06 / 05 / 2024

Deniz Yıldızı ev fiyatları

Deniz Yıldızı ev fiyatları

Kartal metroya 2.5 km, E-5'e 1,3 km, Pendik Marina'ya 2 km, havalimanına 13 km mesafede inşa edilen DKY İnşaat Deniz Yıldızı satış ofisi bilgilerine göre projenin telefon numarası şöyle: 0216 517 9 517.

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kezban Vural tarafından kuruldu.

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti Zekeriyaköy'de ev arıyor!

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un  Zekeriyaköy'e taşınacakları iddia edildi.

Arjantili yıldız Messi Milano'dan ev aldı!

Bayern Münih'e elenen Barcelona'da taşlar yerinden oynayacak. Bir süredir kulüp yönetiminden duyduğu memnuniyetsizlik basına yansıyan Lionel Messi ayrılmayı düşünüyor. Arjantili yıldız Messi'nin Milano'dan ev aldığı da öne sürüldü!

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Altın Yıldız Endüstri İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Yıldız Endüstri İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz     Yıldırım, Ibrahım Fauzı  Alı Bader, Loway Fawzı Alı Bader ve Yousef Fauzı Alı Bader ortaklığında kuruldu. 

Yıldız Park Ankara ev fiyatları ne kadar?

Üç blokta 181 konut ve 7 dükkandan meydana gelen Yıldız Park Ankara projesinde peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor. Peki Yıldız Park Ankara ev fiyatları ne kadar?

Ege Yıldızı Akbük ev fiyatları!

Ege Yıldızı Akbük ev fiyatları 170 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ege Yıldızı Evleri, Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Didim Ege Yıldızı ev fiyatları!

Didim Ege Yıldızı ev fiyatları 2+1'lerde peşinde 165 bin liradan başlıyor. Didim Ege Yıldızı Evleri'nde teslimler Haziran 2017'de yapılıyor...

Trabzon Yıldız Myworld 4 ev fiyatları!

Trabzon Yıldız Myworld 4 ev fiyatları 450 bin liradan başlıyor. Yıldız Myworld 4 Trabzon projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor...

Ankara Çukurambar kentin parlayan yıldızı oldu!

Kentin parlayan yıldızı Çukurambar, lüks yapılarıyla dikkat çekiyor. Kiralar bin 700 TL’den başlarken ev sahibi olmak için 550 bin TL’yi gözden çıkarmak gerekiyor.

Deniz Yıldızı Kartal projesi iptal oldu!

İbrahim Dumankaya Holding bünyesindeki DKY İnşaat'ın geçen yıl ön talep toplamaya başladığı Deniz Yıldızı Kartal konut projesi iptal edildi. Proje Kartal sahilinde inşa edilecekti...

Edip Uğur: Balıkesir Türkiye'nin yıldızı olacak!

Gelişen Kentler Zirvesi'ne ev sahipliği yapan Balıkesir'de moraller yüksek. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, "Balıkesir, gelecekte Türkiye'nin yıldızı olacak. Zirve sayesinde bu inancımızı halk da paylaştı" dedi.

Deniz Yıldızı ev fiyatları Haberi

Deniz Yıldızı ev fiyatları

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen DKY İnşaat Deniz Yıldızı satış ofisi bilgilerinden önce projenin diğer detaylarına değinelim.


DKY İnşaat imzasıyla yaşama geçirilen Deniz Yıldızı projesi nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Anadolu yakası Kartal deniliyor. Projenin tasarımında deniz yıldızının gövdesinden esilenildi.


Konutların alanlarının 70 metrekareden başlayıp, 150 metrekareye kadar yükseldiği DKY İnşaat Deniz Yıldızı satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0216 517 9 517. Projedeki konutlar  2014 yılının ikinci çeyreğinde satışa çıkacak. 


Dairelerin ön talep sürecine devam edilen Deniz Yıldızı teslimleri ne zaman sorusuna 2016 yılı Eylül ayı cevabı veriliyor. Projede 173 adet daire yer alıyor. Proje, Kartal metroya 2.5 km, E-5'e 1,3 km, Pendik Marina'ya 2 km, havalimanına 13 km...