29 / 04 / 2024

deniz akalın kimdir

deniz akalın kimdir

İtalyan iş adamı Andrea Agnelli, kızının annesi Deniz Akalın için Como Gölü manzaralı malikane aldı. Agnelli malikane için 21 milyon Euro ödedi...

Andrea Agnelli, Bodrum'da villa arıyor!

Geçtiğimiz yaz sevgilisi Deniz Akalın'la Bodrum'da tatil yapan Juventus’un Başkanı Andrea Agnelli kesenin ağzını açtı. Andrea Agnelli, Deniz Akalın için Bodrum'dan süper lüks bir villa almak için arayışlara başladı.

Deniz Akalın, Levanto'daki 140 milyon dolarlık malikanesine taşındı!

Juve'de kulüp başkanı Andrea Agnelli'nin Türk aşkı Deniz Akalın için önlem aldığı iddia edildi. Akalın, Levanto bölgesinde bulunan ve denizin kıyısında herkesten uzakta olan aile yadigarı malikanesine taşındı.

Allegra Caracciolo ve Deniz Akalın Torino’daki malikaneye taşındı!

Juventus Kulübü Başkanı Andrea Agnelli ve Deniz Akalın Torino’daki lüks malikaneye taşındı. 150 yıllık malikanenin değeri ise 140 milyon dolar olarak açıklandı.

Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı!

Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı ve kiraya çıktı. Deniz, çok uzağa da gitmemiş. Yine Zekeriyaköy'de, eski eşi ve oğluna yürüme mesafesindeki bir siteden aylık 20 bin liraya, 500 metrekarelik bir villa kiralamış...

Demet Akalın Çeşme'de 2 milyon 700 bin TL'ye villa aldı!

Şarkıcı Demet Akalın Çeşme Ayayorgi Koyu'ndaki villaya 2 milyon 700 bin TL ödedi.

Gürkan Akgün kimdir?

Gürkan Akgün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı oldu. Peki Gürkan Akgün kimdir? Gürkan Akgün hangi işlerde görev aldı?

Demet Akalın'ın icra memuruna 10 yıl hapis!

Demet Akalın’ın, eşyalarına kasten zarar verdiği iddia edilen icra memuru ile ilgili dava açıldı.

Demet Akalın icra memurlarına dava açtı!

‘Eşyalarıma kasten zarar verildi’ diyerek evine gelen icra memurlarından şikayetçi olan Demet Akalın, şimdi de hacizden sonra evini su bastığı iddiasıyla dava açtı. 

Demet Akalın'a hırsız şoku!

Ünlü sanatçı Demet Akalın'ın evine dün gece konser verdiği saatlerde hırsız girdi. Evin eski çalışanı olduğu öğrenilen hırsızın, olay sırasında evde olan Akanlın'ın eski eşi Okan Kurt tarafından yakalandığı ifade edildi...

Hasan Yalçın kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Hasan Yalçın kimdir? Hasan Yalçın bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Deniz Barçın, Mistral GYO yönetim kurulu üyesi oldu!

Novart Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Deniz Barçın yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Boşalan yönetim kurulu üyeliğine Deniz Barçın atandı...

Okan Kurt Demet Akalın'ın Acarkent’teki evine taşındı!

Geçtiğimiz günlerde boşanan Demet Akalın ve Okan Kurt ilişkilerine yeniden şans verdiklerini açıkladı. Demet Akalın, eşiyle barışmasının ardından yan yana görüntülendi, çift sahne sonrası Acarkent’teki evlerinin yolunu tuttu.

Demet Akalın, Meral Kaplan'ın haciz borcunu ödedi!

20 yıllık arkadaşı olan Seçkin Piriler'in Meral Kaplan'a gönderdiği haciz olayından sonra harekete geçen Demet Akalın, Meral Kaplan'ın borcunu ödedi.

Mehmet Çakın kimdir?

Mehmet Çakın, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Uşak Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Mehmet Çakın kimdir? Mehmet Çakın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

deniz akalın kimdir Haberi

deniz akalın kimdir

İtalyan iş adamı Andrea Agnelli, Deniz Akalın için yine kesenin ağzını açtı. Angelli ailesinin varisi olan Andrea Agnelli, Deniz Akalın için Kuzey Toskana'da yer alan malikane için 21 milyon Euro ödedi. Como Gölü manzarası olan malikane 1890'lı yıllardan kalma. 


30 milyar dolar serveti olan Agnelli ailesinin bu ev dışında da birçok evi bulunuyor. Hatta bir tane evlerini otele çevirdiler ve bu eve paha biçilemiyor. 


Üsküdar'da büyüdü

Üsküdar'da büyüyen Türk asıllı Deniz Akalın, Üsküdar Amerikan Lisesi'nden mezun oldu. Liseden mezun olduktan sona ise İngiltere'ye üniversite okumaya gitti. 35 yaşındaki Akalın'ın Andrea Agnelli ile evlenmesine Agnelli aile karşı çıktı ancak engel olamadılar. 


İşte 21 milyon Euro'luk malikane