08 / 05 / 2024

Deniz Duruçalı

Deniz Duruçalı

Çilek Mobilya Ürün Direktörü Deniz Duruçalı, anne ve babaların, özellikle çocukların sağlığına zarar vermeyen malzemelerden üretilmiş mobilyaları tercih etmeleri, ayrıca yüksek güvenlikli, denge hesabı yapılmış tasarımlara öncelik vermeleri gerektiğini bi

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

İstanbul’daki binalardan alınan karot örneklerinden 2 bin yıllık deniz kabuğu çıktı!

İstanbul'daki binalardan alınan karot örneklerinin incelendiği laboratuvarda 2000 yılından önce yapılan binalarda deniz kabuğu görüldü.

Fethiye Körfezi’ne yapılacak marinaya çevrecilerden tepki!

Fethiye Körfezi’nde deniz dolgusu, alışveriş merkezi, restoran, otel ve yüzlerce tekne için bağlama yeri yapılmasını kapsayan marina projesi için çevresel etki değerlendirme (ÇED) toplantısı yapılması çevrecilerin tepkisini topladı. 

Deniz Köken: Köylerdeki imar problemiyle ilgili çalışıyoruz!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, "Köylerdeki imar problemiyle ilgili genel olarak çalışıyoruz" dedi.

TürkAkım'da deniz geçiş hatlarından ilki doğal gazla dolduruluyor!

Rus gazını Türkiye ve Avrupa'ya iletecek TürkAkım'ı oluşturan iki deniz hattından ilkinin doğal gazla doldurulmaya başlandı.

Taksim Camii'nin inşaatında çalışan işçiler saygı duruşuna geçti!

Taksim’de yapımı devam eden caminin üzerinde çalışan işçiler 10 Kasım saat 09.05'te saygı duruşuna geçti. aksim Cumhuriyet Anıtı’nda ise anma töreni düzenlendi.

İstmarina AVM yarın açılıyor!

“Deniz üstü alışveriş” mottosuyla perakende sektörüne yeni bir soluk getirmeye hazırlanan İstMarina AVM yarın açılıyor.

Yalova Denizçalı Ro-Ro Limanı imar planı askıda!

Yalova Çiftlikköy İlçesi, Taşköprü Beldesi, Denizçalı Köyü Ro-Ro Limanı Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Deniz GYO'dan Göksu Alışveriş Merkezi açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Göksu Alışveriş Merkezi ile ilgili açıklama yayınladı.

Agapa Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Agapa Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Deniz Şaşal ve Cem Altınbaş ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Deniz GYO, Göksu Alışveriş Merkezi davası!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Göksu Alışveriş Merkezi'nin davasına ilişkin bildiriyi Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Bodrum'da yapılan deniz dolgu çalışması meclis gündeminde!

Bodrum'da bir alanda yapılan inşaat ve deniz dolgu çalışması meclis gündemine taşındı. Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmak üzere konuya ilişkin soru önergesi hazırladı.

Enver Yılmaz'dan deniz dolgu çalışmaları açıklaması!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu sahil şeridinde yürüyüş ve bisiklet yolu yapımı için başlatılan deniz dolgu çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Deniz Duruçalı Haberi

Deniz Duruçalı


 Çilek Mobilya Ürün Direktörü Deniz Duruçalı, anne ve babaların, özellikle çocukların sağlığına zarar vermeyen malzemelerden üretilmiş mobilyaları tercih etmeleri, ayrıca yüksek güvenlikli, denge hesabı yapılmış tasarımlara öncelik vermeleri gerektiğini bildirdi. 

     Duruçalı yaptığı yazılı açıklamada, bebekleri için mobilya seçen ailelerin güvenlik belgelerini kontrol etmeleri ve bebeğin zararlı maddeler içermeyen ve çocuk sağlığı-güvenliği standartlarına uygun mobilyalar kullanılması gerektiğini kaydetti. 

     Güvenlik konusunda iki unsurun gözetilmesi gerektiğini belirten Duruçalı, şu ifadelere yer verdi: 

     ''Mobilyanın gözle görünebilen fiziksel özellikleri, bebekler için tehlike arz eden sivri köşelerden, asansörlü korkuluklardan uzak durmanızda fayda var. Ayrıca birkaç ay sonrasını da düşünerek, bebeğiniz emeklemeye başladığında altına giremeyeceği modüller seçmelisiniz. İkincisi gözle göremeyeceğiniz kimyasallar. 

     Satın aldığınız mobilyanın bebeğinizin sağlığı için zarar teşkil edebilecek kimyasalları içermediğinden...