02 / 05 / 2024

Deniz Aslan kimdir

Deniz Aslan kimdir

Mimar Deniz Aslan kimdir? Deniz Aslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Deniz Aslan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Deniz Aslan...

Deniz Aslan kimdir?

8. Ulusal Mimarlık Ödülleri kapsamında Proje Dalı ve Düşler Düşünceler Başarı Ödülleri sahibi olan Mimar Deniz Aslan kimdir? Deniz Aslan, bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Haşmet Aslan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Haşmet aslan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şu an Trend GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Haşmet Aslan’ın biyografisi...

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Aydoğdu kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Aydoğdu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Aydoğdu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Sinan Kafadar kimdir? Ne iş yapar?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Sinan Kafadar kimdir? Ne iş yapar?

Mehmet Çitil kimdir? Ne mezunu?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Sn. Mehmet Çitil kimdir? İşte ayrıntılar...

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

Pelin Akın Özalp kimdir, hangi görevlerde bulundu? 

Akfen Holding, Akfen Yenilenebilir Enerji, Akfen GYO, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Travelex Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp hangi görevlerde bulundu? 

Baykal Karacaoğlu kimdir?

Eski Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu kimdir? Baykal Karacaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Baykal Karacaoğlu'nun biyografisi...

Muharrem Faik Öztunç kimdir?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Muharrem Faik Öztunç kimdi? Muharrem Faik Öztunç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Muharrem Faik Öztunç kimdir?

Mehmet Aydoğdu kimdir?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Mehmet Aydoğdu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Aydoğdu'nun biyografisi...

Ali Murat Dizdar kimdir?

Deniz Gayrimekul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Ali Murat Dizdar kimdir? Ali Murat Dizdar daha önce hangi görevlerde bulundu?

Mehmet Çitil kimdir?

Deniz Gayrimekul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Çitil kimdir? Mehmet Çitil daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Çitil'in biyografisi...

Deniz Aslan kimdir Haberi

Deniz Aslan kimdir

Deniz Aslan kimdir?

İstanbul 1964 doğumlu Deniz Aslan lisans derecesini İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümünden almıştır. 


Yüksek Lisans derecesini ise Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Peyzaj Planlama Programında, " Peyzaj Mimarlığı Açısından İstanbul Boğazının Yeşil Dokusunun Tarihi Süreci ve Halkın Kullanımına Açılmış Rekreatif Alanların İrdelenmesi" tezi ile yapmıştır. 


2000 Yılında İ.T.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü Mimari Tasarım üzerine Doktora derecesini almıştır. Aslan,(Arda İnceoğlu ile beraber) Denizli Tenis Kulübü projesi ve Ortaköy Musevi Mezarlığı Projeleri ile Genç Mimarlar ödülünü kazanmıştır. 


8. Ulusal Mimarlık Ödülleri programı kapsamında, ABS Merkez Binası Projesi ile tasarımında birlikte çalıştığı Arda İnceoğlu, İpek Yürekli, Sevim Aslan ve Cem Altun Mimarla birlikte Proje kapsamında Ulusal Mimarlık ödülüne hak kazanmıştır. 


Gene aynı ödül programı kapsamında, "Hayaller ve Düşünceler" kategorisinde, küratörlüğünü...