28 / 04 / 2024

Deniz Feneri Açedeki tarihi camiyi yeniden inşa mı etti

Deniz Feneri Açedeki tarihi camiyi yeniden inşa mı etti

Deniz Feneri İletişim Koordinatörü Recep Koçak, Bağcılar’daki İnanç ve Medeniyetimizde İnsana Saygı ve İyilik Hareketi söyleşisinde "Endonezya Açe’de yıkılan 500 yıllık ecdat camisini Deniz Feneri olarak yeniden inşa ettik.” dedi.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını gerçekleştirdi. Törende açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapıs

Çimtaş'ın acı günü! Fatih Dönmez vefat etti!

Çimtaş'ın çözüm ortaklarından Navtek Deniz Teknolojileri A.Ş. Teknik Müdürü Fatih Dönmez vefat etti.

Deniz Feneri Derneği'nin İdlib'de yaptığı 900 briket eve aileler yerleşiyor!

Deniz Feneri Derneğinin İdlib'de savaş mağduru aileler için hayata geçirdiği briket evler tamamlandı.

Hanusa İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanusa İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Hanuşa tarafından kuruldu.

Martı GYO'nun kredi protokol görüşmeleri devam ediyor!

Martı GYO'nun ve Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından DenizBank A.Ş. ve Deniz Faktoring A.Ş.'den kullanılmış olan finansal tablolarında yer alan kredilerinin  yeniden yapılandırmasına ilişkin protokol görüşmeleri devam ediyor.

Deniz Feneri Derneği'nin İdlib'de inşa ettiği briket evlere aileler yerleştirildi!

Deniz Feneri Derneği'nin İdlib'de inşa ettiği 650 briket eve savaş mağduru, ihtiyaç sahibi aileler yerleştirilmeye başlandı.

Ozan Güven evini terk etti!

Sosyal medya uzmanı sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiaları ile gündeme gelen Ozan Güven, magazin basınından saklanıyor. Ünlü oyuncu, görüntülenmemek için Levent'teki villasına gitmiyor.

Deniz Feneri’nden 10 bin aileye ev!

Deniz Feneri Derneği'nin hedefi ise Türkiye sınırındaki mülteci kamplarına sığınan binlerce insan için en kısa zamanda 10 bin briket ev hayata geçirmek.

Deniz Feneri İdlib'de 10 bin briket ev yapacak!

Deniz Feneri Derneği İdlib'de "Acil Yaşam Evleri Projesi" kapsamında ilk etapta 10 bin briket ev inşa edecek...

Deniz Feneri İdlib'de Acil Yaşam Evleri yapacak!

Deniz Feneri Derneği'nden İdlib'de  "Acil Yaşam Evleri Projesi" kapsamında ilk etapta 500 ev yapacağı açıklaması geldi...

Martı GYO'dan 'kredi borcu yapılandırması' açıklaması'

Martı GYO, Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından Denizbank ve Deniz Faktoring A.Ş.'den kullanılmış olan kredilerle ilgili yapılandırma görüşmelerinin devam ettiğini açıkladı.

Patara Deniz Feneri restore edilecek!

Antalya'da bulunan Patara Deniz Feneri restore edilecek. Projenin onaylanmasının ardından, valilik ihaleye çıkarılacak.

Ziko Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziko Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Kabaağaç tarafından kuruldu. 

Deniz Feneri Açedeki tarihi camiyi yeniden inşa mı etti Haberi

Deniz Feneri Açedeki tarihi camiyi yeniden inşa mı etti
Bağcılar’da düzenlenen “İnanç ve Medeniyetimizde İnsana Saygı ve İyilik Hareketi” konulu söyleşide konuşan Deniz Feneri İletişim Koordinatörü Recep Koçak da hizmet yolunda suikasta uğrasalar da ayakta kalmayı bildiklerini aktardı. 63 ülkede yardım faaliyeti gerçekleştirdiklerini kaydeden Koçak, depremde hasar gören Pakistan’a, maddi ve manevi yardımda bulunduklarını kaydetti. 1996’da başlayan iyilik yolculuğunun devam ettiğini belirten Koçak, “Deniz Feneri olarak Etiyopya’ya 700 bin dolarlık yardımda bulunduk. Nerede ‘imdat’ diyen varsa yardıma koşuyoruz.” diye konuştu.  İHH’nın teklifiyle İslam İşbirliği Teşkilatı’nın 2013’ten itibaren Ramazan’da yetim sofraları kurduklarını aktaran Koçak, “Bu yıl 30 ülkede ramazan faaliyeti yaptık. Yardımlarda bulunduk. 15 ülkede heyetimiz var. Halkımızdan aldığımız emaneti Balkanlar’dan Afrika’ya kadar yerine ulaştırdık. Açe’de yıkılan 500 yıllık ecdat camisini Deniz Feneri olarak yeniden inşa ettik.”...