09 / 05 / 2024

Deniz Nar özgeçmiş

Deniz Nar özgeçmiş

Avcı Architects kurucu ortağı Deniz Nar kimdir? Mimar Deniz Nar, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Deniz Nar, çalışmalarına devam ettiği Avcı Architects'i ne zaman kurdu? İşte Deniz Nar...

Gayrimenkul fiyatları düşecek mi? Vatandaşlar ne bekliyor? 

Gayrimenkul alacaklar ve satacaklar fiyatların gidişatının ne olacağını merak ediyor. Gazeteci Hakan Çınar, X sosyal medya hesabından 'Sizce gayrimenkul fiyatları düşer mi?' sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

Araç sahiplerine şok haber: İkinci ek MTV mi geliyor?

Geçen sene Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) 4 kez ödendi. MTV 2024'te yüzde 58,46 artarken milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren MTV kararı sonrası gazeteci Deniz Zeyrek çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. İkinci bir ek MTV mi geliyor?

Kira sorunu 2024'te biter mi?

Kiralık ev fiyatları her geçen gün artarken barınma sorunu da gittikçe derinleşiyor. Peki kira sorunu 2024'te biter mi? Problemin kaynağı ne, çözüm için hangi adımlar atıldı? Hukukçu Pınar Hacıbektaş kira sorununu değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

Barınma enflasyonu yayılıyor! Barınmak dünya genelinde mi lüks oldu? 

ABD’de Mortgage Bankacıları Birliği (MBA), Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) ve Ulusal Konut İnşaatçıları Birliği (NAHB) konut sektörüne ilişkin bir rapor kaleme aldı ve bu raporda barınma sorununa yer verildi. Peki barınmak dünya genelinde mi lüks oldu?  

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Deniz GYO 2022 yılının ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 30 Haziran 2022 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları açıklandı.

İstanbul Etik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Etik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Deniz Çınar tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Esengül Özge Özsoy, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

İdealist GYO tarafından Esengül Özge Özsoy'un Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına ve Finans Müdürü olarak da görev yapmasına, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyeliği'ne Pınar Orak'ın atanmasına karar verildi.

Kemal Deniz Bozkurt: Esenyurt'ta dere yatağına imar izni verilmiş!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, selden etkilenen bölgelerdeki yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Su baskınlarının geçmişte yapılan imar hataları sebebiyle yaşandığını vurgulayan Bozkurt, "Burası dere kotunun altında bir yer, buraya imar verilmiş. Bu kabul edilir bir şey değil" dedi

Deniz GYO kar payı dağıtacak mı? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Dağıtılabilir dönem karı oluşmaması sebebiyle kâr dağıtımı yapılmamasına, dönem zararı tutarının "Geçmiş Yıl Zararları" hesabına aktarılmasına karar verildi...

Konut kredisi faizleri kurdaki yükselişten etkilenir mi?

Üçüncü gününe girilen Barış Pınarı Harekatı ve ABD’den yaptırım riskleri dolayısıyla dolar yükseliş yönlü seyrediyor. Kurda yaşanan yükseliş kredi faizlerini olumsuz etkiler mi?

Sardesa Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Sardesa Mühendislik Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nazlı Deniz Çınar tarafından kuruldu.

Deniz Nar özgeçmiş Haberi

Deniz Nar özgeçmiş

Deniz Nar kimdir?

Deniz Nar, Avcı Architects ile kurucusu olduğu Nar-SİST Architecture arasında üç yıl boyunca yürüttüğü işbirliğini Şubat 2013'den itibaren Avcı Architects bünyesine devam ettiriyor.


Mesleki tecrübeleri iç mekan tasarımı üzerine yoğunlaşan Deniz Nar, birçok konut ,ofis ve butik otel, restoran projeleri yürütmüştür.


Mesleki kariyerine Moskova'da ENKA bünyesinde başlayan Deniz Nar daha sonraları Nar-SİST Architecture‘ı kurarak butik projeler ve ürün tasarımları yapmıştır. Projeleri çeşitli prestijli tasarım dergilerinde yayınlanmıştır.


Deniz Nar 2000 yılında Girne Amerikan Üniversitesi'nden mezun olmuştur.


İletişim bilgileri:

İstanbul 

9/4 Turnacıbaşı Sokak, Beyoğlu, 34433 

+90 (0)212 292 79 09 T 

+90 (0)212 292 79 08 F 

[email protected] 


London 

Unit 1, 44 Gloucester Avenue, London NW1 

+44 (0)20 7739 35 T 

+44 (0)20 7739 35 01...