar 315 bin liradan başlıyor. Konut alıcılarına 120 ay vade ve 0,70 oranında vade farkı uygulanıyor.

Prof. Dr. Mehmet Tanyaş kimdir? Ne zaman profesör oldu? Hangi projeleri yönetti?

Prof. Dr. Mehmet Tanyaş nerelidir? Hangi üniversitede öğretim üyesi olarak çalıştı? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Denge Holding’de ne iş yapıyor? İşte Mehmet Tanyaş ile ilgili merak edilen her şey...

Mina Towers projesinde yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Mina Towers projesinde inşaatın yüzde 65'i tamamlandı. Projede konut satışları yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatıyla devam ediyor. Peki Mina Towers projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Denetim Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Nihat Sedat Denge kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Nihat Sedat Denge ile ilgili merak edilenler...

Merkez Bankası faiz indirdi, dolar yükselecek mi? Dolar ve kur korumalı mevduat yatırımı mantıklı mı? Hemen bakın!

Merkez Bankası’nın faiz indirimi kararı piyasalarda şaşkınlığa neden oldu. Uzun zamandır 17.96 Türk Lirası'nı geçemeyen dolar hızlıca 18 lira sınırını aştı. Peki, riski sevmeyen yatırımcıları neler bekliyor?  Şimdiye kadar kur artışının faiz getirisinin üzerinde olduğu KKM’de ‘denge’ noktaları ne?

Luxera Towers fiyat!

Luxera Gayrimenkul imzası taşıyan yeni proje Luxera Towers'ın tüm detayları  alıcılar tarafından merakla takip ediliyor. Peki Luxera Towers projesi fiyatı ne oldu? 

Referans Kartal Towers'ın değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Kartal Towers projesine ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Kartal Towers projesinin değeri ne kadar oldu?

Konut fiyatları ne zaman dengelenecek?

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatları ile ilgili açıklama yaptı. Peki konut fiyatları ne zaman dengelenecek?

Marina Towers 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 5 parselde bulunan Marina Towers Projesi'ne ait 75 adet bağımsız bölüm ve 29634 ada 7 parselde yer alan 1 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Samandıra Denge Towers ödeme planı!

120 daire ve 40 dükkandan meydana gelen Denge Towers projesi İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor. İşte Samandıra Denge Towers ödeme planı...

Denge Towers'ta 60 ay vade farksız ödeme!

Denge Towers'ta 60 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. Projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor...

Sancaktepe'nin en akıllı yatırımı Denge Towers!

Denge Yapı'nın Sancaktepe'de hayata geçirilen Denge Towers projesinde 120 daire ve 40 ticari birim bulunuyor. Daire fiyatlarının 380 bin TL'den başladığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. 

Denge Towers Sancaktepe güncel fiyat listesi!

Denge Towers Sancaktepe güncel fiyat listesi 380 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılalacak...

Denge Towers fiyat listesi! 50 ay sıfır faiz!

"Sancaktepe'nin yükselen yıldızı" sloganıyla basına tanıtılan Denge Tower Evleri 2018 yılının Nisan ayında teslim edilecek. İşte Denge Towers fiyat listesi! 50 ay sıfır faiz...

Denge Towers ne zaman teslim Haberi

Denge Towers ne zaman teslim

Denge Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Denge Towers'ta fiyatlar 315 bin liradan başlıyor. Konut alıcılarına 120 ay vade ve 0,70 oranında vade farkı uygulanıyor. 


Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, "Denge Towers'tan ev alanlar yakın zamanda çok kazanacak. İddia ediyoruz ki, kira getirişi en yüksek proje Denge Towers olacak" dedi. Konut ve alışveriş merkezinden oluşan projede 1+1,2+1 ve 3+1 tipinde, toplam 120 konut bulunuyor. İçinde toplam 40 adet ticari ünite de yer alıyor. 


Nisan 2018 yılında teslim edilecek olan projede kapalı otopark, fitness salonu, sauna, güvenlik, basketbol sahası, AVM'ye asansör ile ulaşım, seyir terası, çocuk oyun alanlan gibi sosyal donatılar bulunuyor. 



Yeni...