05 / 05 / 2024

Deniz Karataş açıklama

Deniz Karataş açıklama

İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, ülkemizde konut fazlalığı yaşandığına yönelik eleştirilere sert çıktı: “Kimse bana, ‘daire şişti, dükkanı kapatıyoruz’ demesin. Her bina eğer değerini bulursa bal gibi satılır.”

Deniz Karataş: Kentsel dönüşümde vatandaş iyi bilgilendirilmeli!

Deniz Karataş, kentsel dönüşüm çalışmaları için kamuoyu ve bürokrasi desteğini arkalarına aldıklarını dile getirdi.Karataş vatandaşın bilgilendirilmesinin en önemli ahenk taşı olduğunu da sözlerine ekledi.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Folkart Yapı ve Çeşme Belediyesi'nden deniz dolgusu açıklaması!

Çeşme Belediyesi ve Folkart Yapı, Sözü Gazetesi'nde çıkan "deniz dolgusu" haberine yönelik açıklama yaptı..

Deniz GYO'dan tasarrufun iptali davasında yeni açıklama!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, tasarruf davasıyla ilgili açıklama yaptı. Deniz GYO, "aleyhimize açılan "tasarrufun iptali" davasında yeni bir gelişme olmamıştır" dedi.

Deniz Karataş'tan OHAL açıklaması!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş OHAL ile ilgili yazılı bir açıklama yayınladı.

Deniz Karataş ANTMUTDER seçimlerinde yeniden aday olacak!

Deniz Karataş, Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) 16 Haziran'da yapılacak olağan genel kurul öncesi tekrar adaylığını açıkladı. Karataş "Tekrar aday olmamın tek sebebi Müteahhitlik Hizmet Yasası'dır." dedi.

Deniz Karataş: Antalya'da 120 bin yapı güçlendirilecek!

Antalya nüfusu sürekli artıyor. Bu artış barınma ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Böyle olunca betonlaşma da kaçınılmaz oluyor. Deniz Karataş'a göre betonlaşmaya yerli halk bir noktaya kadar katlanabilir ama ya turistler?

Deniz Karataş: Antalya'nın kalbi Balbey turizme açılmalı!

Antalya'nın kalbi Balbey mahallesinin turizme açılması gerektiği vurgulayan Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, "Şehrimizin önemli değeri olan Balbey'in örtülü kalmıştı, bu örtü açıldığında Antalya kazanacaktır" dedi.

Başkan Boğaçhan Ünal'dan Adana Karataş'a su müjdesi!

Adana Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal Çatalan suyunu 2015 yılı içerisinde Karataş'a getireceklerini, Karataş- Magosa arasındaki feribot projesiyle ilgili fizibilite çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.

Deniz Karataş: Antalya'da 80 bin bina yenilenmeli!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, şehrimizin dokusunu bozan, görüntü kirliliği oluşturan ve miadını doldurmuş yapılarımızın acı olaylara neden olmadan gerekli işlemlerin yapılması gerektiğini söyledi.

Yapı Kredi Koray GYO'dan davalarla ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili gelişmeler hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bir açıklama yaptı. İşte açıklama...

Deniz Karataş, Türkiye İnşaat Müteahhitleri Derneği Meclis üyesi oldu!

ANTALYA İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, Türkiye İnşaat Müteahhitleri Derneği 'ne meclis üyesi oldu.

Panora GYO'dan tavan kur uygulaması hakkında açıklama!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılının Nisan - Mayıs - Haziran atlarını kapsayan tavan kur uygulaması hakkında açıklama yaptı.

Deniz Karataş: Suriye'den Antalya'ya konut almaya geliyorlar!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş Suriye'deki kötü şartlardan kaçıp ülkemizde yatırım yapmak isteyen bir çok Suriyeli'nin olduğunu belirterek, "Suriyeliler ülkelerindeki savaştan kaçıp birikimlerini burada değerlendirmek istiyor"

Deniz Karataş açıklama Haberi

Deniz Karataş açıklama

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Bakanı Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, inşaat sektörüne yönelik eleştirilere sert yanıt verdi. Karataş, inşaat sektörünün görmezden gelinemeyeceğini ve inşaata dur denilemeyeceğini belirterek, “Siz yatırımın önünü açmazsanız, burada üretime teşvik vermezseniz o zaman yüzde 70’i işgücüne dayalı olan inşaat sektöründe dur demiş olursunuz ki, bunun çok kötü etkileri olur. İnşaat sektörü hizmete dayalı bir sektördür. Sektörde her ne kadar makine olsa da, kalıp çakan, tuğla ören, sıva yapan işgücü vardır. Antalya’da SGK’ya kayıtlı işçilerin yüzde 25’i yani 400 bin işçinin 100 bini inşaat sektörüne kayıtlı işçiler oluşturmaktadır. Dolayısıyla inşaat sektörü görmezden gelinemez, inşaata dur denilemez. İstihdam ettiğimiz arkadaşlarımızın birçoğu niteliksiz işçidir. Yani şuradan kumu alıp bu tarafa atan işçidir. Bunun...