25 / 08 / 2024

Deniz Yatırım dönüşüm raporu

Deniz Yatırım dönüşüm raporu

Deniz Yatırım tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre Deniz Yatırım 12233903-305.01.03-1082/12119 sayılı onay yazısı gereği GYO dönüşüm raporunu yayınladı...

Deniz Yatırım GYO'ya dönüşmesi için dönüşüm raporunu yayınladı!

Deniz Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Yatırım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüşmesi için dönüşüm raporunu yayınladı...

SPK’dan konut yatırımını kolaylaştıran yeni düzenleme

Sermaye Piyasası Kurulu yaptığı yeni düzenlemeyle fonların, topraktan gayrimenkul projelerine yatırım yapmalarının önü açıldı. Yeni düzenlemenin konut arzını artırarak fiyat artışı üzerindeki baskıyı hafifletmesi öngörülüyor.

Türkiye’de evini, arabasını satanlar Avrupa’da yatırım peşine düştü!

Tüm dünyada yükselişe geçen Golden Visa başvurularında Türkiye’de 10 kat artış yaşandı. Türkiye’de evini, arabasını satanlar Avrupa’da yatırım peşine düştü.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Gayrimenkulün yatırım aracı olarak kullanılmasının önüne geçilmeli!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda gayrimenkulün yatırım aracı olarak kullanılmasının önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Kaya Holding'den ilk yurt dışı otel yatırımı! Londra'daki Great Northern Hotel'i satın aldı! 

Kaya Turizm Grubu, yurt dışındaki ilk yatırımını Londra'nın en prestijli bölgelerden olan King's Cross'ta yer alan Great Northern Hotel'i satın alarak yaptı. 

Gayrimenkul Yatırım Fonu konut fiyatlarını düşürebilir!

Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş yaptığı açıklamada gayrimenkul yatırım fonunun konut fiyatlarını düşürebileceğini söyledi.

Arsa ve arazi almayı düşünenler dikkat! Toprak yatırımının avantajlarını uzmanı açıkladı! 

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi X hesabı üzerinden toprak yatırımının avantajlarını açıkladı. İşte Arif Güdül'ün yaptığı o paylaşım...

Ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin TL , konut yatırımının geri dönüş süresi 15 yıl oldu!

Endeksa verilerine göre,  Türkiye genelinde ortalama konut metrekare satış fiyatı 25 bin 111 TL, ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL ve konut yatırımının geri dönüş süresi ise 15 yıl oldu.

Toprak yatırımı için önümüzdeki 2 ay fırsat dönemi

Altın ve dolar yükselirken yatırımcının son dönemde kafasını karıştıran sorulardan biri gayrimenkul yatırımı. Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımında fırsat dönemi olduğunu söyleyerek nedenini açıkladı. Ergün toprağa yatırım yapanların altına göre iki kat kazanç sağladığını belirtti. 

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi artırdı!

Tiny house’lar, arsa sahipleri, turizmciler için hem ekonomik hem doğa dostu yatırım alternatifleri sağlıyor. Son dönemde hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi arttırıyor.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Türkiye’nin CDS’indeki düşüş hızlandı! Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın son enflasyon raporunda, enflasyon ile mücadeleye ilişkin kararlı bir duruş sergilemesi yatırımcıların Türkiye’ye olan yatırım iştahını artırdı. Türkiye’nin risk primindeki düşüşün hızlandığı belirtiliyor.

Ne altın ne de dolar! Şuan bedava gibi görünen o yatırım aracı 30 TL olacak! Alan köşeyi dönecek

Ekonomist Mert Başaran'dan yatırımcıları yakından ilgilendirecek kritik bir açıklama geldi. Şuan fiyatı bedava gibi görünen yatırım aracının ilerleyen zamanlarda 30 TL olacağını söyledi. Ne altın ne de dolar, alan köşeyi dönecek...

Deniz Yatırım dönüşüm raporu Haberi

Deniz Yatırım dönüşüm raporu

Deniz Yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüşümüze ilişkin Kurul'un 26/11/2013 tarih ve 12233903-305.01.03-1082/12119 sayılı onay yazısı gereği, 


Şirketimiz pay sahiplerinin ayrıntılı olarak bilgilendirilmelerini teminen III-48.2 sayılı Menkul Kıymet Yatırım Ortaklıklarına İlişkin EsaslarTebliği'nin 41.maddesi hükmü uyarınca, 20 Aralık 2013 tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul toplantısına katılıp dönüşüme ilişkin esas sözleşme değişikliklerine olumlu oy kullanan ortaklar dışındaki tüm ortakların sahip oldukları 1 TL nominal değere tekabül eden B grubu paylarını 2,3717 TL'den Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. tarafından satın alınması amacıyla gerçekleştirilecek pay alım teklifine ilişkin süreçle ilgili bilgileri içeren "Bilgi Formu" ve "Dönüşüm Raporunu" ekte bilgilerinize arz...