28 / 04 / 2024

Deniz ve hava ulaşımına fırtına engeli

Deniz ve hava ulaşımına fırtına engeli

Kuvvetli fırtına nedeniyle İstanbul'da deniz ve hava ulaşımında birçok sefer iptal edildi. Fırtınanın etkili olduğu yerlerde çatılar uçtu, elektrik direkleri devrildi.

Putin'in hava savunma sistemi ile korunan kır evi ortaya çıktı!

Rusya Devlet Başkanı Putin ve eski jimnastikçi kız arkadaşı Kabaeva'nın birlikte tatil yaptığı iddia edilen ve hava savunma sistemiyle korunan kır evi ortaya çıktı.

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

Türkiye savunma sanayiinde küresel aktör oldu!

Türkiye; kara, deniz ve hava araçları, uzay sistemleri, ağır ve hafif silahlar, radar ve elektronik harp sistemleri gibi alanlarda ürettiği yüzlerce ürünü ile savunma sanayiinde artık dünyada adından söz ettiren bir ülke haline geldi.

Cesa Vinç Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesa Vinç Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Abdullah Karaca, Cumhur Şengönül, Erhan Gök ve Hava Balcı ortaklığında kuruldu.

Deniz Ötesi Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Ötesi Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Elif Ertem, Hakan Deniz ve Rüştü Atakan Dumral ortaklığında kuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları için askeri personel alımları başladı!

Milli Savunma Bakanlığı “MSB” 2022 yılı 3. Dönem sözleşmeli er alımlarının yapıldığını duyurdu. İşte tüm detaylar...

İstanfurt Grup Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanfurt Grup Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Deniz ve Onur Deniz ortaklığında kuruldu.

Lotus Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Deniz ve Baran Deniz tarafından kuruldu.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasındaki ev krizi büyüyor!

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde eski eşi Feyza Aktan'a Sarıyer'deki evini boşaltmadığı gerekçesiyle mahkemeye başvurmuştu. Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Mevlüt Tezel, çift arasında yaşanan krizi kaleme aldı...

Deprem ve koronavirüs riski, rotalarını teknede yaşama çevirdi!

Deniz ve doğa tutkunu Önem ve Serhan Oğuz çifti, deprem ve koronavirüs riski sebebiyle yaşamlarının büyük bir bölümünü, Tuzla Marina'ya demirledikleri teknelerinde sürdürüyor.

Hava Kent’ten ev sahiplerine özel hobi bahçesi!

S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi, Taşoluk ve Haraççı projelerine özel hobi bahçeleri bulunuyor. Hava Kent Taşoluk ve Hava Kent Haraççı projelerinde 150’şer metrekare olarak dizayn edilen hobi bahçelerinde konut sahipleri doğa ile diledikleri gibi vakit geçirebiliyor.

Polden İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Polden İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Polat, İzzet Deniz ve Metin Deniz tarafından kuruldu.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Boğaz'da ev arıyor!

Özcan Deniz, boşandıktan sonra görüşmeyi sürdürdüğü Feyza Aktan’ın uyum sağlayamadığı Zekeriyaköy’deki evlerinden ayrılıyor.

Deniz ve hava ulaşımına fırtına engeli Haberi

Deniz ve hava ulaşımına fırtına engeli


Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) tüm iç hat deniz otobüsü seferleri ile Eskihisar-Topçular ve Sirkeci-Harem araba vapuru seferleri karşılıklı olarak geçici süreyle iptal edilirken hızlı feribot ve deniz otobüsü seferlerinin bazıları ise yapılamayacak.


İDO'dan yapılan açıklamaya göre, Sirkeci-Harem ve Eskihisar-Topçular araba vapuru seferleri ile tüm iç hat deniz otobüsü seferleri, geçici bir süre karşılıklı olarak iptal edildi. 


Ayrıca, saat 10.45 Pendik-Yalova, 10.45 Yalova-Pendik, 11.30 Yenikapı-Yalova, 12.00 Pendik-Yalova, 12.00 Yalova-Pendik ferry cat tipi hızlı feribot seferleri, 11.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 11.40 Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 12.30 Yalova-Kartal deniz otobüsü seferleri, 18.30 Bandırma-Yenikapı hızlı feribot seferleri yapılamayacak.


Şehir Hatları'nın internet sitesinde yer alan açıklamada, şiddetli lodos nedeniyle Adalar-Kabataş, Adalar-Bostancı, Kadıköy-Eminönü, Kadıköy-Karaköy, Kadıköy-Beşiktaş ile Anadolu Kavağı-Sarıyer (ring) yönündeki tüm seferlerin iptal edildiği belirtildi. 


Maltepe'de 3 katlı bir...