06 / 05 / 2024

deniz bank Ortak Mortgage Konut Kredisi 2016

deniz bank Ortak Mortgage Konut Kredisi 2016

Yenilikçi ve ihtiyaca yönelik ürün ve hizmetleriyle farklılaşan DenizBank, hayalindeki eve sahip olmak veya yatırım amacıyla ev satın almak isteyen müşterilerine özel olarak sunduğu “Ortak Mortgage Konut Kredisi” ile herkesi ev sahibi yapıyor.

DenizBank telefondan başvuru yapana faizsiz 10 bin TL! Şubeye gitmeye gerek yok!

Yüksek faizli kredi seçenekleri ile Deniz Bank şubesine gitmenize gerek kalmadan finansal sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.  DenizBank, yeni müşteriler için faizsiz kredi kampanyası ile finansal ihtiyaçlara çözüm sunuyor.

ING bank harika bir kampanya duyurdu! Market alışverişlerinize ortak oluyor

Hemen hemen her üründe fiyatların artması ve özellikle temek gıda da market alışverişlerinin çok pahalı hale gelmesi bazı kampanyaları da beraberinde getirdi. Bankalar bu fiyat pahalılığını da göz önünde bulundurarak kampanyalar sunuyor. ING Bank market alışverişlerinizde 240 TL’lik kampanyasını duy

Kredi düşünenler dikkat! Deniz bank yüzünüzü güldürebilir

Deniz bank 'MobilDeniz' cep telefonu uygulaması üzerinden müşterisi olana TL Mevduatınıza %26,00  ''hoş geldin'' faizi veriyor Kampanya ile ilgili detaylar haberimizin içeriğindedir.

Ey ahali bu devirde bunu kimse yapmaz! Ziraat Bankası masraflarınıza ortak oluyor! Bu tarihi kaçırmayın

Ziraat bankası, 'bank kart' sahibi olanların market masraflarına ortak oluyor. Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri harcamalarına Bankkart TL veriyor. Ziraat bankasının bu kampanyası hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için Haberimizi okuyun. Peki Ziraat bankası, 'bank kart'a kaç TL veriyor?

Ortaköy Deniz Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Ortaköy Deniz Turizm Taşımacılık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Yenigün, İhsan Samim  Akyazı, Ahmet Bayrakcı, Adem Koca ve Arman Nişan Kilci ortaklığında kuruldu. 

Deniz Aksu kimdir?

Deniz Aksu, Emlak Bank'ın genel müdürü oldu. Peki, Deniz Aksu kimdir? Deniz Aksu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Emlak Bankası 'Emlak Bank' adıyla geri dönüyor!

Türkiye Emlak Bankası, "Türkiye Emlak Katılım Bankası Anonim Şirketi", kısa adıyla "Emlak Bank" olarak yeniden faaliyete başlıyor. Yönetim Kurulu'nda alınan bir kararla Emlak Bank Genel Müdürlüğüne, Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Deniz Aksu atandı.

Deniz Aksu Emlak Bank'ın yeni genel müdürü oldu!

Türkiye Emlak Bankası, "Türkiye Emlak Katılım Bankası Anonim Şirketi", kısa adıyla "Emlak Bank" olarak yeniden faaliyete başlıyor. Yönetim Kurulu'nda alınan bir kararla Emlak Bank Genel Müdürlüğüne, Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Deniz Aksu atandı.

Deniz GYO Göksu AVM ortak gider davası devam ediyor!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO şirket aleyhine İstanbul 7.Sulh Hukuk Mahkemesi'nde 2016/218 Esas sayılı dosya ile açılan dava hakkında bilgilendirme yaptı. 

Deniz GYO'dan ortaklık aleyhine açılan dava hakkında açıklama!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, aleyhine açılan Kat Mülkiyeti Kanunundan Kaynaklanan (Ortak Gider Alacağına İlişkin İcra Takibine İtirazın İptali İstemli) dava ile ilgili yeni gelişme olmadığını açıkladı.

Muğla Patlangıç-Ölüdeniz Caddesi yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye’ye yakışan kent imajı ve kimliğini güçlendirmek, vatandaşların güvenli kullanabilecekleri, kesintisiz yaya akışını sağlayan, ortak alanların erişilebilirliğini kolaylaştıran projesi ile Patlangıç –Ölüdeniz Caddesi’nin yenileme çalışmalarına başladı.

Deniz Bank konut kredisi faizlerini yüzde 0,99 indirdi!

Deniz Bank Genel Müdürü Hakan Ateş, "Konut kredi faiz oranlarını 2 yıla kadar olan vadede yüzde 0,89'a, 5 yıla kadar yüzde 0,99'a indirdik"dedi.

1945 yılında Ortaköy ile Bebek arasının imar planı hazırlanmış!

1945 yılında Prost, Bebek ile Ortaköy arasındaki kısmın imar planını hazırlamış. İmar planını iki kısma ayıran Prost, deniz kıyısını genişletmeyi ve bölgenin üst taraflarında iki yeni yolun açılmasını uygun görmüş.

deniz bank Ortak Mortgage Konut Kredisi 2016 Haberi

deniz bank Ortak Mortgage Konut Kredisi 2016

DenizBank, “Ortak Mortgage Konut Kredisi” kapsamında müşterilerinin, diledikleri kişi ile birlikte, ister yatırım, ister oturum amacı ile ortak tapulu konut sahibi olmasına destek veriyor.


Sahip olduğu finansal portal anlayışıyla müşterilerinin beklentilerini dikkate alan ve bu doğrultuda yenilikçi finansal çözümler sunan DenizBank ev sahibi olmak isteyenlere özel avantajlı “Ortak Mortgage Konut Kredisi”ni hayata geçirdi.


Ev sahibi olmak ya da yatırım amacıyla ev satın almak isteyen; fakat tek başına bu hayalini gerçekleştiremeyen kişiler, minimum 2, maksimum 4 ortak ile tapudaki hak sahipliği oranında kredi kullanarak istedikleri evi alabiliyorlar. Ayrıca, tüm ortaklar kredilerini farklı vadelerde kullanma imkanına da sahipler.


DenizBank’ın sunduğu bu imkânla konut kredisi kullanan müşteriler, 300 aya varan vade seçenekleri ile rahat ödeme imkânlarından yararlanabiliyorlar.


“Hayatın her alanında müşterilerimizin yanında olmayı hedefliyoruz”

Konu ile ilgili...